perjantai 17. tammikuuta 2014

Ikääntyminen on valinta

Spiritual Connectedness


Useimmista ihmisistä tämä on yleensä hyvin hauskaa ja minua usein pilkataan, kun sanon että en usko ikääntymiseen. En usko siihen, että meidän tulee vanhentua ellemme halua sitä. Kaikki on energiaa. Jos pidämme ruumiimme, mielemme, tunne-elämämme ja - no, kaiken - tasapainossa, niin voimme käyttää omaa aikomustamme sen kontrolloimiseen, miten vanhenemme. Tai emme vanhene. Kaikki riippuu tasapainosta ja omasta uskostamme. Sekä luultavasti elämäntavoista. Mutta kaikkein tärkeintä on, mitä uskomme.

Ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin aika. Joten miten voimme tosiasiassa vanheta? En ymmärrä sitä. Ihmiset kokevat sen mihin he uskovat ja mitä he odottavat kokevansa. He uskovat vanhenemiseen ja he odottavat sitä. Joten se tietenkin tapahtuu. Mutta sen ei ole pakko. Aikaisemmin pystyimme tulemaan fyysisyyteen ja yksinkertaisesti vain valitsemaan, milloin haluamme vetää tietoisuutemme takaisin fyysisestä ruumiista. Tai mitä tahansa se olikaan mitä halusimme kokea. Meidän ei tarvinnut käydä läpi vanhenemisprosessia ja "kuolla". Se ei ollut tuollaista. Me vain poistimme oman tietoisuutemme kun tunsimme että olimme valmiit. Meidän ei tarvinnut kuolla, jotta meidän tietoisuutemme olisi päässyt vapaaksi ja lähtemään. Ja voimme yhä tehdä näin nykyään.

Monet ihmiset eivät halua ikääntyä. Ja kuitenkaan he eivät halua uskoa, että heidän ei ole pakko. Joten monet eivät vain halua muuttaa elämäntyyliään. Koska "ikuisesti nuorena" pysymiseen on oma osansa ruokavaliolla, sopivalla liikunnalla ja elämäntavoilla, sekä tietenkin ajattelutavalla.

Sinä voit olla ikuisesti nuori. Tosiasiassa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin vanheneminen tai ikä. Riippuen siitä, mitä haluat kokea, voit käydä läpi "ikäkaudet" tai päättää, minkä ikäinen haluat olla. Tai vain olla iätön ja olla olemassa. Olla kaiken ikäinen ja ei minkään ikäinen samaan aikaan. Se on sinun valintasi. Voit olla mitä tahansa haluat. Ja siihen kuuluu myös, minkä ikäinen haluat olla.

Rakkautta ja iloa,
Catherine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti