tiistai 28. tammikuuta 2014

Taivas odottaa kutsuamme yhdistyä

Kirjoittanut Nancy Freier, joka kanavoi suuren valkoisen valon enkeliä nimeltä Sreper (eli Mikael)


Sreper sanoi minulle kerran: "Taivaassa juhlitaan aina kun joku maapallolla haluaa tavata omat korkeampien todellisuuksien enkelioppaansa." Sielun tehtävänä on saada oma oppimiskokemuksensa maapallolla, mutta kaikkein korkeinta oppimista on se, kun maan päällä asuvat ovat valmiita ottamaan yhteyttä niihin, jotka rakastavat ja opastavat heitä verhon tältä puolelta. Me toivomme, että te kutsutte meitä jossakin vaiheessa inkarnaationne aikana, sillä tämä yhteys tuo suurta iloa meidän molempien maailmaan."

"Kaikkein tärkein oppiläksy, joka teillä on maan päällä, on sen tunnistaminen, että paljon menee fyysisen tason ulkopuolelle. Taivas-nimisen todellisuuden tutkiminen avaa elämässänne suurempia mahdollisuuksia kuin olette tietäneetkään ennen yhdistymistänne meihin. Tämä yhteys antaa teille uuden tarkoituksen ja selkeän omistautumisen tuohon tarkoitukseen. Se vahvistaa kaikkia niitä ominaisuuksia, joita haluatte saada maatasolla. Se selvittää ja tekee ymmmärrettäviksi teidän tunteenne, mitä te juuri olette tulleet maan päälle kokemaan."

"Missä ei ole tunnistettu yhteyttä ihmisen ja jumalaisten olentojen välillä, siellä vallitsee suuri onnettomuus. Jos te vain valitsisitte herätä, te näkisitte mitä ihanimman maailman! Kuvitelkaapa jos vain jokainen ajattelisi yhden ajatuksen enkeleistä kerran päivässä, joka päivä - mikä valon lataus ympäröisikään maapalloa ja lietsoisi rakkauden liekit palamaan kirkkaasti jälleen."

"Maassa tarvitaan luottamusta nähdä elämä niin kovin rajoittuneiden ihmisaistien kautta. Kehotamme teitä luottamaan siihen hiljaiseen ääneen, joka puhuu teidän sydämessänne. Te ette ole kuulleet sitä aikaisemmin, koska teidän maaelämänne ehdollistuminen on pitänyt teitä hypnotisoituneina siihen, mitä fyysiset aistinne ovat kertoneet olevan todellista, eikä koskaan ole sallinut teidän päästä porttien läpi meidän maailmaamme."

"Me sanomme teille, että olette kuulleet tuon sisäisen äänen kutsuvan teitä ja nyt te vastaatte. Juuri tämän takia te luette näitä sanoja tänään. Teidän sisäinen itsenne on kaivannut yhteyden tunnistamista ja toteuttamista teidän ulottuvuudessanne. Ei mene enää pitkää aikaa siihen kun te olette kokonaan hereillä ja kuuntelette enkeleittenne sisäistä ääntä. Harjoitelkaa menemistä oman sydänmielenne kamareihin ja kutsukaa sitä luoksenne. Se vastaa teille, sillä niin Luoja on suunnitellut."

"Suojelusenkelinne kuunteleminen lähtee halusta olla avoin tälle kommunikaatiolle ja se on taito, joka kehittyy harjoittelun, uskon ja luottamuksen myötä. Sen oppiminen ottaa aikaa, koska se mitä todella opitte, on luottamusta. Teidän halunne yhdistyä meihin sallii meidän äänemme tulla kuulluksi. Olkaa hetkinen hiljaa ja kuunnelkaa. Olettepa tietoisia meistä tai ette, olemme olleet teidän kanssanne koko ajan, mutta kerromme että vasta nyt te olette kehittyneet sille tietoisuuden tasolle, jossa voitte kuulla ja hyväksyä meidät."

"Sanomme, että teidän maailmanne - jokainen ihminen, paikka ja asia elämässänne mukaan lukien teidän sielunne korkein suunnitelma - on osa paljon suurempaa suunnitelmaa kuin mitä te voitte nähdä sieltä missä te seisotte ja mihin te suuntaatte huomionne. Pitäkää tämä aina mielessänne. Enkeleillä on kiire toimittaa viestejä edestakaisin sen mukaan mitä me kutsumme "yleissuunnitelmaksi". Se laitettiin alulle ennen kuin te tulitte fyysiseen maailmaan. Te luette tämän ja muistatte meidät nyt, koska teidän sielunne kaipaus oli muistaa tämä yhteys enkeleihinne kun olitte tulleet maan päälle."

"Tajuatteko sen uskomattoman voiman, joka meillä on, kun meidän energioitamme pyydetään avuksi? Tajuatteko miten paljon parannusta voitaisiin saada aikaiseksi teidän tasollanne, jos yhtyisimme teidän kanssanne? Vakuutamme, ettei ole mitään mitä ei voitaisi saada aikaiseksi, jos meidät kutsuttaisiin yhteen teidän kanssanne. On valtava tarve kertoa ihmisille uudelleen, mikä meidän tehtävämme on maapallolla, ja olemme kiitollisia siitä, että te olette nyt oppimassa sen."

"Teidän enkelinne ja henkioppaanne antavat teille ne ajatukset, joiden uskotte olevan aivan omianne. He ovat niin lähellä teitä, ettei teidän välisenne välimatkan mittaamiseen ole tarpeeksi pientä mittayksikköä. Teidän energianne menevät päällekkäin; teidän enkelinne ja oppaanne menevät kaikkialle minne tekin menette. Tämä ei tarkoita, etteikö teillä olisi vapaata tahtoa, sillä teillä on, mutta teidän oppaanne ohjaavat teitä kun kutsutte heitä ja pyydätte."

"Kaikki enkelitarinat, joissa enkeli astuu väliin pelastamaan päivän, ovat tosia. On vain ajan kysymys, milloin tämä totuus valkenee kaikille. Odotamme tuota päivää innokkaasti, sillä silloin jokainen sielu muistaa ja sisäistää Valon suuren valkoisen veljeskunnan, jossa jokainen muistetaan ja kaikki elävät ikuisesti tietäen meidän jumalaisen ykseytemme ja nauttien sen suloisuudesta jälleen kerran. Meidän tarkoituksemme on saavuttaa jokainen tällä viestillä."


By Nancy Freier, Angel Intuitive
Publisher of "The Inner Voice" e-magazine
www.theinnervoicemagazine.com

Facebook: The Inner Voice
www.NancyFreier.com
Private readings are available. (Enkelilukemuksia englannin kielellä)
E-mail: NFreier@aol.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti