Miten voimme varautua Suureen Tapahtumaan?Tapahtuman taustaa (historia)

Maapallo ja sen asukkaat ovat olleet eräänlaisessa vankilassa ja planetaarisessa karanteenissa Atlantiksen ajoista asti. Silloin maahan hyökättiin salassa, kun vihamielinen voima manipuloi planeetan kehittyneeseen sotatilaan, joka melkein tuhosi maapallon. Valon voimat vetäytyivät taistelusta pelastaakseen planeetan muuttumasta asteroidivyöksi. He lupasivat palata saavuttaakseen voiton ja vapauttaakseen maan kansat vihamielisiltä voimilta.

Se kuulostaa tarulta, mutta se on totta. Emme halua mennä yksityiskohtiin, mutta tosiasia on, että me maapallolla emme ole yksin, emme koskaan ole olleet yksin emmekä koskaan tule olemaan yksin. Tämä universumi kuhisee älykästä, tietoista elämää. Lisäksi meidän planeetallamme on ollut jatkuvaa kanssakäymistä ET-rotujen kanssa ikimuistoisista ajoista asti. Tämä tulee ymmärtää, jotta voi todella käsittää sen, mitä tapahtuu nyt tänä aikana planeetallamme.

Menemättä syvälle metafyysisiin yksityiskohtiin, jotka eivät ole Tapahtuman kannalta tärkeitä, meidän on ymmärrettävä, että elämä on pyhä ja kaunis lahja, jota tulee kunnioittaa. Valitettavasti jotkut olennot eivät ole pystyneet toteuttamaan tätä ajatusta, joten he ovat suurelta osalta syyllisiä universaaliin eripuraan, pelkoon, ahdistukseen ja hävitykseen maailmassamme.

Maailman yhteiskuntia sekä poliittisia ja finanssirakenteita, joita ovat korruptoineet ahneuden, vallanhalun, vihamielisyyden ja pahansuopaisen manipulaation voimat, johtavat hyvin kehittyneet olennot ja valtavoimat. Suurinta osaa näistä voimista ei yleensä tunneta eikä nähdä maailmassa. Ne ovat teknologialtaan niin kehittyneitä ja kätkeneet itsensä niin hyvin, että todellisen tilanteen ymmärtäminen on lähes mahdotonta keskiverto ihmiselle. Meitä on ollut helppo manipuloida ja näiden viheliäisten suunnitelmien luonteeseen ovat kuuluneet kansanmurhat sekä elämän tuhoaminen maailmastamme. Kuvitelkaa, että lapsipsykologian maisterintutkinnon suorittanut manipuloisi nelivuotiasta viatonta lasta - ja saatte kuvan näiden itsekkäiden yksilöiden ovelasta luonteesta.

Nämä tuomittavat olennot ovat käyttäneet tahtoaan valon ja elämän voimia vastaan tarpeeksi kauan. Nyt ne pitää vangita ja pysäyttää. Itse Luoja on ilmoittanut, että ne tulee poistaa vaikutusvaltaisilta paikoilta, jotta paraneminen voi alkaa ja jotta voidaan ymmärtää heidän tekojensa perimmäiset vaikutukset, niin että elämän kärsimykset loppuvat maailmassamme.

Aivan samoin kuin meillä maapallolla on rikollisia, jotka tekevät vihamielisiä hyökkäyksiä maa-alueita koskevissa sodissa, niin samaa on tapahtunut myös planetaarisella tasolla koko galaksimme historian ajan. Meidän planeettamme oli osallisena hyökkäykseen monia tuhansia vuosia sitten. Sen tuloksena on ollut jatkuvaa geneettistä manipulaatiota, implanttitekniikkaa ja aivopesutekniikkaa erittäin hienostuneilla välineillä, joista emme ole olleet tietoisia.

Meitä ovat kontrolloineet ja manipuloineet olennot, joita jotkut kutsuvat nimellä "pimeät voimat". Monet ihmiset ovat aliarvioineet näitä kehittyneitä manipulaatiotekniikoita, jotka ovat synnyttäneet useita myyttejä, sekavaa historiaa ja fantasiaa. Tällä vihamielisellä voimalla on monia tasoja, mutta maapallolla niiden agentteja voitaisiin kutsua "salaliittolaisiksi" (The Cabal).

Me olemme aina olleet vastuussa teoistamme, mutta tietoisuuttamme vääristävät vaikutteet ovat olleet mahtava vihollinen. Itse asiassa tämä negatiivinen mentaalivirus hallitsee suurinta osaa maailmaa. Olemme nyt tienhaarassa, jolloin tämän tyrannian ja yrityksen orjuuttaa planeettaamme tulee loppua.

Jotta asia olisi helppo ymmärtää, emme nimitä "salaliittolaisia" avaruusolioiksi emmekä ihmisiksi, vaan ne ovat itsekkäitä rikollisia, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Tällä sivulla on annettu lukuisia linkkejä muihin lähteisiin, jotka antavat runsaasti todisteita syytteisiin kansanmurhista, geneettisestä manipulaatiosta, murhista, varkauksista, gangsteritoiminnasta, valtionpetoksista, ajatuksen kontrolloinnista, geneettisestä muuntelusta, vesien ja ilman ja ruuan myrkyttämisestä ym. Lista on liian pitkä ja liian masentava lueteltavaksi tässä yksityiskohdittain, mutta katsokaa linkkejä.

Tämä tulee monille shokkina, mutta maailman sotilasjohdoissa ja tiedustelupalveluissa on henkilöitä, jotka ovat toimineet jatkuvassa yhteydessä maan ulkopuolisiin rotuihin yli 60 vuoden ajan. Nämä yhteydet avaruusolioiden kanssa eivät rajoitu vain valtiollisiin virastoihin, vaan myös maailman tiedepiirien älymystön avarakatseinen eliitti on ollut fyysisessä kontaktissa ja yhteydessä. Monet näistä kohtaamisista ovat olleet erittäin hyödyllisiä, positiivisia ja jopa hyvin henkisiä luonteeltaan.

Tavallisessa siviiliväestössä ja yhteiskunnassa on monia henkilöitä, jotka ovat myös vaihtaneet tietoja eri tasoilla avaruusperheemme siskojen ja veljien kanssa. Valitettavasti kaikki kontaktit eivät ole olleet positiivisia, mikä on johtanut suureen sekaannukseen. Tämän sekaannuksen pitää nyt loppua.

Varmistaakseen planeetan vapautusprosessin avaruusrotujen hyväntahtoiset voimat ovat tehneet suunnitelmia maapallon sotilas- ja lainvalvontaviranomaisten eri eliittijoukkojen kanssa taatakseen yhteistoiminnan näiden rikollisten salaliittolaisten pidättämiseksi. Nämä suunnitelmat ovat hyvin yksityiskohtaisia ja niissä on varauduttu kaikilla mahdollisilla tavoilla jokaiseen yllättävään tilanteeseen, jotta pidätykset saadaan tehtyä rauhanomaisesti ja tilanteet päättyvät voittoon kaikilta osin.

Toimintasuunnitelmana on ollut kerätä riittävästi todisteita näiden rikollisten pidättämiseksi. Todisteet ovat olleet saatavilla jo vuosikymmenien ajan, mutta nämä rikolliset kontrolloivat maailman mediaa, sotilasjoukkoja ja rahoituslaitoksia sekä monia muita yhteiskuntamme avainrakenteita. Nämä yksilöt ja heidän salaiset yhteisönsä ovat syvällä politiikassa ja kirjaimellisesti kontrolloivat maailman näkökantoja manipuloimalla. Näiden yksilöiden pidättäminen on ollut pitkä hidas ja tuskallinen tehtävä. Maailman kansat ovat suuresti velkaa niille rohkeille ihmisille, joiden on ollut pakko pysytellä piilossa nähdäkseen että oikeus palautetaan planeetallemme.

Hyvin viisaat olennot ja henkiset voimat ovat luvanneet erittäin pitkän aikaa, että tämä irvikuva eli kokonaisen planeetan ja kaikkien sen elinmuotojen tyrannimainen hyväksikäyttö loppuu. Tämä lupaus toteutetaan pian, kun maapallon ulkopuoliset rodut koordinoivat suunnitelman meidän maailmamme, Agarthan verkoston ja vastarintaliikkeen  vapauttamiseksi, ja maapallolla olevat maajoukot tulevat myös olemaan tiiviisti mukana näissä fyysisissä pidätyksissä.

Monien tietämättä maankuoren luolissa ja myös ulkoavaruudessa on käyty suuria taisteluita. Ne on pidetty salassa eri syistä ja molemmilla puolilla on omat syynsä salailuun. Nyt salailun aika on ohitse ja totuuden tulee paljastua.

On olemassa kehittynyttä teknologiaa, joka pystyy muokkaamaan ja kontrolloimaan ihmisten tunne-elämää voimakkaalla tavalla. Sitä on käytetty ja käytetään yhä vahingoittamaan tavallisia ihmisiä. Me maapallolla elävät ihmiset emme pysty pääsemään eroon tästä teknologiasta nykyisellä kehitystasollamme ja sen vuoksi meitä auttavat hyväntahtoiset voimat, jotka pystyvät muuntamaan ja neutraloimaan tämän kehittyneen teknologian yhdellä kertaa.

Ennen kuin itse pidätykset voidaan suorittaa, ihmisten tietoisuuskenttää manipuloivan sähköisen aita- ja implanttimatriisin erilaiset osaset pitää ajaa alas. Tätä valmistelutyötä suoritetaan parhaillaan ja sen tulee olla valmis ennen kuin lopulliset pakkotoimenpiteet toteutetaan. Se vie aikaa eikä kukaan ihminen tai enkeli pysty sanomaan tarkkaa aikaa. Se tapahtuu kun se tapahtuu, ja todennäköisimmin se tulee kuin varas yöllä.

Me jotka valmistaudumme muutokseen pidämme yllä suurta uskoa siihen, että se minkä tunnemme "paineenalaisena läpimurtona" tapahtuu lähitulevaisuudessa. Kärsivällisyys on kuitenkin tärkeää lujana säilymiselle, kun valmistaudumme palvelemaan lähimmäisiämme, joilla ei suurimmaksi osaksi ole hajuakaan siitä, mitä tapahtuu.

Tätä yleistä apatiaa ja väsynyttä huonovointisuutta, jotka ovat juurtuneet syvälle ihmiskuntaan, häivyttävät nyt hereillä olevat ja tietoiset yksilöt, jotka ovat astuneet omaan totuuteensa ja julistavat tukensa valon voimille. Tämän nettisivun tarkoitus on herättää ihmiset tapahtuviin muutoksiin, jotta he eivät jää tietämättömiksi. Mitä suurempi määrä ihmisiä tietää näistä tapahtumista ja tukee aktiivisesti Tapahtuman kulkua rauhanomaisilla tavoilla, sitä paremmin maaplaneetta selviää siitä. Mitä joustavammin muutos sujuu, sitä nopeammin voimme nauttia suuremmista paljastuksista.

Jotta Tapahtuma onnistuisi, yksi tärkeimmistä asioista on tehdä USA:n keskuspankki toimintakyvyttömäksi. Se on manipulaation ja kontrollijärjestelmän perusta maapallolla. Tätä elintärkeää kohtaa on jo testattu harjoitustapahtumissa ja testit ovat sujuneet onnistuneesti. On valitettavaa mutta välttämätöntä, että maailman kansat joutuvat jokseenkin sekaisin maailman pankkilaitoksen sulkemisen vuoksi, mutta se on tarpeellista rikollisten halvaannuttamiseksi ja sen varmistamiseksi, että ne eivät pysty lietsomaan paniikkia Tapahtuman aikana.

Avaruusjoukoilla on hyvin edistynyttä teknologiaa ja ne toimivat maailman poliisivoimien silminä ja korvina varsinaisten pidätysten aikana. Tämä takaa minimimäärän väkivaltaa ja poliisien turvallisuuden.

Kaikki, jotka tuhansien valmisteluun käytettyjen vuosien aikana ovat olleet mukana avaamassa tietä tälle planetaariselle vapautusprosessille - ja on tärkeää että kaikki tämän tekstin lukijat ymmärtävät ja kunnioittavat viisautta kärsivällisyyden takana, jotta menestyksemme on taattu. Viivästykset ovat välttämättömiä, koska tämä on vuorovaikuktukseen perustuva joustava malli ja inhimillinen tekijä näyttelee omaa osaansa. Olkaa varmoja siitä, että keinotekoisesti luotu kärsimys planeetallamme saatetaan loppuun mahdollisimman nopeasti.

Tutkikaa tällä sivulla olevia linkkejä, jos epäilette tämän olevan rikollista toimintaa. Tutkikaa maan ulkopuolisesta elämästä olevia lukemattomia todisteita. Älkää etsikö todisteita mafian kontrolloimasta valtamediasta, sillä sitä kontrolloivat nukkehallitsijat ja sen tarkoitus on johtaa ihmisiä harhaan ja sekaannukseen.

Älkää tehkö virheitä siinä, millä puolella seisotte, sillä emme enää palvele tietämätöntä taikauskoa ja pelkoa. Koko totuus on täällä ja se johtaa meidät vapauteen, mutta meidän pitää ottaa sitä kädestä kiinni. Tapahtuma on oikeutettu ja oikeudenmukainen asia, ja tulee tapahtumaan suunnitellusti. Pyydämme teitä valmistautumaan ja ajattelemaan tässä jakamaamme informaatiota. Miettikää myös, onko teillä muita ehdotuksia tähän merkitykselliseen aikaan valmistautumiseksi.


Mitä voitte tehdä ENNEN "Tapahtumaa"?


Me tulemme nauttimaan sekä planeettamme väkivallattomasta vapauttamisesta että kirkkaasta ja kauniista tulevaisuudesta KOKO ihmiskunnalle.

Koska emme tiedä tarkkaa päivää, kuukautta tai edes vuotta, milloin tämä tapahtuu, olisi viisasta tehdä muutama yksinkertainen asia varotoimenpiteenä:

1. Pitäkää kahden viikon ruoka- ja vesivarasto aina valmiina tästä hetkestä lähtien.

2. Varmistakaa, että teillä ja teidän rakkaillanne on varalla kaikkia tarvitsemianne lääkkeitä. Pitäkää ylimääräistä käteistä varalla piilotettuna asuntoonne.

3. Tankatkaa autonne jo kun tankki on puoliksi tyhjä.

4. Tarkistakaa, onko tälle nettisivulle tullut päivityksiä.

5. Opiskelkaa lisää tästä aiheesta ja opettakaa ystäviänne sekä perheenjäseniänne.

6. Kokoontukaa joka sunnuntai ja tehkää Planeetan vapautusmeditaatio sekä keskittykää tuomaan planeetalle pyhä jumalatarenergia. Ohjeet siihen ovat sivulla 2012Portal.blogspot.com.

7. Säilyttäkää tyyneys ja keskittyminen. Rohkaiskaa muitakin tekemään sama. He tulevat etsimään vastauksia ja te pystytte auttamaan heitä, joten opiskelkaa ja valmistautukaa olemaan avuksi.MIKÄ ON "TAPAHTUMA" 

Tapahtuma on läpimurto koko planeetalle sekä fyysisellä että ei-fyysisellä tasolla.


Tapahtumat ei-fyysisellä tasolla:

Galaksimme keskusauringosta (jota Plejadien kielellä kutsutaan nimellä Alohae) lähtee valtava aalto / leimahdus pyhää energiaa ja valoa tulemaan kohti planeettamme pintaa. Se on auringon leimahdus tai erityislaatuinen valo, joka läpäisee maapallon ja ihmiskunnan. Se rauhoittaa ihmiset rakkauden energian valolla ja lopettaa kaksinaisuuden. Se on loistavaa energiaa, jollaista ei ole nähty tai koettu aikaisemmin maapallolla. Jokainen maan päällä tulee tuntemaan sen ja tietämään, että jotain on tapahtunut. Sen tapahtuma-aika tulee olemaan yllätys, jopa meille. Sellaista ei ole koskaan ennen tapahtunut.

Joillekin se voi olla valtava shokki, mutta ne jotka ovat tietoisia Tapahtumasta, tulevat tunnistamaan sen positiivisena muutoksena, jonka aika on tullut. Tämä jumalainen välähdys laittaa liikkeelle henkiset voimat, maan ulkopuoliset kansat, Agarthan verkoston ihmiset sekä planeetan X ja maanpäällisen vastarintaliikkeen aloittamaan kauan odotettujen suunnitelmien toteuttamisen. Näiden suunnitelmien toimeenpano tunnetaan nimellä Galaktinen koodeksi (Galactic Codex).

Emäalukset siirtyvät näkymättöminä maapallon ilmakehään kohottaakseen sen värähtelytasoa ja auttaakseen väestöä mukauttamaan omaa tietoisuuskenttäänsä, kun sähköinen rajamatriisi ajetaan alas lopullisesti. Ne eivät paljasta tai ilmaise itseään julkisesti vielä hyvään aikaan, vaikkakin fyysisten havaintojen määrä tulee lisääntymään, jotta maailma saadaan hyväksymään heidän läsnäolonsa.


Tapahtumat fyysisellä tasolla:

Maapallon sotilas- ja poliisivoimat siirtyvät valmiustilaan estääkseen mellakat ja turvatakseen elintärkeän infrastruktuurin pimeiden salaliittolaisten hyökkäyksiltä, joiden on tarkoitus luoda paniikkia ja pelkoreaktioita.

Johtavien salaliiton jäsenten pidätykset tulevat olemaan kaikkein merkittävin asia.

Koko finanssijärjestelmän uudelleenkäynnistys / koko keskuspankkilaitos ja kaikki pankkien tietokoneet suljetaan eikä niitä pystytä käyttämään, joten kaikki pankit pysyvät kiinni kunnes toisin ilmoitetaan.

Siviiliviranomaiset ottavat haltuunsa tärkeimmät media-asemat, joilta poistetaan sensuuri sekä pimeän salaliiton perustamat ohjelmat ja agendat.

Paljastus - Salaisten asiakirjojen ja tapahtumien julkituominen, mukaan lukien maan ulkopuolinen informaatio, alkaa jonkin aikaa varsinaisen Tapahtuman jälkeen. Monet maailman mysteereistä paljastetaan:  kuka tappoi Kennedyn, CIA:n huumekaupat, todelliset voimat kaikkien maailmansotien taustalla, meneillä olevien kansantuhojen suunnitelmat, HAARP-projekti, rokotukset, salainen avaruusohjelma, ihmisten mielen kontrollointi, talousrikokset ja monet monet muut asiat, jotka yllättävät monia ihmisiä!

Uuden tasapuolisen rahoitusjärjestelmän alku, johon kuuluu rahastoja maailmanlaajuisia säätiöitä planeetan parantamiseksi.

UUSI valtiollinen / poliittinen järjestelmä, koulutusjärjestelmä, terveydenhuoltojärjestelmä, historianopetus jne. Ihmiskunnan herätys hitaasti ja asteittain ymmärtämään positiivisten maan ulkopuolisten rotujen ja meidän galaktisten yhteyksiemme olemassaolo.

Uuden kehittyneen teknologian esittely.

Tekniikoita henkiseen kasvuun tullaan jakamaan, kun opimme ketä olemme ja mistä tulemme. Me huomaamme oman yksilöllisen tarkoituksemme ja elämän tarkoituksemme paljastuu jokaiselle yksilöllisesti.

Muinaisista arkistoista tuodaan julkisuuteen esineitä, jotka paljastavat totuuden ihmisen ja avaruusolioiden kontakteista nykyhistoriassamme. Tulemme ymmärtämään oman kosmisen perintömme. Muinaisilta paikoilta kaivetaan esille avaruusaluksia omasta menneisyydestämme ja meillä tulee olemaan fyysisiä todisteita muinaisesta teknologiasta.

Suuri joukko edistyksellisiä parannustekniikoita tullaan vapauttamaan. Ne on pidetty piilossa, jotta pimeät salaliittolaiset olisivat pysyneet rikkaina ja muut olisivat kärsineet. Loppujen lopuksi nykyinen terveydenhuoltojärjestelmä tulee muuttumaan radikaalisti paljon kehittyneempien hoitomenetelmien ansiosta.

Ilmaisia energiantuottovälineitä on tarjolla koteihin ja autoihin. Fossiilisille polttoaineille ja muille myrkyllisille teknologioille tulee loppu.

Julkisissa oikeudenkäynneissä paljastetaan, mitä on tapahtunut,  jotta väestö pystyy puhdistamaan traumat tunnetasolla ja antamaan lopullisesti anteeksi. Rikolliset saavat itselleen välttämättömän parannuksen ja ohjausta vääristyneelle mielelleen.


Muistakaa, että tässä annetut yksityiskohdat EIVÄT todennäköisesti ole kaikenkattavia tietoja siitä kaikesta, mitä saattaa tapahtua. Nämä ovat kuitenkin perussuunnitelmia siten kuin tällä hetkellä voidaan ymmärtää. Todennäköisesti joitakin kohtia tullaan vielä muuttamaan. Ihmisten vapaa tahto näyttelee keskeistä osaa tässä prosessissa, joten suunnitelmia tullaan muuttamaan joustavasti jopa tunneittain, mitä tullaan päättämään itse tapahtumaprosessin kuluessa. 

Tapahtuman ei ole tarkoitus olla maapallolle tyypillinen vallankaappaus, missä viattomien ihmisten elämä riskeerataan. Juuri tästä syystä meitä kutsutaan auttamaan, jotta varmistetaan rauhanomainen siirtymä. Näin massiivinen toimenpide vaatii senkaltaista tarkkuutta, josta vain itse Isä/Äiti-Jumala voi päättää.

Nyt on jokaisen tällä planeetalla aika ymmärtää, että nämä tulevaisuuden muutokset EIVÄT ole joidenkin hullujen ihmisten käsissä, sillä he saattaisivat tehdä vääriä päätöksiä, jotka voivat johtaa verenvuodatukseen.

Tuleva Tapahtuma EI ole verinen vallankumous. Tapahtuma itsessään on voimassa olevien planetaaristen lakien mukainen toimenpide. Sen lisäksi se on Galaktisen koodeksin mukainen toimenpide. Tapahtuman päivänä koko maailma saa tiedon siitä, että maailmaan on tullut rauha ja vapaus on palautettu kaikille kansoille.

Meidän kaikkien tulee pysytellä rauhallisina ja antaa apumme tälle muutosprosessille, joka johtaa väkivallattomaan ja rauhalliseen yhteiskuntaan. Tulemme tarvitsemaan kaiken mahdollisen avun, ihmisiltä ympäri maailman, varmistaaksemme onnistumisen. Maailman nykyiset poliittiset johtajat eivät tällä hetkellä todennäköisesti tiedä yhtään mitään näistä suunnitelmista. Hyvin harvat maailman tärkeimmistä poliittisista rikollisista ja pelaajista tulee olemaan vaikutusvaltaisessa asemassa tämän tapahtuman jälkeen. Täten meidän tulee ymmärtää, että todelliset muutokset syntyvät tavallisten ihmisten joukossa, jotka ovat sitoutuneet ratkaisujen löytämiseen. Kun olemme löytäneet vastaukset maailman ongelmiin, meidän tulee sitoutua toimimaan, jotta pystymme toteuttamaan muutokset uudessa yhteiskunnassa.

Tietäkää, että tulevat muutokset ovat nopeita ja voimakkaita. Vaikkakin useat pitkän tähtäimen suunnitelmista toteutetaan asteittain, monet asiat kuten esimerkiksi media-asemat, vapautetaan välittömästi. Tämä saa asiat tapahtumaan joustavammin ja rauhoittaa ihmisiä ympäri maailman. Suurimmalta osalta luotettaville siviiliviranomaisille annetaan etukäteen valmisteltu ja vastuullinen opastus johtotehtäviin, mikä koskee myös koko valtaväestöä. Se tapahtuu olemassa olevan median kautta. Sanomalehdet, televisio, radio ja tietyt nettisivut tulevat olemaan kaikkein tehokkain ja kattavin tiedon lähde siitä, mitä on tapahtumassa.

Meidän tulee tukea ja vahvistaa näitä rauhanomaisia toimintoja niin voimakkaasti ja luotettavasti kuin mahdollista. Luottakaa siihen, että yleensä ihmiset ovat rauhaa tahtovia ja hyvää tarkoittavia. Muistakaa ne syyt, joiden vuoksi 90% maailman ihmisistä ei tiedä tästä Tapahtumasta. Eikä heillä ole mitään ymmärrystä siitä, mitä on tapahtumassa ja miksi.

Televisio tulee paljastamaan heille totuuden ajan kanssa, koska valon voimat kontrolloivat satelliitteja ja kommunikaatiovälineitä.

Muutamat mediamogulit, jotka omistavat salaisesti maailman kaikki tärkeimmät tiedotuskanavat ja ovat vastuussa systemaattisesta aivopesusta (kuten Murdoch, Rockefeller ja Rothschild) tullaan joko pidättämään tai laittamaan muuten sivuun. Heidän sensuurinsa tullaan poistamaan, kun siviiliviranomaiset ohjataan levittämään totuutta Tapahtuman aloitusajankohdasta lähtien ikuisiksi ajoiksi. Pimeän salaliiton kontrolloimat käsikirjoittajat ja oikolukijat,  jotka tunnetaan myös nimellä puhuvat päät, korvataan vastuullisilla reporttereilla. Vastarintaliike ja muut tukivoimat vastaavat satelliittien toiminnasta.

Media tulee antamaan rehellisen ja yksityiskohtaisen raportin tapahtumista hyvin pian sen jälkeen kun pidätysprosessi alkaa. Tämä toivottavasti rauhoittaa väestöä ja varmistaa, että ihmiset saavat tarpeellisen tiedon, joka auttaa heitä ja heidän perheitään.


TAPAHTUMAN jälkeen


Pimeän salaliiton jäsenten varsinaiset pidätykset on tarkoitus suorittaa loppuun 72 tunnin kuluessa maailmanlaajuisesti. Inhimillinen tekijä saattaa kuitenkin astua peliin, joten aiotut pidätykset saattavat kestää kauemmin. Koko prosessin ei kuitenkaan odoteta kestävän yli kahta viikkoa. Tätä seuraavien kuukausien aikana saattaa vielä tapahtua pienempien kalojen pyydystämistä.

Näiden kahden viikon aikana kaikki pankit tulevat olemaan kiinni. Toivottavasti tällä aikaa media on jo julkaissut massiivisia määriä todisteita pitkälle edenneistä rikollistoimista, joita ovat tehneet sekä tunnetut että julkisuudessa tuntemattomat merkittävät toimijat. Tämä tulee olemaan helpotus monille ihmisille ja kaikille se on mielenkiintoisia uutisia. Ylipäätään se tulee olemaan vahva syy ja alkusysäys muutokselle.

Mitä tämän jälkeen seuraa, riippuu koko ihmiskunnasta. Miten nopeasti ja miten hyvin ihmiskunta sopeutuu maailmanlaajuisiin paljastuksiin näiden rikollisten pidätyksistä, tulee määrittämään planeettamme kasvun seuraavan vaiheen. Aivan varmasti tulee syntymään vastarintaa, asioiden kieltämistä, shokkia ja vihaa siitä mitä on tapahtunut. Kostotoimenpiteitä ja väkivaltaa tai sen näyttelemistä ei tulla suvaitsemaan. Toivomme, että meidän ryhmämme tulee olemaan avuksi väestön kouluttamisessa ja pelkoon perustuvien reaktioiden sekä vihamielisten toimien estämisessä yhteiskunnassa.

Voitto valolle!

Rob Potter
Prepare For Change.net

2 kommenttia: