torstai 30. tammikuuta 2014

Kiireellinen viesti - seuraavat 72 tuntia 29.1.-1.2.2014

Kirjoittanut Anna Merkaba

Perustuen andromedalaisilta ja plejadilaisilta saamaani tietoon, omiin näkyihini sekä saamaani kanavointiin, nyt on tulossa valtava aalto uutta informaatiota sekä matriisienergioiden häviäminen vielä nukkuvista ihmisistä. Ne sallivat suurten galaktienvälisten tapahtumien toteutua.

Meitä pyydetään jälleen kerran järjestäytymään. Tämä tarkoittaa meditatiiviseen tilaan menemistä seuraaviksi 72 tunniksi. Se ei tarkoita istumista varsinaisesti meditoiden, vaan tulemista täysin tasapainoiseksi ja täysin tietoiseksi jokaisesta sekunnista, täysin ja perusteellisesti olemista nyt-hetkessä, sillä jokaikinen teistä  tulee saamaan tietoa omalta yksilölliseltä galaktiselta yhteydeltään. Tämä energiavirta tulee Gaian yläpuolelle asettuneilta, planeettaenergioista ja pyhältä korkeammalta itseltämme.

Monia avainhenkilöitä, jotka ovat maanpäällisiä valotyöntekijöitä, tullaan testaamaan. Kiinnittäkää siihen huomiota ja tietäkää, että tapahtuipa mitä tahansa, teidän EI tule reagoida. Älkää salliko itsenne reagoida negatiivisella tavalla. Pitäkää värähtelynne korkeana, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla teille, teidän tulee poistaa itsenne psykologisesti kaikista negatiivisista tilanteista ja nousta niiden yläpuolelle.

Teidän tarvitsee ylläpitää oma levollisuutenne, tasapainonne ja valonne sekä varaukseton rakkautenne seuraavien 72 tunnin ajan.

Ymmärtäkää ja muistakaa, että te valotyöntekijät kannatte valtavaa voimaa ja vaikutusvaltaa. Te olette täällä ankkuroimassa valoa,  minkä tekeminen on äärettömän tärkeää seuraavien 72 tunnin aikana.

Kuten olen maininnut, syynä tähän on se, että paljon puhdistavaa energiaa on virtaamassa meidän planeetallemme jälleen kerran. Ja kuten te kaikki jo tiedätte, herääminen totuuteen siitä ketä me olemme, ei ole helppo tehtävä. Monet ihmiset tulevat pelokkaiksi kun he alkavat kokea ylösnousemusoireita, he alkavat panikoida, ja tuo pelon energia on juuri sitä jota me yritämme muuttaa valoksi ja rakkaudeksi.

Kiinnittäkää huomiota kaikkeen mitä tapahtuu ympärillänne, sillä suurin osa teistä saa vieraita, ja teidän pitää osata eritellä, kuka teidän luonanne käy. Tästä syystä on tärkeää pitää omat värähtelynsä korkeina. Jos alatte tuntea ilmassa ympärillänne mitään muuta kuin rakkautta tai rakkaudesta syntyviä värähtelyjä, älkää alkako pelätä. Ajatelkaa rakkautta - ja vain rakkautta. Aktivoikaa ultravioletti valo ympärillänne ja koko vaikutusalueellanne.

Minulle on kerrottu, että yksi valotyöntekijä vaikuttaa ympärillään vähintään 29 kilometrin säteellä. Kun kävelette ympäriinsä, teidän vaikutuksenne ulottuu ainakin 29 kilometrin päähän joka suuntaan.

Koska energiat iskevät ihmisiin jälleen kerran ja herättävät heidän syvästä unesta, saattaa puhjeta suurta kaaosta. Heräävät tulevat tarvitsemaan meidän valoamme, sillä kun pidämme omat värähtelymme korkeina, omalla vaikutusalueellamme olevat heräävät ihmiset eivät koe niin kovaa iskua, pelko muuttaa muotoaan automaattisesti ja poistuu heistä nopeammin, sekä he pystyvät käsittelemään heräämisprosessinsa rauhallisesti sen sijaan että he yrittäisivät vahingoittaa itseään tai muita ympärillään olevia. Täältä syntyy yritys vaikuttaa teihin negatiivisesti. Ajatelkaapa asiaa tällä tavalla: kun kävelette kadulla ja näette muiden ihmisten hymyilevän, alatte itsekin hymyillä. Jos näette kaikkien olevan vihaisia, muututte itsekin vihaiseksi. Olkaa siis se hymyilevä ihminen kun kuljette päivän mittaan tehtävissänne, ja tarkoitan SISÄISESTI,  ENERGEETTISESTI, levittäen rakkautta KAIKILLE jotka osuvat tiellenne.

Tiedän että se ei ehkä ole helppoa, jälleen kerran ymmärrän että me elämme vaativassa maailmassa. Mutta tiedän että me pystymme siihen! Jos emme pystyisi, me emme olisi täällä! Joten nyt on aika jokaisen tätä tekstiä lukevan AKTIVOIDA ITSENSÄ ja SYTYTTÄÄ SISÄISET LIEKIT. Teitä tarvitaan suuresti!

Tehkää kaikki mahdollinen pitääksenne energianne tasapainossa, rauhassa, harmoniassa, valossa ja varauksettomassa rakkaudessa. Heti kun alatte tuntea, että olette siirtymässä pois tasapainosta, etsikää keino tasapainottaa itsenne, tehkää mitä tahansa sellaista mikä toimii itsellänne.

Yksi todella hyvä keino, joka toimii monilla ihmisillä välittömästi, on seuraava. Se yhdistää ruumiin jokaisen chakraenergiapisteen.

- Seisokaa suorassa ja laittakaa kämmenet vastakkain "rukousasentoon", sääret ja jalkapöydät vierekkäin toisiaan koskettaen
- Sulkekaa silmänne ja alkakaa hengittää HITAASTI sisään ja ulos,  7 kertaa
- Kun hengitätte sisään, ajatelkaa jokaista chakran väriä vuorollaan, ja hengittäkää vastaavaan chakraan. Jos aloitatte kruunuchakrastanne, hengittäkää sisään violettia väriä ja tuntekaa chakranne aktivoituvan kun keskitytte siihen täydellisesti. Tuntekaa tykyttävä tunne, joka aiheutuu chakran aktivoinnista, ja tuntekaa rauhan leviävän kyseiseen ruumiinosaanne. Kun hengitätte ulos, ajatelkaa, että kaikki mikä ei toimi teidän korkeimmaksi hyväksenne, lähtee pois ruumiistanne.
- Jatkakaa kunnes olette käyneet läpi kaikki 7 chakraa.
- Nostakaa sitten käsivartenne ylös kämmenet edelleen yhdessä. Levitäkää käsivartenne auki ja viekää kämmenet jalkoja vasten.

Tämän jälkeen teidän tulisi tuntea rauhan ja tasapainon palanneen ruumiiseenne.

Tehkää mitä teidän tarvitseekaan, jotta tunnette vain rauhaa, valoa, iloa, harmoniaa ja TASAPAINOA seuraavien 72 tunnin aikana. Kiitos! Rakastan teitä kaikkia! Xoxoxo

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti