lauantai 11. tammikuuta 2014

Mikael ja Rafael Taivaan Neuvostojen kanssa

kanavoinut Ron Head

Tuomme tänään viestin koskien konkreettisten muutosten ilmaantumisen nopeutumista planeetallanne, joita olette odottaneet niin kauan. Vihdoinkin on saavutettu yli-tasapaino, joka sallii teidän aikomustenne, niiden joita te kutsutte valotyöntekijöiksi, kumota enemmän vielä olemassaolevaa negatiivisuutta. Siitä syystä te tulette näkemään,  tai näette jo nyt, lähes päivittäin lisääntyviä muutoksia yhteiskunnassanne ja jopa teidän tiedotusvälineissänne.

Nyt on tehty valtava liikahdus kiinteän muutoksen aloittamiseksi, joka tulee kehittymään teidän niin kaipaamanne korkeampiulotteisen elämän alkusykäykseksi. Teidän näkökulmastanne joitakin uskomattomia teknologioita tulee arkipäivän käyttöön hyvin lähitulevaisuudessa. Ne toimijat, jotka eivät ole teidän voimarakenteidenne ohjailtavissa, ovat löytäneet tapoja kiertää ne tahot, jotka haluaisivat edelleen salata nämä teknologiat.

Kuulemme edelleen monien sanovan, että meidän tulisi tehdä enemmän. Ja jälleen kerran me sanomme teille - emme syytelläksemme vaan neuvoaksemme - että teidän tulee olla niitä, jotka tekevät enemmän. Taivaalla todellakin on kädet ja jalat, mutta ne ovat teidän hanskoissanne ja kengissänne, rakkaat.

Me pyydämme teitä valitsemaan osallistumisen tai kärsivällisyyden. Kärsivällisyyden puute yhdistettynä osallistumattomuuteen eivät ole hyväksi teille. Ymmärrämme kyllä, ettei jokainen voi osallistua fyysisesti kaikkeen mitä tapahtuu - tai olla edes tietoinen kaikesta. Maailma on todella suuri teidän näkökulmastanne. Mutta kun tarjoatte päivittäin rukouksianne, meditaatioitanne ja aikomuksianne, olette mukana.

Ne jotka tekevät tätä, eivät nähkääs ole valittajia. Kun ilmoitatte suostumuksenne päämääriin ja sen jälkeen ette tee muuta kuin pyydätte lisää apua, ette juurikaan tee sitä mitä olemme pyytäneet teiltä.

Olemme sanoneet kerta toisensa jälkeen, että ne muutokset joita te haluatte nähdä, ovat heijastuksia teidän itsenne sisällä tapahtuvista muutoksista. Kuitenkaan monet eivät tee sisäisiä muutoksia, vaan moittivat taivasta siitä, ettei se pelasta heitä. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, ystäväni. Mutta pian on tuleva aika, jolloin saatatte toivoa, että olisitte aloittaneet. Olette eläneet tarpeeksi kauan maailmassanne tunnistaaksenne tuon itsellenne annetun mahdollisuuden.

On mieluisampaa huomata, että näemme joidenkin teistä aina vain useammin ja useammin saavan läpimurtonsa tietoisuuteen ja ymmärrykseen. Olemme puhuneet toisilla foorumeilla siitä mahdollisuudesta, että tämä tapahtuu suurille joukoille pian. Tämä mahdollisuus ponnistaa nopeasti alas teidän luoksenne. Tiedämme, että tunnette muutokset sisällänne yhä voimakkaammin. On kuin palapelin viimeiset palaset putoilisivat paikoilleen.

Rakkaat, tämä tulee olemaan hyvien uutisten vuosi. Kiillottakaa tanssikenkänne.
Hyvää päivänjatkoa!

Ronald Head

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti