lauantai 1. helmikuuta 2014

Planeettahälytys - helmikuu 2014


Olemme valmiina astumaan puuhevosen vuoteen 30.1. uudenkuun aikaan klo 21.38 Suomen aikaa. Mikä vuosi tästä tuleekaan! Tulee olemaan paljon toimintaa ja hyvin nopeasti liikkuvaa energiaa. Hevosen vuoden astrologinen merkki on kaksoset. Sitä hallitsee Merkurius, joka käyttäytyy kuin elohopea. Maya-kalenterin merkki tammikuun 30. päivälle on keltainen magneettinen ihminen. Tämä energia puhdistaa ja vahvistaa fyysistä ruumista valmistautumaan laajeneviin energioihin, jotta ihminen pystyy avaamaan oven kosmiseen tietoisuuteen. Magneettinen energia on feminiinistä sydänenergiaa, joten tänä vuonna on hyvä kuunnella sydäntään.

Jupiter sijaitsee 13 asteessa rapua, joka on suoraan Washingtonin yläpuolella. Tämä asteluku hallitsee liike-elämää, julkisuutta, vakuutusalaa, uskontoa, korkeita valtion virastoja ja Sirius-tähteä. Obamacare -terveydenhoitoa koskeva vakuutussuunnitelma on nyt voimassa ja Washingtonissa - sekä koko USA:ssa - on aina paljon toimintaa menossa. USA ja Venäjä ovat tässä kuussa valokeilassa, kuten myös Kiina. Venäjä isännöi talviolympialaisia Sotshissa.

Uusi kuu kuvaa tulevia tapahtumia ja sen aikaan Mars aktivoituu suuressa ristissä. Tämä on hyvin mielenkiintoista, koska Mars hallitsee urheilua ja olympialaiset alkavat 7.2. Merkurius on vesimiehessä ja kääntyy perääntyväksi juuri 7.2. Mietin, miten se vaikuttaa olympialaisiin, sillä Merkurius saa yleensä asiat sekaisin perääntyessään.

Aurinko on nyt vesimiehessä, jota hallitsee Uranus, joten voidaan odottaa odottamattomia tapahtumia. Uranus hallitsee vallankumouksia - katsokaapa mitä Egyptissä on taas menossa. Uranus hallitsee myös lakkoja, kansannousuja, sähköä, valaistumista, tietokoneita ja modernia teknologiaa.

Pohjoissolmu siirtyy vaakaan 18.2. ja Mars pysyttelee vaa´assa 25.7. saakka. Marsin ja pohjoissolmun yhdistelmä on hyvin mielenkiintoinen. Tämä tarkoittaa, että pohjoissolmu antaa oman vaikutuksensa Marsin energialle puolen vuoden ajan. Pohjoissolmu on ollut skorpionissa viimeiset puolitoista vuotta. Skorpioni hallitsee kätkettyjä salaisuuksia ja viime aikoina on tosiaankin tullut päivänvaloon melkoisesti salaisuuksia kuten Edward Snowdenin ja USA:n kansallisen turvallisuusviraston tapaus. Saturnus pysyttelee skorpionissa vielä vuoden verran ja jatkaa salaisuuksien paljastamista meidän tietoisuuteemme, jotta ne voidaan muuttaa valoksi.

Pohjoissolmu vaa´assa tulee olemaan aivan uusi pallopeli. Vaaka on yleensä rauhanomainen merkki, joka hallitsee oikeutta. Se hallitsee myös positiivisen ja negatiivisen energian tasapainoa sekä ihmissuhteita. Tämä energia vaikuttaa Vatikaaniin ja lisää sääntöjä tulee muuttumaan. Katsokaa mitä tapahtui tammikuussa - paavi erotti kaikki Vatikaanin pankin johtohenkilöt yhtä lukuunottamatta. Se on ällistyttävää, koska Vatikaanin pankki on ollut kontrolliportaiden yläpäässä jo kauan aikaa ja on vastuussa kaikesta.

Tulemme vielä näkemään, mitä tuosta toimesta seuraa. Yksi seurauksista saattaa olla osakemarkkinoiden tipahdus perjantaina 24.1. En tiedä, oliko tällä mitään yhteyttä paavin erottamiin Vatikaanin pankin johtoihmisiin, vaikka yleensä silloin kun jotain tapahtuu vastuupaikalla, laineet lyövät muihinkin pankkeihin, mikä taas saattaa vaikuttaa pörssiin.

Meidän aurinkomme pyörähti ympäri eli sai loppuun napojensa käännöksen joulukuun lopussa. Pyörähdys alkoi vuonna 2013 ja se vie aikaa yli vuoden. Luulen sen aiheuttaneen osan siitä kaoottisesta energiasta, jota koimme viime vuonna. Auringon navat vaihtavat paikkaa joka 11. vuosi, joten se ei ole epätavallista, vaikka tällä kertaa tämä uusi energia tulee vaikuttamaan meihin suuresti johtuen planeettojen asemista suuressa ristissä. Energia tulee olemaan kaoottista vielä jonkin aikaa. Luulen, että on hyvä ajatus keskittyä tähän uuteen energiaan ja maadoittaa sitä rakkaalle maapallollemme. Se auttaa meitä pysymään maadoittuneina ja vakaina tämän ajan.

Olen sitä mieltä, että kaaosenergia tulee huippuunsa tämän vuoden huhtikuussa. 22.4. muodostuu taivaalla täydellinen risti kaikkien johtavien merkkien 13 asteessa. Pääsiäisviikon ensimmäisenä päivänä eli 15.4. on täydellinen kuunpimennys. Sitä kutsutaan verenpunaiseksi kuuksi, koska kuun odotetaan muuttuvan punaiseksi. Itse asiassa vuonna 2014 tulee olemaan kaksi verenpunaista kuuta ja kaksi vuonna 2015. Tämän vuoden toinen on 8.10.2014, joka on myös juutalaisten Sukkoth-juhla.

Palmusunnuntaita vietetään 13.4. ja pääsiäistä 20.4. Punainen kuunpimennys tapahtuu tällä pyhällä viikolla. Taivaan risti alkaa muotoutua 13.4. ja tulee tarkaksi 22.4. Minuun vaikutti suuresti kertomus Mooseksesta ja pääsiäisviikosta. Tarina tapahtui Egyptissä kun Israelin kansa pyysi faaraota päästämään heidät lähtemään - he halusivat olla vapaita orjuudesta. Eikö tuo ole juuri samaa, mitä on tapahtunut Egyptissä ja muissa keski-idän valtioissa viimeiset kolme vuotta? Se on nyt synnyttänyt kriisin Egyptissä, kun ihmiset todella haluavat olla vapaita. Toistaako historia itseään?

Ajatellaanpa vielä hetki Moosesta. Ensin ihmisille sanottiin, että heidän pitää maalata ovensa verellä, jotta he olisivat turvassa pääsiäisviikolla. Sen jälkeen useat vitsaukset iskivät ihmisiin. Eikö maapallo ole käynyt läpi kiihtyviä maankuoren muutoksia viimeiset kolme vuotta? Sitten aurinko muuttui mustaksi ja ihmiset pakenivat Egyptistä, tulivat vapaiksi. Eikö aurinko muutukin mustaksi auringonpimennyksessä? Seuraava auringonpimennys tapahtuu 27.-28.4.2014 riippuen siitä, missä maanosassa ollaan.

Monet ovat odottaneet Kristuksen paluuta. Yksi kuulemistani ennustuksista sanoi, että Ariel Sharonin ja Nelson Mandelan kuoleman jälkeen me todistaisimme Kristuksen paluuta. Molemmat miehet ovat kuolleet äskettäin. Raamatussa sanotaan, että Kristus palaa taivaasta voimalla ja suurella kunnialla,  ja että me nousemme ylös taivaalle ottamaan häntä vastaan. Tämä on mahdollista, koska tunnen monta ihmistä, jotka ovat kauan odottaneet avaruusolioiden paluuta ja avointa kontaktia heihin. Tummat alukset ovat alemmalla värähtelytasolla, joten meidän tietoisuutemme on oltava tarpeeksi korkeaa voidaksemme kohdata korkeammat valon olennot, jotka tulevat upeissa valon kristallialuksissa.

Pääsiäistä pidetään ylösnousseen Kristuksen juhlana. Emmekö me kaikki olekin ahertaneet oman mielemme ja ruumiimme puhdistamiseksi, jotta pystymme luomaan Kristustietoisuuden? Emmekö me olekin niitä, joita olemme odottaneet? On jännittävää ajatella, että olemme ehkä saavuttaneet elämässämme sen pisteen, jossa pystymme manifestoimaan Kristustietoisuuden. Monet meistä ovat tehneet vuosia työtä vapauttaakseen ja muuntaakseen sen kaiken roinan, jota olemme kantaneet mukanamme aikakausien ajan. Ettekö tunnekin olonne kevyemmäksi ja virittyneemmäksi korkeampiin värähtelyihin? Eikö nyt olekin aika luoda kaunis uusi planeetta maan viidenteen ulottuvuuteen? Ettekö olekin innoissanne voidessanne elää tällä planeetalla, jotta voitte itse todistaa kaikkia näitä mahtavia tapahtumia, jotka avautuvat kohta? Minä en malttaisi odottaa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!
Ja näin olkoon!
Mahala Gayle http://blog.mahalasastrology.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti