sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hilarionin viikkoviesti 5.-12.1.2014

kanavoinut Marlene Swetlishoff

Rakkaat,

Olemme siirtymässä kiihtyvien muutosten aikaan. Se tulee olemaan aika, jolloin annetaan paljon sellaista informaatiota, joka saa ihmiskunnan pyörälle, kun se yrittää ymmärtää mitä tapahtuu. Median valtavirta tulee levittämään paljon tästä materiaalista. Se on herätyshuuto maapallon kaikille asukkaille ja monia valoja tulee syttymään heräävän ihmiskunnan sydämessä ja sielussa. Tämä on aika, johon teitä on valmisteltu. Teidän kylmäpäisyytenne ja tasapainonne tulevat olemaan hyvin tarpeellisia pitämässä maapallon energiakenttää tasapainossa kun ihmiset yrittävät ymmärtää.

Monet teistä alkavat muistaa maanpäällisen olemassaolonne syyn ja merkityksen, kun jatkatte edelleen hiljaisen valotyön tekemistä joka päivä ilman erityistä huomiota ja suosionosoituksia. Tämä on aina ollut asianlaita maanpäällisten joukkojen kanssa; se on auttanut teistä jokaista pysymään huomaamattomana ja varsin näkymättömänä. Tulossa olevana aikana tämä tilanne alkaa muuttua, sillä te - maailman valotyöntekijät - alatte muuttua näkyvämmiksi säteilemänne valon ansiosta ja ympärillänne olevat ihmiset alkavat ihmetellä, mikä teidän ilmeessänne on erilaista. Kun jokainen teistä säteilee rakkauden ja ilon, rauhan ja harmonian taajuuksia, ne eivät voi olla tarttumatta muihin ihmisiin. He vastaavat monilla erilaisilla tavoilla riippuen heidän omasta ymmärryksen tasostaan.

Alkemistisen taikuuden harjoittaminen puhutulla kielellä tulee yhä tärkeämmäksi, sillä tämä työ on keskipiste, jonka luovana käyttövoimana toimivat sitkeä aikomus ja toistaminen. Yhä useammat teistä alkavat tajuta, miten tärkeitä päivittäiset harjoitukset ovat, sillä näette ja koette tulokset, jotka nyt manifestoituvat ympäröivässänne maailmassa. Olkaa tässä hetkessä niin paljon kuin mahdollista ja huoletikaa omasta fyysisestä, psyykkisestä, tunne- ja henkisen elämän hyvinvoinnistanne. Teidän tulee ensin huolehtia itsestänne ja rakastaa itseänne ennen kuin voitte antaa muille. Tämä on äärettömän tärkeä osa itsetuntemusta roolissanne tässä elämässä planeetalla. Tehkää parhaanne joka hetki ja luottakaa siihen, että saatte opastuksen ja kuiskaukset, joita tarvitsette seuraavaa askeltanne varten.

Suuri osa teistä pystyy nyt kestämään enemmän energiaa ja kun viimeiset vääristyneet kuviot vapautuvat ja häviävät teistä, olette kykeneviä imemään, omaksumaan ja sisäistämään enemmän valoa kuin koskaan ennen. Jokainen teistä on valtava voimalaitos, joka pystyy toteuttamaan paljon hyvää planeetalla kurinalaisella keskittymisellänne tehtäviin, jotka tulevat eteenne. Olette aina olleet ja tulette olemaan Valon perheenne ohjauksessa, jotta voitte saada ja kokea kaikkien korkeimman hyvän parhaat tulokset. Teistä yksikään ei kävele tässä maailmassa yksinään. Itse asiassa suurin osa teistä olisi shokissa saadessaan selville, kuinka monta olentoa kävelee kanssanne päivittäisessä elämässänne täällä maan päällä.

Yrittäkää virittäytyä meidän läsnäoloomme joka päivä ja löytää aikaa yksinäiselle mietiskelylle sekä seurustelulle. Ilma ympärillänne suorastaan kuhisee elämänmuotoja korkeammista ulottuvuuksista. Kun virittäydytte luontoon, saatte tietoa, rohkaisua ja ohjausta parhaasta tiestä eteenpäin. Joskus kaikki mitä tarvitaan on vain olla siinä missä olette, sillä läsnäolonne tuolla alueella jo yksinään täyttää korkeamman tarkoituksen. Tarkkailkaa puolueettomasti ja erillisesti merkkejä ympärillänne ja seuratkaa sydämenne kehotuksia. Te olette turvassa, te olette rakastettuja ja te olette aina suojattuja. Säilyttäkää käytöksenne rauhallisena sisäisesti ja ulkoisesti. Kuten taianomainen ja kultainen universumin lapsi, joita te olette, tie tulee aukeamaan edessänne automaattisesti sitten kun aika on oikea.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion
http://www.therainbowscribe.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti