lauantai 4. tammikuuta 2014

Tule mukaan sunnuntai-illan rauhanmeditaatioon

Joka sunnuntai-ilta ihmiset ympäri maailman kerääntyvät yhteen meditoimaan, rukoilemaan ja ankkuroimaan rauhaa. Sunnuntai-illan rauhanmeditaatio sai alkunsa monta vuotta sitten Rakkauden Neuvoston ehdotuksesta World Trade Centerin iskujen seurauksena, kun Neuvosto pyysi rukoilemaan Irakin ja Iranin naisten ja lasten puolesta.

Siitä lähtien sekä arkkienkeli Mikaelin antaman Strategisen rauhanaloitteen jälkeen helmikuussa 2007 Neuvosto pyysi, että menisimme tähän meditaation ja yhteyden paikkaan joka päivä. Heidän pyyntönsä ovat tulleet yhä kiireellisemmiksi, kun sodan, kontrollin ja kaaoksen viestejä tuodaan tietoisuuden pinnalle puhdistettaviksi ympäri maapallon. Rakkauden Neuvosto rauhoittelee johdonmukaisesti meitä siitä, että mikä saattaa vaikuttaa lisääntyvältä väkivallalta, sekasorrolta ja sodankaltaiselta toiminnalta, on itse asiassa hyviä uutisia, koska vanha paradigma sekä paljastuu että rikkoutuu. Mutta se merkitsee myös, että meidän valonkantajien tulee olla rauhan, tyyneyden ja selkeyden tilassa. Me autamme noiden energioiden puhdistamisessa.

Sunnuntai-illan meditaatioden alettua Neuvoston ohjaus ja painopisteet ovat kasvaneet. Olemme saattaneet kaikki aseistetut joukot porttien läpi valoon ja takaisin; täyttäneet valolla George Bushin ja koko USA:n hallinnon; täyttäneet rakastavalla valolla ja ankkuroineet kaikki hallitukset niiden poliittisesta suuntautumisesta riippumatta; vuodattaneet Äidin sinisiä timantteja koko planeetalle ja jokaisen ihmisen sydämeen. Ohjauksesta ja senhetkisestä poliittisesta aiheesta riippumatta teema pysyy samana. Me menemme sisälle sydämeemme hiljaisella rukouksella ja affirmaatiolla sekä lähetämme valoa, rakkautta ja rauhaa jokaikiselle ihmiselle planeetalla sekä kaikkein eniten maaplaneetalle. Lähettäkää vaaleanpunaisia, sinisiä ja sateenkaaren värisiä kuplia kaikkialle ympäri maapallon. Lähettäkää lasersäteinä jokainen värähtely, säde ja väri suoraan maapallon sydämeen. Kuiskatkaa rukouksenne rauhan puolesta, seisokaa Mikaelin rinnalla.

Tämän meditaation aika on edelleen klo 9 sunnuntai-iltana riippumatta siitä, missä asutte. Voitte yksinkertaisesti vain tulla mukaan silloin kun teille sopii. Jos voitte,  pyydän hartaasti, että teette sen joka päivä riippumatta kellonajasta. Näin toimitte valtavana rauhan katalyyttina. Voitte keskittyä yhteen tai useampaan ongelmapaikkaan, joihin ankkuroitte hiljaisuutta ja kaunista timantin syvää sinistä väriä maapallolle. Näin autatte arkkienkeli Mikaelia tuomaan pysyvän rauhan maailmaan.

Voitte tulla mukaan 10 minuutiksi tai tunneiksi, aivan kuin itse haluatte. Usein visiot ja kokemukset ottavat aikaa. Kaikki toivotetaan ilolla ja kannustaen tervetulleiksi. Liittykää rinkiin, ottakaa vieressänne seisovan ihmisen kädestä kiinni ja yksinkertaisesti vain nähkää, tuntekaa sekä ankkuroikaa rakkautta, hiljaisuutta ja rakkautta planeetalle. Nyt ja aina. Toivon, että tulette mukaan.

Linda Dillon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti