torstai 16. tammikuuta 2014

Mistä tiedät, oletko elänyt aikaisempaa elämää Atlantiksella?

kirjoittanut Denise Linn

Tein jokin aika sitten radio-ohjelman Atlantiksesta ja sain siihen suuren määrän vastauksia. Monet pyysivät listaani,  joten tässä se on,  ei missään erityisessä järjestyksessä.

Tästä voit päätellä, onko sinulla ollut edellinen elämä Atlantiksella:

 1. Sinua viehättävät kristallit. Kristallin kädessä pitäminen voi usein muuttaa olotilasi. Kristallien ja kivien käyttäminen tuntuu jotenkin tutulta.

2. Joskus tunnet huolta/pelkoa maailman luonnonmullistuksista, tai näet niistä unta, erityisesti tulvista tai tappavista vesimassoista.

3. Olet parantaja tai parantajan ammatissa tai tunnet vetoa parantamisen taitoon.

4. Sinulla on ollut sellainen tunne, että et kuulu tänne tai että tämä ei ole sinun todellinen kotisi.

5. Kannat syvää huolta maapallosta kokonaisuutena.

6. Tunnet välillä syyllisyyttä siitä, että et tee tarpeeksi.

7. Sinulla joko on intohimo tietokoneisiin ja saatat jopa toimia tietokonealalla, tai sitten syvä vastenmielisyys (ja lähes kammo) tietokoneita ja/tai teknologiaa kohtaan.

8. Rakastat valtamerta ja/tai delfiinejä, valaita - tai sitten pelkäät merta selittämättömästi.

9. Olet ollut kiinnostunut Atlantiksesta ja siihen liittyvistä myyteistä.

Sinun ei tarvitse tunnistaa kaikkia näitä kohtia, jotta voit sanoa eläneesi Atlantiksella, mutta jos saat tulokseksi 6 tai enemmän, se on hyvä tulos. On tietenkin mahdollista, että on muitakin syitä siihen (kuin ratkaiseva elämä Atlantiksella) että tunnistat kohtia tältä listalta. Mutta on myös mahdollista, että olit siellä. Planeettamme nykyinen energia on hyvin, hyvin samanlainen kuin Atlantiksella oli sen kukistumisen aikaan, joten muinaiset energiat saattavat olla aktivoitumassa sisälläsi. Siunausta! 

Spiritual Connectedness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti