tiistai 28. tammikuuta 2014

Mikä on minun kutsumukseni?

kirjoittanut Denise LeFay 23.1.2014


"...  miksi minulla ei ole aavistustakaan, mikä oman kutsumukseni pitäisi olla? Ja miksi olen niin yliherkkä...?"

Tässä kaksi kysymystä, jotka sain sähköpostilla vähän aikaa sitten. Olen vuosikausia saanut monia tällaisia sähköposteja ihmisiltä, jotka eivät tietoisesti tiedä "mikä heidän kutsumuksensa on" ja jotka ovat sen vuoksi pahoillaan, hämmentyneitä tai huolestuneita. Koska meillä kaikilla on ollut näitä kysymyksiä ylösnousemusvuosien ajan, päätin keskittyä niihin tässä artikkelissa sen sijaan että vastaisin sähköpostilla. Toivon, että useammat ihmiset hyötyisivät tästä tiedosta. Kiitos Gro:lle Norjaan kysymyksistäsi.


Ylösnousemuksen aiheuttama yliherkkyys

Ensinnäkin äärimmäisen herkkyyden tai yliherkkyyden tuntemus likimain kaikkea ja kaikkia kohtaan on normaali ja yleinen ylösnousemusoire. Ylösnousemukseen liittyvä kundaliinin aktivoituminen aiheuttaa ääretöntä herkkyyttä melkein kaikkea kohtaan ja yleensä vuosien ajan. Kolmannen ulottuvuuden matalien taajuuksien ja kaksinaisuuden muuttaminen (jonka nykyinen kundaliini-aktivoituminen laittaa automaattisesti alulle) saa ihmisen tuntemaan suurta herkkyyttä. Korkeamman taajuuden valoenergioiden sisäistäminen samanaikaisesti (jotka automaattisesti kehittävät koko fyysistä kehoa, energiaruumiita, tietoisuutta, DNAta, yhdistää jakautuneet aivopuoliskot, silmät sekä fyysisen ja ei-fyysisen näkökyvyn, parantaa keskushermoston, hormonitoiminnan ja chakrajärjestelmän ym) saa ihmisen tuntemaan itsensä äärettömän herkäksi tai yliherkäksi lähes kaikelle tai kaikille. Koko ylösnousemusprosessi saa ihmisen toisinaan tuntemaan itsensä ylirasittuneeksi, läpeensä uupuneeksi, toisinaan lähes tajuttomaksi tai äärimmäisen ylikiihottuneeksi. Tämä kaikki ja paljon muutakin on täysin "normaalia".

Oli aika, kun ääneen puhuminen sai minun pääni sisustan kaikumaan niin tuskallisesti, että en kirjaimellisesti pystynyt puhumaan fyysisesti mitään. Oli vuosia, kun kuuloaistini oli niin yliherkkä, että minun oli pidettävä korvatulppia kun menin kauppaan, sillä niiden melutaso aiheutti kovaa fyysistä kipua ja sen lisäksi uuvutti minut sekä henkisesti että emotionaalisesti. Kyyristyin usein piiloon johonkin nurkkaan hetkeksi, piilottelemaan ostoskärryjen taakse kyyneleet silmissä ja/tai äärimmäisen vihaisena, kun asiasta tietämättömät ihmisjoukot rääkyivät loputtomasti kuin apinat kaikkialla ympärilläni. Evoluutio on kivuliasta ja vaikeaa, erityisesti silloin kun yrität näyttää, kuulostaa tai käyttäytyä siten, että se ei tapahdu keskellä ihmisiä, jotka eivät koe samaa! Mutta ei unohdeta sitä, että minä (sinä/me) olen ilmoittautunut siihen vapaaehtoiseksi.


Mikä tarkalleen ottaen on minun kutsumukseni?

Tiedostan, että suurimmalla osalla ihmisiä ei ole tietoisia muistikuvia erityisestä ylösnousemukseen liittyvästä "kutsumuksesta". Haluan teidän ymmärtävän, ettei se ole tärkeää että ette muista siten kuin haluaisitte. Tärkeää on - erityisesti nyt vuonna 2014 - että elätte kuten elätte;  ilmennätte kuten ilmennätte; ankkuroitte / maadoitatte / tuotte sisään UUTEEN maailmaan ja aikajanaan UUDEN evoluutiosyklin UUDET energiat. Tämä on ja on aina ollut teidän kutsumuksenne. Te ystäväni ja henkistä energiatyötä tekevät työtoverini olette tämän tehtävän näkökohdat, tavat ja keinot fyysisessä ulottuvuudessa.

Jumalainen Lähde heitti ilmaan valtavan syklisen energiapallon, jonka vuoksi fyysisyyteen tarvitsi inkarnoitua runsas joukko vapaaehtoisia olemaan valmiina, ottamaan kiinni ja ankkuroimaan sen energiapallon tähän ulottuvuuteen. Me vapaaehtoiset lupasimme mennä kolmanteen ulottuvuuteen ja valmistautua ottamaan kiinni UUDEN pyhän kosmisen energiapallon, joka singottiin kylvämään UUTTA kaikkiin asioihin kaikkialle. "Teidän" toisia osianne työskentelee tämän saman "tehtävän" parissa, mutta ne ovat olemassa ja työskentelevät muissa ulottuvuuksissa,  ja ne auttavat tätä "teidän" osaanne täällä fyysisessä maailmassa ottamaan kiinni ja vastaanottamaan UUTTA palloa.

Edelläkävijät ovat juuri sitä - he menevät ensin. Polun aukaisijoita. Tiennäyttäjiä. He kirjaimellisesti tuovat sisään UUDET korkeammalla värähtelevät energiat, jotka ovat ihmiskunnan uusia suunnitelmia tälle planeetalle, tilaan, ulottuvuuteen ja värähtelyalueelle itsensä kautta, fyysisen ja energiakehonsa kautta, laajenevan tietoisuutensa kautta, sydämensä ja kehittyvän tajuntansa kautta. He tekevät tämän ensin, joten UUDEN evoluutiosyklin UUDET energiasuunnitelmat saadaan "maadoitettua" ja asennettua UUDEN maapallon verkostojärjestelmään ja UUTEEN ihmisten verkostojärjestelmään. Nykyiselle ja tulevalle ihmiskunnalle, kaikelle elämälle maapallolla ja muuallakin ei todellakaan ole mitään tärkeämpää ja tarpeellisempaa kuin tämä.

Teidän "kutsumuksenne" on ollut - ja on hyvin paljon vuonna 2014 sekä sen jälkeen - olla elävä tietoinen astia sekä ukkosenjohdatin UUSILLE sisääntuleville energioille. Me ruumiillistamme ja asennamme ne UUTEEN maailmaan ja aikajanaan ihmiskunnalle tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Teidän "kutsumuksenne" on vastaanottaa, ruumiillistaa, antaa koti, kantaa ja tietoisesti luoda näiden UUSIEN korkeampivärähteisten energioiden avulla sekä fyysisen ruumiinne ja olemuksenne kautta, mikä asentaa ja ankkuroi ne UUTEEN maapallon verkostojärjestelmään UUDEN evoluutiosyklin UUSINA suunnitelmina. Miltäpä tällainen kutsumus kuulostaa?

Älkää huolestuko, jos ette pysty tietoisesti muistamaan henkilökohtaisen "kutsumuksenne" erityispiirteitä. Niin kauan kuin elätte ja annatte ruumiillisen muodon ylösnousemusprosessille sekä uuden astrologisen ajan energioille ja tietoisuudelle - vesimies/Uranus (korkeampi tietoisuus) ja vastapäätä leijona/Aurinko (korkeampi luovuus ja korkeampi sydän) - niin toteutatte "kutsumustanne" ... ja vieläpä erittäin hyvin, mikä teidän tulisi ymmärtää. 

http://highheartlife.wordpress.com/2014/01/23/what-is-my-mission/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti