tiistai 7. tammikuuta 2014

Kuten olemme kertoneet teille niin usein, te ette ole koskaan yksin

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ron Head

Mikael yhdessä neuvostojen kanssa ja neuvostojen puolesta.

Aloittakaamme nämä viestit teidän vuodellenne 2014 uudella ymmärryksellä siitä, mistä tämä informaatio tulee. Mikään ei tosiasiassa ole muuttunut, mutta haluamme tehdä selvemmäksi teistä jokaiselle, mikä on tämän opastuksen alkuperä.

Kuten ylhäältä huomaatte, puhun nyt sen puolesta, mitä me kutsumme neuvostoiksi. Jotkut kanavoijat kutsuvat niitä ryhmiksi, jotkut muilla nimillä. Mutta olipa sen nimi mikä tahansa, teistä jokaisella on sellainen ja teistä jokainen osallistuu sellaiseen,  neuvosto joka ohjaa teitä ja jokaista muuta tuntevaa olentoa tällä matkalla. Te käytte näissä neuvostoissa. Teidän korkeampi itsenne istuu siellä. Teidän oppaanne ja enkelinnekin istuvat siellä.

Siitä missä te istutte tällä hetkellä aina ylös kaikkein korkeimpaan tietoisuuteen näissä universumeissa on osallistujia ohjaamassa meitä kaikkia eteenpäin. Kun kuljemme tämän vuoden läpi, toivomme voivamme tehdä teille yhä miellyttävämmäksi ymmärtää ja tuntea, että nämä viestit eivät tule jostakin lähteestä, johon teillä ei ole pääsyä. Pikemminkin ne tulevat lähteestä teidän jokaisen sisällä, johon teillä on täydellinen pääsy ja on aina ollut.

Meidän tavoitteemme on aina tehdä ne yhä enemmän ja enemmän tavallisiksi, jotta jokainen teistä voi osallistua ja tietää, että olette aina osallistuneet. Haluamme teidän tuntevan olonne kotoisaksi tässä prosessissa, niin että se tulee yhä helpommaksi teille. Energiat, joista monet kanavoijat ovat puhuneet niin usein, ovat nyt kohottaneet teidän kollektiivista tietoisuuttanne tarpeeksi korkealle tehdäkseen siitä toteuttamiskelpoisen mahdollisuuden tänä vuonna, jos vain haluatte.

Joten te tulette tästä päivästä lähtien saamaan nämä viestit minulta, toisilta jotka haluavat astua eteenpäin, tai yksinkertaisesti vain "neuvostoilta". Olipa otsikon nimi mikä tahansa, pyydän teitä ymmärtämään, että te olette osallistuneet tähän koko prosessiin. Ja koska se on niin, ymmärtäkää myös, että te olette meidän rakkaita ystäviämme ja perhettämme.

Kuten olemme kertoneet teille niin usein, te ette ole koskaan yksin. Me tiedämme jokaisen unelmanne, jokaisen ajatuksenne, jokaisen rukouksenne aivan yhtä läheisesti kuin tekin, ja me alamme työstää niitä samantien kun teette ne.

Me myös muistutamme teitä aika ajoittain tavoista siloittaa polkuanne, niin sanoaksemme. Mutta te olette hyvin todennäköisesti saavuttaneet ymmärryksiä, jotka vaativat vain muistutuksia. Joten tehkäämme tästä uudesta vuodesta, jota olemme aloittamassa, oikein yltäkylläinen ja maaginen vuosi jokaiselle.

Kiitos ja hyvää päivää.
Oracles and Healers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti