keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi kuu


Tämä on vain nopea viesti, jolla haluan muistuttaa keskiviikon voimakkaasta uudesta kuusta kauriin merkissä (klo 13.15 Suomen aikaa). Ette halua menettää tätä aikomuksia avaavaa mahdollisuutta! Tammikuun ensimmäisen päivän uusi kuu on harvinainen tapahtuma, mutta tämä on erityisen dramaattinen ja kunnianhimoinen kuun asema ison ristin muodossa. Kuu ja aurinko kohtaavat Pluton ja Merkuriuksen kauriin merkissä, vastapäätä on Jupiter ravussa ja niihin neliössä on Mars vaa´assa sekä Uranus oinaassa.

Kauriissa oleva uusi kuu haluaa sinun selkiyttävän omat sitoumuksesi, miettivän omia pitkän tähtäimen tavoitteitasi, laativan strategian sekä olevan äärimmäisen käytännöllinen ja realistinen sen suhteen, miten haluat käyttää aikaasi, energiaasi ja resurssejasi. Pluto, manalan jumala/jumalatar, kuoleman ja uudelleensyntymän symboli, kertoo että elämässäsi saattaa olla jotain, josta sinun tulee päästää irti luodaksesi tilaa jollekin muulle, jota todella haluat ja uudistaaksesi elinvoimasi. Pluto haluaa sinun myös yhtyvän omaan syvempään sieluntarkoitukseesi, omaan ytimeesi mielummin kuin egosi luomiin haluihin, ja tekevän omat strategiasuunnitelmasi niiden mukaan.

Koska sekä Pluto että Uranus ovat ulkoplaneettoja ja sen vuoksi vaikuttavat kollektiivisella tai transpersoonallisella tasolla, niiden vaikutus tämän uuden kuun aikana pyytää sinua tarkastelemaan henkilökohtaisten valintojesi suhdetta isompaan kuvaan. Ystävät, vuoden 2014 astrologia ei ole pelleilyä, ja uudenvuoden päivän uusi kuu on painava muistutus kerätä omat parhaat kamppeet kasaan, olemaan realistinen ja keskittymään siihen osaan, jota SINÄ (ja vain sinä) tulit tänne näyttelemään.

Jos sinulla on kopio syntymäkartastasi tai osaat laatia sellaisen, voit tutkia, miten nämä energiat vaikuttavat, kun etsit kartaltasi huoneen, jossa on 10 astetta kaurista.

Hyvää uutta vuotta 2014! Rakkaudella ja kiitollisuudella Emily Trinkhaus
http://virgomagic.com/2013/12/31/capricorn-new-moon/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti