keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi kuu kauriissa, menestymisrituaali

Uusi kuu kauriissa tapahtuu täsmälleen sillä hetkellä, kun aurinko ja kuu yhtyvät kauriin merkissä. Se on ohikiitävä hetki, joka alkaa välittömästi liikkua pois yhtymästä. Astrologinen uuden kuun vaihe kestää uuden kuun hetkestä siihen, että kuu liikkuu 45 asteen päähän auringosta, mikä vie noin 3,5 päivää. Jos suunnittelet uuden kuun rituaalia tai meditaatiota, tee se näiden 3,5 päivän aikana. Voit aivan hyvin tehdä sen myöhemmin kuin juuri tarkalla yhdistymishetkellä.

Uusi kuu kauriissa on erinomainen hetki alkaa työskennellä seuraavien asioiden kanssa:

- itsensä maadoittaminen materiaaliseen maailmaan
- yksityisen tilan järjestäminen
- vakavasti paneutuminen johonkin asiaan
- negatiivisuuden karkottaminen
- negatiivisuuden korvaaminen realismilla
- ratkaisujen rakentaminen
- rakenteiden luominen
- rajojen asettaminen
- saavutukset
- menestys


Uusi kuu kauriissa - menestymisrituaali

Ennen vanhaan annettiin kunniamainintoja nuorille ihmisille, jotka kunnostautuivat jollakin erityisalueella. Niitä ei annettu jokaiselle. Palkinto oli ansaittava. Tämä pieni rituaali perustuu kauriin tarpeeseen menestyä.

Tulosta tästä linkistä kunniamaininnan malli. (englannin kielellä)
Voit myös laatia aivan oman kunniamainintasi itsellesi mieluisalla tavalla (suom.huom.)

Tämä rituaali on hyvin syvällinen, joten käytä päivä tai kaksi miettien tarkasti, mitä haluaisit saavuttaa tämän uuden kuun avulla. Se saattaa olla jotain yllämainitusta listasta tai jotain muuta sinulle tärkeää. Kun olet päättänyt, mitä haluat saavuttaa, täytä kunniamaininta. Kirjoita tyhjälle riville oma kohteesi ja allekirjoita se. Päivämäärän tulee olla se, jolloin haluat saavuttaa tämän asian,  ei rituaalin tekemisen päivämäärä.

- Laakeripensaan oksa negatiivisuutta poistamaan
- Männynoksa tai männynkäpyjä antamaan voimaa
- Tummanvihreä, ruskea tai männyntuoksuinen kynttilä

Mänty on kauriiseen liitetty puu, joka edustaa voimaa.

Aromaterapeutti Suzanne Bovenizer sanoo männystä:

Sen tuoksu virkistää mieltä ja on hyväksi väsymykseen sekä henkiseen uupumukseen. Se myös vaikuttaa syvemmälle psyykeen ja auttaa vapauttamaan jännityksiä, jotka nousevat syyllisyydestä. Monilla meistä on ruumiiseen jäänyt ahdistuksen ja masennuksen jälkiä riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteista - syyllisyydestä ettemme ole tarpeeksi hyvä, emme täytä odotuksia, emme anna tarpeeksi tai mitä tahansa. Monet syyttävät itseään muiden virheistä ja ruokkivat itsesyytöksiä. Kun mäntyä poltetaan aromilampussa, sen uudistavat ja puhdistavat vaikutukset näyttävät helpottavan näiden syyllisyydentunteiden aiheuttamaa stressiä.

Kuinka useaa meistä ovatkaan nämä tunteet pidätelleet? Tiedän että ainakin minua. Kun sytytät männyntuoksuisen tuoksukynttilän tai suihkutat asuntoon raikasta männyntuoksua, autat poistamaan negatiivisia tunteita, jotka voivat estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Orjanlaakeri, jota on runsaasti tähän vuodenaikaan, auttaa erinomaisesti pääsemään eroon negatiivisuudesta ja huonoista värähtelyistä. Jos sinulla on tunnelmaltaan epämiellyttävä huone tai kotonasi/työssäsi on tila, joka vaatii puhdistusta, aseta orjanlaakerin oksa kukkavaasiin ja anna sen olla siinä koko uuden kuun ajan. Se säilyy kauan leikkaamisen jälkeen, kun siihen vaihtaa veden välillä.

Auntie Moon Astrology blog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti