sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Mike Quinsey - kanavointi 18.11.16

Maapallo ja sen asukkaat kokevat parhaillaan merkittävää muutosta, joka tapahtuu sellaisella vauhdilla, että sen mukana on miltein mahdoton pysyä. Mutta olipa teillä muutoksista millainen mielipide tahansa, muistakaa, että ne ovat välttämättömiä, jotta ihmiskunta voi siirtyä uuteen aikaan. Ilmassa on paljon tyytymättömyyttä, sillä monet ihmiset näkevät vain muutosten seuraukset,  eivätkä ymmärrä niiden todellisia syitä. Vanhan järjestelmän "ravistelu" synnyttää kaaosta, mutta on välttämätöntä uudistusten synnyttämiseksi. Sopivia muutoksia tarvitaan uuden ajan luomiseksi. Muistakaa, että Kultainen aika koittaa jonkin ajan kuluttua, ja sen saavuttamiseksi tarvitaan paljon työtä. Viivästyneitä muutoksia pitää saada toteutettua, koska ne ovat tärkeitä polun luomiseksi siihen uuteen maailmaan, joka vie teidät korkeampiin ulottuvuuksiin. Mikään alemmalla värähtelytasolla oleva ei pysty menemään eteenpäin, vaan tipahtaa pois kyydistä. Sama koskee kaikkia sieluja, joten jossakin pisteessä vain ne, jotka ovat valmiita, voivat nousta ylöspäin.

Monet ovat huolissaan siitä, mitä heidän pitää tehdä edetäkseen ja ollakseen valmiina ylösnousemiseen. Vastaus on yksinkertainen: jos ylläpidätte korkeampia värähtelyjä ja levitätte rakkautta poikkeuksetta kaikille, teillä ei ole mitään pelättävää. Vain vahvaluontoinen sielu pystyy olemaan keskittynyt, kun kaikki asiat muuttuvat ympärillä ja kun tulevaisuus näyttää epävarmalta. Uskokaa itseenne ja pitäkää kiinni uskomuksistanne, sillä ajan mittaan näette tulevaisuuden muuttuvan kirkkaammaksi. Vanhat energiat häviävät pikkuhiljaa ja niiden tilalle tulee kirkas tulevaisuus, joka on vapaa vanhoista ongelmista. Siinä ei enää ole matalavärähteisiä sieluja, jotka haluavat kontrolloida teidän elämäänne ja tulevaisuuden mahdollisuuksianne. Heidän aikansa oli vääjäämättä lopussa, kun tuli selväksi, että heidän toimistaan huolimatta Uusi aika tulee toteutumaan täydellisesti.

Kuten jo mainittiin, nyönteiset muutokset ottavat aikansa, mutta sitten kun ne toteutuvat ja teidän odotuksenne on ohi, te nautitte päästyänne siihen aikaan ja osallisuudestanne tiettyihin tapahtumiin. Teidän kokemuksenne tulevat olemaan paljon miellyttävämpiä ja kaikki toteutunut hyvä työ tulee hyödyttämään jokaista. Kun valuuttojen arvon muutokset on saatu päätökseen, on rohkaisevaa tietää, että mitkä tahansa toteutettavat projektit voidaan rahoittaa asianmukaisesti. Tietäkää, että ne sielut, jotka tulevat käsittelemään massiivisia humanitaarisia ja kehittämisrahastoja, on kutsuttu tehtäväänsä. He ovat omistautuneita ja luotettavia henkilöitä, jotka toimivat ihmiskunnan korkeammaksi parhaaksi.

On luonnollista, että ihmiset haluavat tietää kauan odotettujen ja ennustettujen tärkeiden tapahtumien tarkan ajankohdan. Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki kuitenkin toimii nyt-hetkessä, joten tapahtumia on vaikea tulkita samalla tavalla kuin te teette kolmiulotteisessa maailmassanne. Asiat voivat myös muuttua ja eri reittejä voidaan ottaa käyttöön. Tästä syystä teitä kannustetaan aina keskittymään lopputulokseen, siihen mitä haluatte saavuttaa. Kuten jo tähän mennessä tiedätte, tarvitaan vain suhteellisen pieni määrä ihmisiä saamaan aikaan muutoksia. Joten pitäkää jalkanne maassa, mutta toiveenne ja pyrkimyksenne pilvissä, jolloin voitte lopulta poimia päättäväisyytenne ja sitkeytenne kantamat palkkiot. Olette niin lähellä vuosituhansien aikaisien unelmienne toteutumista - ja ansaitusti!

Hyvin pieni osa todellisista uutisista saavuttaa teidät normaalien lähteiden kautta, jotka ovat vielä erittäin tarkassa valvonnassa. Internet on edelleen teidän paras tietolähteenne ja luotettavia uutisia raportoi useampikin kuin yksi lähde. On kuitenkin vaikea löytää linkkejä kaikkiin uutisiin, koska joitakin niistä pidetään liian salaisina yleisesti julkaistaviksi. Teidän pitäisi kuitenkin pystyä saamaan kohtuullinen kuva maailman tapahtumista. Suurimmat esteet totuuden edessä ovat vääristellyt raportit, joiden ainoa tarkoitus on johdattaa teitä harhaan. Joten olkaa varovaisia siinä, mitä hyväksytte totuutena. Jos olette intuitiivisia, saatatte ehkä tunnistaa ne artikkelit ja uutiset, jotka kantavat sisällään alempia värähtelyjä.

Muistakaa, että kulissien takana tapahtuu paljon ja monet sielut ovat omistautuneet varmistamaan, että valo voittaa hyvien ja pahojen voimien välisen taistelun. Vaikka valon voitto on ennustettu, lopputulos ei ole koskaan ollut täysin varma vaan riippuu niistä, jotka tekevät oman osuutensa valon joukoissa. Onneksi olkoon teille, jotka olette säilyttäneet asemanne monen vuoden epävarmuuden aikana ettekä koskaan ole horjuneet riippumatta siitä, mitä maapallolla on tapahtunut. Te tulette saamaan runsaat palkkiot ja olette ylösnousseiden joukossa nauttimassa korkeammista ulottuvuuksista. Te tulette olemaan mukana juhlimassa valon voittoa monien vuosien ajan. Mutta vielä on työtä tehtävänä, vaikka pimeät voimat eivät enää kauaa pystykään vaikuttamaan eivätkä kontrolloimaan tulevia tapahtumia.

Asiat ovat edistyneet nyt niin hyvin, että kaikki valotyöntekijät voivat avautua enemmän omasta työstään ja auttaa muita ymmärtämään, mitä maapallolla tapahtuu. Monet ihmiset ovat epätietoisia ja huolissaan tulevaisuudesta,  he tarvitsevat vakuutuksia siitä, että maapallolla käynnissä olevat tapahtumat päättyvät hyvin. Tulevaisuus tulee olemaan paljon parempi kuin mitä suurin osa ihmisistä pystyy kuvittelemaankaan, sillä yhteiskunta tulee muuttumaan täydellisesti ja aivan erilaiseksi. Se tulee olemaan yhtenäinen ja vastaamaan kaikkien ihmisten tarpeita. 

Toistaiseksi asiat etenevät normaalisti kunnes lopullinen tulos on saavutettu. Se antaa ihmiskunnan siirtyä eteenpäin ja perustaa Yhdysvaltojen uuden tasavallan ja Uuden ajan. Ihmiset, jotka toteuttavat nämä asiat, ovat jo maan päällä ja täysin valmistautuneita toimeenpanemaan tehtävänsä. Se alkaa pienillä askelilla mutta etenee nopeasti, kun tarpeelliset varat on saatu. Varat saadaan GESARAn avulla, jolloin massiiviset rahoitukset ovat mahdollisia. Tämä on yksi ensimmäisistä tapahtumista, joka käynnistyy välittömästi sen jälkeen kun kaikki tarpeelliset suunnitelmat on saatu lyötyä lukkoon. Jotkut muut projektit ovat massiivisia, ne kattavat kansalaisten kaikkein kiireellisimmät tarpeet.

USA:n presidentinvaalien vaikutukset tuntuvat yhä selvästi. Ne ovat herättäneet suuren määrän ihmisiä unestaan. Vaalien mukana on tullut julki monia paljastuksia, jotka ovat valottaneet pimeiden voimien toimia. Kysymys kuuluu: aiotteko te vastata niihin tuomalla maailmaan lisää valoa vai sallitteko, että teidän vapauttanne edelleen syödään pois. Jos haluatte poistaa omaa olemassaoloanne koskevat uhat, nyt on aika toimia.  Vapauden vastustus kasvaa eikä ole pitkää aikaa siitä, kun pimeät voimat suunnittelivat perustavansa yhden koko maapallon laajuisen hallituksen, joka toimisi heidän alaisuudessaan. Totuus heidän toiminnastaan tulee kuitenkin ilmi ja ihmiset tulevat olemaan shokissa kaikesta, mitä he saavat tietää.

Toivotan teille rakkautta ja siunauksia. Kirkastakoon Valo teidän päivänne ja teidän polkunne. Tämä viesti on välitetty minun korkeammalta itseltäni.

Rakkaudella ja valolla,
Mike Quinsey
michealquinsey@pobroadband.co.uk

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti