lauantai 26. marraskuuta 2016

Mike Quinsey - kanavointi 25.11.16

Pimeät voimat ja heidän joukkonsa suunnittelevat viimeistä merkittävää yritystään vallata takaisin menettämänsä jalansijat. He yrittävät järjestää esityksen, jossa ulkoavaruuden oliot hyökkäävät ihmisten kimppuun. Se olisi erittäin realistinen hyökkäys, jossa olisi mukana avaruusaluksia ja tutun näköisiä avaruusolentoja. Osa aluksista olisi hologrammeja, jotka näyttäisivät täysin aidoilta. Siksi teitä nyt varoitetaan, jotta pystyisitte pitämään pelkonne minimissä tai pois kokonaan mikäli mahdollista. Tällaisen tapahtuman tarkoitus on lietsoa pelkoa. Se on heidän viimeinen oljenkortensa ja saattaisi helposti huijata niitä, jotka eivät odota tällaista tai jotka eivät tiedä tästä. Jos tällainen yritys tapahtuisi koskaan, ne teistä, jotka tietävät siitä etukäteen, voivat auttaa ihmiskuntaa suunnattomasti ehkäisemällä massahysteriaa.

Voitte kuitenkin olla huoleti. Minkään tapahtumien ei anneta päästä käsistä, sillä Valon joukot ovat valmiina. Karmisista syistä he eivät kuitenkaan pysty suoraan puuttumaan tällaisiin tapahtumiin tai estämään niiden tapahtumista. Tämä on ainoa kerta, kun te voitte joutua kokemaan tämänkaltaisen tilanteen. Se saattaisi todella aukaista silmät niiltä, jotka ovat antaneet pois oman vapautensa tietämättään ja sallineet pimeiden voimien vapaasti toteuttaa omia suunnitelmiaan koko maailman dominoimiseksi.

Pitkällä tähtäimellä tapahtumat tulevat etenemään juuri niin kuin teille on etukäteen kerrottu, joten muistakaa, että valo voittaa aina pimeyden voimat. Jopa tällä hetkellä heitä poistetaan maapallolta ja viedään sellaiseen paikkaan, jossa he eivät enää voi aiheuttaa teille harmeja. Pimeyden ja Valon välisen taistelun maapallon hallitsemisesta on määrä loppua pian. Taistelun lopputulos on aina ollut ennalta määrätty, vaikka pimeys ajoittain olisi näyttänyt olevan voitolla. Asioita ei silti voi ottaa itsestäänselvyyksinä, vaan valon puolella olevien tarvitsee silti keskittyä lopputuloksen saavuttamiseen.

Teidän ympärillänne on monia auttajia omien oppaittenne lisäksi. Vaikka saatatte olla tietämättömiä heidän läsnäolostaan, he tietävät teistä paljon ja varmistavat, että te noudatatte omaa elämänsuunnitelmaanne. Kun rukoilette tai meditoitte, he pystyvät tulemaan lähemmäksi ja istuttamaan ajatuksia mieleenne. Suuri osa teidän työstänne tapahtuu "ruumiinne ulkopuolella" kun olette unessa. Saatatte muistaa joitakin kokemuksianne, mutta yleensä ette pysty palauttamaan mieleenne yksityiskohtia. Saatatte esimerkiksi tavata muita Valon olentoja ja järjestellä joitakin työhönne liittyviä yksityiskohtia etukäteen. Ajoittain saattaa tuntua, että taistelette aivan yksin kaikkia muita vastaan, mutta tietäkää, että se on kaukana totuudesta.

Te olette osa historiallista aikaa, jota tullaan muistelemaan merkittävänä käännekohtana ihmiskunnan kehityksessä takaisin Valoon. Suuri kokeilu alkoi monia aikakausia sitten ja te olette erittäin todennäköisesti eläneet useita elämiä maapallolla. Monet muut sielut seuraavat teidän edistymistänne ylösnousemuksen tiellä, joka on avautumassa teistä useimpien elämässä, jotta teidän kokemuksianne voidaan käyttää teidän jäljessänne tulevien hyväksi. Teistä itsestänne ei ehkä tunnu siltä, että te kaikki olette suuria sieluja, koska teidän heräävä tietoisuutenne rajoittuu maapallolla oleviin kokemuksiinne. Teillä on hyvin vähän tai ei ollenkaan muistikuvia todellisesta itsestänne,  mikä on tarkoituksellista, jotta pystyisitte keskittymään evoluutionne täydellisesti. Muuten olisi liian helppoa suistaa teidät pois toteuttamasta omaa elämänsuunnitelmaanne.

Mikään asia, millä on merkitystä teidän elämässänne, ei tapahdu sattumalta, joten olkaa varmoja siitä, että vaikka teillä on vapaa tahto, te tunnette aina johdatusta sille polulle, jonka suunnittelitte itsellenne ennen syntymäänne. Jopa sellaiset tapahtumat, jotka olisitte itse jättäneet kokematta, ovat osa elämänsuunnitelmaanne,  minkä tulette huomaamaan sen jälkeen kun olette palanneet takaisin korkeampaan ulottuvuuteen ja käytte läpi maapallolla kokemaanne elämää. Normaalisti te tuntisitte vetoa ihmisiin, joiden energiat ovat hyvin samanlaisia kuin itsellänne, mutta silloin kun teidän kuuluu karmisista syistä tavata toinen sielu, jonka tulee näytellä roolia teidän elämässänne, tällä sielulla saattaa olla täysin erilainen värähtelytaso kuin teillä itsellänne. Usein tämä tapahtuu pariskunnille, joiden keskinäinen suhde näyttää olevan täysin väistämätön. Silloinkin, kun tuttavuus tuntuu olevan virhe eikä suhde kestä kauan, jokainen kokemus - olipa se millainen tahansa - hyödyttää molempien elämää.

Teidän pitää tietää, että kaikki tilanteet eivät ole sellaisia, miltä ne näyttävät ulospäin. Joskus niitä käytetään luomaan jotain aivan uutta. Esimerkiksi Trumpin voiton tarkoitus oli estää Hillary Clintonia voittamasta, vaikka äänestyksen tulosta oli suunniteltu vääristeltäväksi Clintonin eduksi. Tästä syystä Trumpin odotetaan väistyvän varsin pian ja Paul Ryan, joka on jo virassa oleva Tasavallan presidentti, nousee väliaikaiseksi presidentiksi uusiin vaaleihin asti. Hänestä tulee myös erittäin todennäköisesti uusi vaaleilla valittu presidentti. Tämän pitäisi todistaa teille, että te ette ole yksinäinen taistelija pimeyttä vastaan. Huolimatta siitä, mitä tulee tapahtumaan, lopputulos on aina varmasti Valon joukkojen voitto.

Parhaillaan menossa olevien tapahtumien avainasiana ovat Maaäidin tarpeet, sillä hänen tulee olla valmiina ylösnousemiseen. Mikään muutos tai viivytys ei tule kysymykseenkään. Kosmisessa mittakaavassa tiettyjen asioiden pitää tapahtua tarkasti oikeaan aikaan ja Maaäiti käynnistää tapahtumat pakolla tilanteen niin vaatiessa. Teidän pitäisi nyt pystyä ymmärtämään, miksi ylösnousemus tulee tapahtumaan aivan varmasti. Tähän mennessä teillä pitäisi jo olla tarpeeksi tietoa, jotta ymmärrätte mitä on edessäpäin, vaikka tarkkaa aikataulua onkin vaikea ennustaa. Tunnette olonne huomattavasti helpommaksi sen jälkeen, kun pimeät voimat eivät enää pysty sekaantumaan teidän kehityskulkuunne. Sen jälkeen tulee olemaan niin paljon helpompaa mennä sujuvasti eteenpäin niissä asioissa, joita nyt on jouduttu pidättelemään.

Huolimatta siitä, miltä maapallon tapahtumat vaikuttavat nyt, kaikki asiat sujuvat itse asiassa hyvin. Teidän ei tarvitse kantaa epäilyä, vaan tietäkää, että korkeimmat voimat varmistavat tulevien tapahtumien sisältävän mahdollisimman vähän ongelmia. On kuitenkin selvää, että Maaäiti joutuu "ravistelemaan" muutamia alueita valmistautuessaan ylösnousemukseen. Muutama perusteellinen muutos on vääjäämättä tulossa ja ne ovat tarpeen, jotta Uusi maailma saadaan synnytettyä. Teidän matkanne on ollut pitkä ja haastava, mutta te olette oppineet paljon ja tämä asia on äärettömän tärkeä niille, jotka seuraavat teidän perässänne.

Pitäkää katseenne suunnattuna eteenpäin polullanne ja muistakaa, että kaikki on hyvin huolimatta siitä, miltä asiat näyttävät. Kyse ei ole pelkästään teidän kokemuksistanne, vaan myös niiden, jotka ovat seuranneet teitä suurella mielenkiinnolla. Te olette menestyneet kun toiset ovat epäonnistuneet ja te ansaitsette kaikki mahdolliset tunnustukset. Ei kuitenkaan ole häpeäksi, että joudutte edelleen elämään alemmissa ulottuvuuksissa, vaan se itse asiassa vahvistaa teitä. Jotkut teistä jopa ilmoittautuvat vapaaehtoisiksi palaamaan takaisin kolmanteen ulottuvuuteen auttamaan muita heidän käydessään läpi omia kokemuksiaan. Kun teidän värähtelytasonne nousee, tulette huomaamaan että muiden palveleminen on monien sielujen päämäärä.

Toivotan teille rakkautta ja siunauksia. Kirkastakoon Valo teidän päivänne ja teidän polkunne. Tämä viesti on välitetty minun korkeammalta itseltäni.

Rakkaudella ja valolla,
Mike Quinsey
michealquinsey@pobroadband.co.uk
 
Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti