KETÄ OVAT VALOTYÖNTEKIJÄT?

VALOTYÖNTEKIJÄT - henkisiä ihmisiä, joilla on tehtävä

Ilmainen e-kirjanen, kirjoittanut THE ABBOTTS,  www.spiritwatch.com

Jos olet koskaan tuntenut olevasi erilainen, marssivasi toisessa tahdissa kuin useimmat ihmiset ympärilläsi - on hyvin todennäköistä että olet valotyöntekijä! Jos tutkisit mielummin ihmisten psyykeä kuin ihailisit kaunista vartaloa - olet hyvin todennäköisesti valotyöntekijä! Jos paranormaali maailma kiehtoo sinua ja haluaisit vierailla toisella planeetalla - olet valotyöntekijä! Jos uskot erityiseen sielunystävään ja että olet täällä maan päällä erityisestä syystä - olet valotyöntekijä! Jos tulisit mielummin valaistuneeksi kuin voittaisit lotossa miljoonan - olet varmasti valotyöntekijä!

Ja viimeiseksi: jos luet tätä kirjasta - silloin olet valotyöntekijä. Universumi on ohjannut sinut tänne syystä. Jatka lukemista ...


KETÄ OVAT VALOTYÖNTEKIJÄT?

Valotyöntekijät ovat henkisesti innostuneita henkilöitä, jotka ovat inkarnoituneet maan päälle auttamaan ihmiskuntaa sen henkisessä heräämisessä. Heillä on erityisiä kykyjä, joiden avulla he pystyvät inspiroimaan muita etsimään omia erityisiä paranormaaleja ominaisuuksiaan ja seuraamaan henkistä tietä. Kuka tahansa voi olla valotyöntekijä. He voivat kuulua mihin tahansa ikäluokkaan, sukupuoleen, rotuun tai uskontoon.

Vuoden 1971 jälkeen syntyneitä valotyöntekijöitä kutsutaan yleensä Tähtisiemeniksi (Starseed) ja 1980-luvun lopulta syntyneitä lapsia kutsutaan Rakkauslapsiksi (Love Children). Heistä jokaisella on oma yksilöllinen ja yhdistetty tehtävä toteutettavana.

Monet valotyöntekijät ovat valinneet inkarnoituvansa 1940-luvun puolivälin jälkeen ja heitä kutsutaan usein nimellä Suuret ikäluokat (Baby Boomers). He ovat nyt Tähtisiemenien vanhempia ja Rakkauslapsien isovanhempia. He valitsivat sellaisen elämänsuunnitelman, joka sallisi heidän olla vanhempia ja kannustaa Tähtisiemen-lapsiaan kehittämään omaa henkistä luonnettaan. He kokivat hippi-liikkeen 1970-luvulla, vapaan rakkauden ja radikaalimman ajattelutavan uskontoa ja yhteiskuntaa kohtaan. He olivat paljon avoimempia, rakastavampia ja lempeämpiä omille lapsilleen sekä yrittivät rikkoa miesten ja naisten käytöksen stereotypiat.

Naisten vapautusliike ilmaantui heidän nuoruudessaan ja  naiset saivat tasa-arvoisemman aseman yhteiskunnassa. Rotujen välinen eheyttäminen ja harmonia alkoi myös heidän nuoruudessaan. Monet valotyöntekijät inkarnoituivat henkisesti tuodakseen valoa planeetalle, koska ydinsodan uhka ja kylmä sota uhkasivat ihmiskuntaa.

UFO-havainnot 1940-luvun loppupuolella (USA:n ydintestien vuoksi) ja avaruusolentojen (harmaiden) aiheuttama uhka yhteiskunnalle kannustivat myös valotyöntekijöitä inkarnoitumaan tuohon aikaan negatiivisten vaikutteiden vastapainoksi.

Monet valotyöntekijät aloittivat nykyisen Uuden ajan (New Age) -liikkeen. He irtautuivat perinteisistä uskontojen ja jumalanpalveluksen muodoista kun he alkoivat tutkia omaa psyykeään.

He ovat kannustaneet omia lapsiaan tutkimaan muita uskontoja ja filosofioita kuten buddhalaisuutta, hindulaisuutta ja muita itämaisia suuntauksia. He ovat myös motivoineet itsetutkiskelua psykologiassa, psykiatriassa ja vaihtoehtoisissa tekniikoissa.

Valotyöntekijät ovat tutkineet ja käynnistäneet uusia ja muinaisia käsitteitä ja parannustekniikoita, kuten refleksologia, hypnoosi, kukkatipat, naturopatia, reiki jne. He ovat myös suhtautuneet avoimin mielin kiistanalaisiin aiheisiin, kuten elämä toisilla planeetoilla, UFOt, luonnonhenkien valtakunta, toiset ulottuvuudet ja enkelit.

Monet ovat osallistuneet rauhanmarsseille ja protesteihin sekä kohottaneet yhteiskunnan omatuntoa näitä aiheita kohtaan. He ovat kehittäneet kunnioituksen äiti-maata ja eläinkuntaa kohtaan, perustaneet organisaatioita ajamaan näitä asioita, kuten Green Peace. Valotyöntekijät ovat kehittäneet omatunnon kolmansien maiden asukkaita ja pakolaisia kohtaan sekä aktiivisesti edistäneet vapaaehtoisryhmiä auttamaan näitä sorrettuja ihmisiä.

Heidän panoksensa ihmiskunnalle on ollut korvaamaton. Vaikka monet työskentelevät kolmannen ulottuvuuden tavoilla, käytännöllisellä tasolla, auttaakseen planeettaa ja sen kansoja, kaikki eivät ole vielä heränneet henkisesti omille todellisille mahdollisuuksilleen henkisinä olentoina. Juuri tämä on pienen kirjasemme tarkoitus - herättää nukkuvat valotyöntekijät.


MIKSI SINUN PITÄISI HERÄTÄ?

Sinun tulee tajuta, että olet ensisijaisesti henkiolento, jolla on ihmismuoto, jotta eläminen kolmannen ulottuvuuden maailmassa olisi mahdollista. Et ole ihminen, johon on epämääräisesti liitetty pieni sielu!

Sinut on tehty neljästä osatekijästä: fyysisestä ruumiista, sielusta, tunteista ja hengestä. Suurin osa ihmisistä käyttää kolmea osaa päivittäin. Heidän ruumiilliset harrastuksensa, käveleminen, syöminen, työssä käyminen, rakasteleminen jne muodostavat fyysisen osan. Heidän ajatuksensa, unelmansa ja mielikuvituksensa muodostavat sielullisen osan ja heidän tunteensa seilaavat koko kirjon surusta ja pelosta onneen ja iloon päivittäin.

Joillakin ihmisillä on jossain määrin herännyt henkinen ymmärrys elämäänsä. He juhlivat joulua ja pääsiäistä tai käyvät synagoogassa, kirkossa tai temppelissä viikottain tai satunnaisesti häissä ja hautajaisissa. He pitävät kuitenkin uskonnollisen tai henkisen osansa pienessä laatikossa ja ottavat sen sieltä ulos vain tarvittaessa; se ei ole olennainen osa heidän elämäänsä.

Ihmisen henkisyyden tulisi kohota kaikkien muiden elämän osien yli ja olla läsnä joka hetki. Henkisyyttä ei pitäisi varata vain kirkollisiin tapahtumiin, vaan sen tulisi olla osa todellista luontoamme.

Monet uskonnot julistavat samoja ominaisuuksia: vastuuta itsestä, varauksetonta rakkautta ja korkeampien henkisten voimien ymmärtämistä. Valotyöntekijän tulee sulauttaa nämä kolme asiaa omaan elämäänsä, jos haluaa todella palkitsevan ja tyytyväisen elämän. Eikö se olekin jotain mitä me kaikki haluamme?

Tutkitaanpa ensin vastuuta itsestä. Se merkitsee, että yksilö on vastuussa omista teoistaan. Se ei merkitse muiden ihmisten ja ulkopuolisten voimien, kuten kohtalon tai huonon onnen, syyttämistä siitä mitä itselle tapahtuu. Kyllä, varmasti muiden toimet voivat satuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun lyhyen aikaa, mutta loppujen lopuksi sinä voit sanoa: "Nyt riitää", ja lopettaa heidän valtansa sinuun.

Kun ymmärrät, että kaikki tapahtuu sinun ohjaamiseksi henkiseen suuntaan, jopa näennäisesti huonot asiat, silloin opit vapaaehtoisesti elämään elämäsi korkeimmasta aikomuksesta käsin. Et salli enää ulkopuolisten voimien vaikuttaa liikaa elämääsi. Kunnioitat muiden ihmisten mielipiteitä ja uskomuksia, mutta päätät itse mihin suuntaan elämäsi menee, otat vastuun omasta elämästäsi ja hyväksyt kaikki siitä tulevat lopputulokset.

Varaukseton rakkaus on valotyöntekijälle elintärkeä vaatimus. Varauksellinen rakkaus merkitsee sitä, että odotat palkkiota siitä rakkaudesta, jota annat toisille, kuten kiitollisuutta tai vastarakkautta.

Varaukseton rakkaus taas merkitsee kaikien rakastamista riippumatta siitä, miten he kohtelevat sinua, odottamatta mitään palkkiota vastineeksi. Et tee mitään eroa rodun, uskon tai sukupuolen välillä, vaan rakastat heitä niinä todellisina henkisinä olentoina joita he ovat. Et ehkä voi rakastaa heidän tekojaan, persoonallisuuksiaan tai uskomuksiaan, mutta rakastat heidän sisäistä henkistä olemustaan.

Korkeammat henkiset voimat viittaa meidän uskoomme jumalvoimasta tai universaalista energiasta, joka ohjaa maailmaa ympärillämme. Se on kaikkialla läsnäoleva, aina meidän ympärillämme ja kaikkivaltias - kaikkeen vaikuttava. Se on myös kaikkea rakastava, kaiken anteeksiantava ja todellakin osa meitä kaikkia. Meidät on ikuisesti liitetty tähän korkeampaan voimaan, vaikkakin toisinaan saatamme tuntea itsemme yksinäisiksi ja hylätyiksi. Se tunne merkitsee, että me itse työnnämme itseämme pois Jumalasta, eikä päinvastoin.

Osa tätä korkeampaa voimaa on enkelien valtakunta. Enkeliolentoja on monia erilaisia, kuten suojelusenkelit, opettajaenkelit, arkkienkelit, luonnon devat jne. Valotyöntekijät voivat oppia saamaan heihin yhteyden ja kommunikoimaan näiden tietoa, opastusta, tukea ja suojelusta edustavien olentojen kanssa.

Kun olemme saaneet nämä kolme arvokasta ominaisuutta työskentelemään hyväksemme, pystymme tekemään mitä tahansa universumi ohjaakaan meitä tekemään. Olemme voittamattomia!


MITEN TIEDÄN, MIKSI OLEN TÄÄLLÄ?

Meillä kaikilla on tälle planeetalle syntyessämme kaksi tärkeää suunnitelmaa: elämänsuunnitelma ja maailmansuunnitelma. Kuitenkin harvat ihmiset saavat elämänsä aikana täydellisesti selville mitä heidän on tarkoitus tehdä, vaan ihmiset viettävät suurimman osan elämäänsä sotkeutuen karmisiin tilanteisiin, jotka selviävät harvoin.

Elämänsuunnitelma (Life Plan) on lista tapahtumista, joiden haluat tapahtuvat elämäsi aikana ja jotka tuovat sinulle suurta henkilökohtaista tyydytystä sekä henkistä kasvua. Elämänsuunnitelmaan kuuluvat sellaiset asiat kuin uravalinta, seksuaaliset suhteet, ystävät, harrastukset jne.

Monet ihmiset viettävät koko elämänsä muiden odotusten mukaan. He menevät rutiinityöhön, jonka heidän vanhempansa ovat valinneet, tai menevät naimisiin jonkun sopivan kanssa, mutta ei oman sieluntoverinsa. He ostavat järkevän talon ja elävät konservatiivista elämää. Jopa heidän vapaa-ajan harrastuksensa ovat tavallisia eivätkä tuo tyydytystä. Monet ihmiset kuolevat mielellään kuusikymppisinä vain voidakseen luopua tylsästä elämästään!

Heidän todellinen elämänsuunnitelmansa olisi kuitenkin sisältänyt heidän monien erikoistaitojensa hyväksikäyttämisen heidän omaksi tyydytyksekseen ja nautinnokseen. Heidän taiteelliset kykynsä olisivat voineet kehittyä ja saada arvostusta. Heidän mielikuvituksensa talot olisi voitu rakentaa. Heidän jännittävät vapaa-ajan harrastuksensa olisivat voineet toteutua ja todelliset sieluntoverinsa liittyä yhteen. Heidän elämänsä olisi voinut olla ihmeellistä ja jännittävää, ei vain konservatiivista ja tylsää.

Löydä oma elämänsuunnitelmasi ja ala elää sitä! Tutki, missä olet hyvä, mikä kiinnostaa sinua ja luo siitä itsellesi työ. Löydä paikka, jossa todella haluat elää ja elä siellä! Etsi todellista sieluntoveriasi ja rakasta häntä! Ota vastuu omasta elämästäsi rakastavalla tavalla.

Maailmansuunnitelma (World Plan) on yleensä yhteensopiva elämänsuunnitelman kanssa. Samalla kun teet päivittäistä työtäsi tai hyväntekeväisyyttä, autat samalla ihmiskuntaa ja planeettaa. Kaikkia ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä, kohtelet arvokkaina ja mielenkiintoisina. Olet myötätuntoinen ja rakastat heitä varauksetta. Haluat heidän toteuttavan itseään henkisesti ja emotionaalisesti,  haluat planeetan olevan terve, saastumaton ja ihmisystävällinen!

Ei jokainen voi olla Äiti Teresa tai Gandhi, mutta sinä voit olla kaikkein ystävällisin, huolehtivaisin ja lämminsydämisin äiti, isä, veli, pomo tai työntekijä koko kaupungissasi. Voit suvaita kaikkia uskontoja, rotuja ja sukupuolia ja auttaa aktiivisesti kaikkia ihmisiä. Silloin toteutat omaa maailmansuunnitelmaasi.


MITÄ MERKKEJÄ MINUN PITÄISI ETSIÄ?

Universumi lähettää sinulle jatkuvasti viestejä, jotka voivat auttaa sinua lisäämään tietoasi ja ohjaamaan sinua kaikkein sopivimmalle polulle. Universumi haluaa sinun olevan tyytyväinen ja onnellinen! Nämä tönäisyt ja viestit saattavat tulla kirjoista, filmeistä, ystävän sanoista, työpalaverista tai olla toistuvia tapahtumia elämässäsi. Ole varuillasi, tarkkaile jumalaisia yhteensattumia tai synkronismia. Niitä tapahtuu koko ajan, sinä et vain ole huomannut!

Kun teet jotain, josta saat jatkuvasti kielteistä palautetta - lopeta sen tekeminen! Kun teet oikeaa asiaa, kaikki sujuu ja saat hyviä tuloksia. Opettele muuttamaan omat odotuksesi. Älä tee samaa asiaa kerta toisensa jälkeen, muuta elämäntapojasi ja katso mitä tapahtuu.

Pyydä suoraa ohjausta omilta enkelioppailtasi ja mestareilta. Odota sitten heidän väliintuloaan. Huomaa heidän merkkinsä, vihjeensä ja tökkäyksensä, älä kävele ympäriinsä silmälaput silmillä kuten niin monet ihmiset tekevät. Universumi on hyväntahtoinen!


MISTÄ VOIN LÖYTÄÄ OMAN SIELUNTOVERINI?

Ensinnäkin määrittele tarkasti, millainen täydellisen partnerin tulee olla. Kirjoita lista haluamistasi kahdestakymmenestä tärkeimmästä ominaisuudesta. Sitten katso itseäsi. Elätkö itse näiden vaatimusten mukaisesti? Jos et, kehitä ensin itsesi! Samanlainen vetää samanlaista puoleensa!

Sitten lähetä viesti jumalvoimalle, että haluat vetää puoleesi korkeimman sieluntoverisi NYT.  Korkeimmalla tarkoitamme henkilöä, joka on parhaiten sopiva sinulle, sinun henkiselle ja emotionaaliselle kasvullesi ihmisenä.

Menneisyydessä olet ehkä vetänyt eniten puoleesi ihmistä, joka on ollut täysin itsesi vastakohta, muistuttanut vähiten sinua. Todellisen sieluntoverisi tulisi kuitenkin olla hyvin samankaltainen sinun kanssasi, ei päinvastainen. Et halua sotaa, haluat rauhaa ja yhteistyötä! Ne auttavat sinua kehittämään kykyjäsi ja sinä haluat samaa niille! Ei kilpailua, ei mies/naisstereotypioita, vain rakastavaa yhteistyötä.

Etsi heitä paikoista, joissa et yleensä käy, mutta haluaisit käydä. Kokeile henkisen alan seminaareja, taidenäyttelyitä, tanssitunteja, luontokävelyjä, hyväntekeväisyyttä jne. Ei baareja, bileitä tai muita maanläheisiä, kolmannen ulottuvuuden paikkoja. Olet etsimässä neljännen tai korkeamman ulottuvuuden henkilöä, et henkisesti nukkuvaa partneria. Valmistaudu odottamaan juuri oikeaa ihmistä juuri oikeaan aikaan mielummin kuin vain hyväksyt väärän ihmisen lyhyeksi aikaa jotta et olisi yksinäinen. Arvosta itseäsi!


MIKÄ ON VALOKEHO?

Kun matkustamme planeettana pois kolmannen ulottuvuuden kiinteistä muodoista neljännen ulottuvuuden henkiseen heräämiseen, koemme monia muutoksia fyysisessä kehossamme ja mielessämme. Fyysiset kehomme tulevat usein hyvin herkiksi, kun ne muuttuvat hienommiksi väreilyltään. Ne eivät kestä enää tiettyjä kemikaaleja tai ympärillämme olevia aineita. Saatat huomata tulevasi allergiseksi tutuille hajusteille tai puhdistusaineille.

Kovat äänet ja musiikki saattavat vaikuttaa sinuun liikaa. Suuret ihmisjoukot saattavat tuntua ylivoimaisilta ja harrastuksesi saattavat muuttua tämän takia.

Sähkölaitteet saattavat ärsyttää sinua tai saatat huomata, ettet pysty pitämään rannekelloa. Voit ehkä huomata, että et enää pysty syömään lihaa tai juomaan alkoholia. Valokehollasi on ongelmia sulauttaa niitä.

Saatat joskus tuntea olevasi eksyksissä, pyörryksissä, huonovointinen tai kuulla outoja ääniä ja haistaa epätavallisia hajuja. Koko ruumiisi on tulossa herkemmäksi kuten henkinen olento. Mielenkiinnon kohteesi saattavat muuttua, ystävät tulla ja mennä,  elämäntyylisi saattaa muuttua suuresti. Muista, että tämä on sitä mitä pyysit elämänsuunnitelmassasi. Alkuhankaluuksien jälkeen palkkiot ovat hämmästyttäviä!

Sitten voit alkaa kehittää paranormaaleja voimiasi - nähdä auroja, parantaa ruumistasi ja mieltäsi, kommunikoida hengen kanssa, tehdä astraalimatkoja, kehittää selvänäköisyyttä tai -kuulemista ja paljon muuta!


IRROTTAUTUMISEN YMMÄRTÄMINEN

Yksi kaikkein vaikeimmista ominaisuuksista länsimaisille ihmisille on irrottautuminen. Se merkitsee, että sallit universumin suunnitelman toteutua omalta kohdaltasi siten kuin sen tuleekin, ilman että teet eroa hyvän ja pahan välillä.

Esimerkiksi: sairaus, joka pakottaa sinut lopettamaan työskentelyn rutiinityössä, saattaa ensin tuntua pahalta. Mutta jos myöhemmin löydät työn, joka on mentaalisesti ja emotionaalisesti palkitsevampi ja auttaa sinua tuntemaan todellista tyydytystä - oliko sairaus paha onnettomuus vai onnenpotku? Jos myöhästyt lentokoneesta ja sen jälkeen tapaat sielunkumppanisi lentokentän kahvilassa - onko se hyvä vai paha tapahtuma?

Älä laita ehtoja elämälle,  anna elämän virrata. Älä sekaannu muiden ihmisten ongelmiin - ne ovat heidän oppituntejaan! Tarjoa apuasi, mutta älä tee kaikkea raskasta työtä heidän puolestaan -  miten muuten he oppisivat omaa vastuutaan?


MINNE MENEN TÄMÄN JÄLKEEN?

Työskentele aina kehittääksesi itseäsi äläkä salli egosi sanoa, että olet tehnyt tarpeeksi! Lue kirjoja, käy nettisivuilla, harjoittele itseksesi, mene koulutustilaisuuksiin, puhu ja tapaa muita. Opeta ja opi! Löydä omat kykysi ja käytä niitä auttaaksesi muita sekä tuodaksesi suurta tyydytystä itsellesi. Elä elämääsi kuten itse haluat. Tule niin henkiseksi ja rakastavaksi kuin pystyt. Pyydä jumalallista opastusta tässä kaikessa etkä voi mennä vikaan!

Valotyöntekijänä sinulla on suuret mahdollisuudet ja kyvyt, joita voit käyttää rauhan ja harmonian edistämiseen maan päällä. Voit tehdä suuria muutoksia hyvään ja muuttaa myös elämäsi onnelliseksi sekä henkilökohtaisesti tyydyttäväksi ja palkitsevaksi. Herätä itsesi ihmeellisille kyvyillesi ja auta muita heräämään!

Valoa ja rakkautta,
The Abbotts
http://www.spiritwatch.com

5 kommenttia:

 1. Kiitos tämän suomentamisesta ja jakamisesta!

  VastaaPoista
 2. Tämä resonoi niin itseni kanssa että "mindblow"
  Kiitos tämän tekstin jakamisesta auttaa paljon 👍

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olen samaa mielta edellisen kirjoittajan kanssa, kyllapa resonoi vahvasti
  :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 4. KiitosKiitosKiitos! Olen polkuni alussa ja oikeita asioita tuntuu tulevan eteen päivä päivältä enemmän <3

  VastaaPoista