lauantai 8. helmikuuta 2014

Täysikuu leijonassa tekee iloisen ystävänpäivän!

Tämä täysikuu on pakattu täyteen toimintaa! Aurinko on vesimiehessä, kuu leijonassa sitä vastapäätä. Vesimiehen hallitsija on Saturnus, joka sijaitsee skorpionissa ja haastaa molemmat valot (auringon ja kuun). Saturnus haluaa sinun katsovan sen arvoa, mitä olet tekemässä. Miten se palvelee sieluasi? Leijona hallitsee sydäntä. Vesimies hallitsee tietoa. Leijonan täysikuun viesti on herätä omaan todelliseen sydämesi kutsumukseen ja toimia omasta totuudestasi käsin. 

 • Mikä on sinun totuutesi? 
 • Mitä rakastat ja arvostat?
 • Onko sydämesi mukana siinä työssä mitä teet?
 • Onko sydämesi mukana ihmissuhteessasi? 
 • Elätkö sitä elämää, josta unelmoit?

Saturnus on T-ristissä aurinkoon ja kuuhun nähden. Se puhuu tasapainosta. Tasapainon luominen sisälläsi on avain menestykselliseen elämään. Tasapaino mies- ja naisenergioiden välillä. Elämän/työn tasapaino luo sisäistä rauhaa. Olet elämän virrassa. Annat ja vastaanotat tasapainoisesti. Haluat voittoa sijoittamillesi ajalle, energialle ja rahalle. Toimit kun se on tarkoituksenmukaista. Odotat ja sallit toisten astua esiin näyttelemään omaa osaansa ihmissuhteissa. Et yritä korjata, tallentaa tai pelastaa toisia ihmisiä. Autat muita antamalla parhaan mahdollisen roolimallin. Rakastat itseäsi enemmän kuin tarvetta ihmissuhteeseen. Rakastat itseäsi enemmän kuin tarvetta miellyttää muita. Saturnus näyttää sinulle, missä olet saattanut mennä liian pitkälle elämässä.

 • Missä olet epätasapainossa?
 • Annatko pois paljon enemmän kuin saat takaisin? 
 • Työskenteletkö liikaa ja laiminlyötkö henkilökohtaisia tarpeitasi?
 • Painotatko ihmissuhteita liikaa työsi kustannuksella?
 • Millainen on terveytesi?
 • Mitä toimia voit tehdä parantaaksesi hyvinvointiasi?

Ruumiisi on viestintuoja. Ruumis kertoo, missä olet epätasapainossa. Depressio, diabetes ja syöpä ovat yhteydessä unen puutteeseen. Nukkuminen on nopein tapa parantaa kehosi. Haluat syödä elääksesi. Tunnesyöminen tai eläminen syödäksesi lyhentää elinkaarta. Saturnus sanoo: "Harkitse käytöstäsi ja päätöksiäsi."

Täysikuu leijonassa voi olla ladattu tunteilla. Leijona on elämää suurempi. Leijona hallitsee suuria tunteita, se hallitsee draamaa. Saatat tuntea itsesi yliherkäksi toisten ihmisten huomautuksille ja toimille. Tämä leijona-kuu saattaa tuoda esiin draamakuninkaat ja -kuningattaret. Astu askel taaksepäin äläkä reagoi! Tällä tavalla toimit sisäisestä voimastasi. Pystyt olemaan rauhallinen vaikka muut käyvät kuumina. Et halua lisätä hiiliä tuleen. Pysyttele rentona, ole rauhallinen. Ota pussi popcornia, istu alas ja seuraa esitystä. Tämä täysikuu voi olla leikkisä ja hauska.

Yhdellä puolella sinulla on aurinko ja perääntyvä Merkurius parina vesimiehessä. Toisella puolella on täysikuu leijonassa. Vesimies on älyllisesti määriteltävä ilman merkki. Se opettaa tiedon, tosiasioiden ja syyn voimasta. Leijona on tulimerkki. Se hallitsee johtajuutta, luovuutta ja rakkautta. Kosminen viesti painottaa sydämen ja pään tasapainottamista. Etsi keskitie ihmissuhteissasi. Työskentele löytääksesi win/win -tilanne ihmisten kanssa. Elä sydämestäsi. Suhtaudu kuitenkin käytännöllisesti omiin unelmiisi ja tavoitteisiisi.

Mars on toiminnan planeetta. Se sijaitsee vaa´assa, joka on vesimiehen sisarmerkki. Mars on harmoniassa auringon ja kuun kanssa. Se on tie ulos Saturnuksen T-rististä. Jos Saturnus tuntuu turhauttavan tai rajoittavan sinua, Mars voi vapauttaa sinut. Liikunta, käveleminen ja fyysinen toiminta on loistava tapa palauttaa voima takaisin. Tanssiminen, laulaminen ja ruuanlaitto tekevät sielullesi hyvää. Anna luovuuden kukkia. Keskitä energiasi toimintaan, joka vahvistaa sinua. Kaikki mikä rasittaa käsiäsi ja mieltäsi fyysisesti saa sinut tuntemaan itsesi tuotteliaaksi. Säilytä huumorintajusi. Nauraminen parantaa. Näe elämän valoisampi puoli. Ole utelias. Ole se taianomainen lapsi, joka elää tässä hetkessä. Näe kauneus ympärilläsi. Nämä ovat loistavia tapoja käyttää hyväkseen leijonan täysikuuta.

Aurinko siirtyy kaloihin 18.2. Siirrymme vesimiehen järkevästä maasta kalojen tunnemaailmaan. Kalat opettavat unelmoimaan suuria. Säilytä uskosi. Kalat muistuttavat, että olet suuri henkinen olento elämässä ihmiskokemusta. Tämä maailma on illuusio. Sinun sielusi on kuolematon. Rakkaus on ainoa todellinen asia. Tämä on hieno opetus todellisesta rakkaudesta.

Kuussa on kaksi hyvin tärkeää kohtaa. Ne ovat pohjoissolmu (yläsolmu) ja eteläsolmu (alasolmu). Pohjoissolmu edustaa sitä suuntaa, johon elämäsi on menossa. Eteläsolmu näyttää, mistä olet tullut tässä ja edellisissä elämissä. Liikkuvat solmut vaihtavat suuntaa 22.2. oltuaan puolitoista vuotta skorpionissa / härässä. Ne siirtyvät vaakaan / oinakseen. Tämä on toinen kosminen viesti mies- ja naisenergioiden tasapainottamisesta. Tee kaikki tarvittava ollaksesi terve ja vahva. Tällä tavalla saat ihmissuhteet toimimaan parhaiten.

Jupiter tulee neliöön Uranuksen kanssa 25.2. Jupiterin haastama Uranus voi muistuttaa, että keksinnöt syntyvät aina jonkin asian tarpeesta. Tämä energia saattaa inspiroida innovaatioita, uutta teknologiaa ja luovuutta. Saatat saada oivalluksia. Jupiter/Uranus -kontaktit ovat parhaat. Kun nämä kaksi yhdistyvät, tapahtuu ihmeitä. Jopa neliötkin tuntuvat hyviltä. Haasteena on se, että asiat voivat tapahtua niin nopeasti että saatat menettää tilaisuutesi. Saatat haluta kirjoittaa ylös omat ideasi ja uudet ajatuksesi, jotta et unohda niitä samantien. Tämä on hajamielisen professorin aspekti. Esimerkiksi saatat olla niin uppoutunut tähtien kauneuteen että kompastut kiveen, jota et nähnyt, kaadut ja loukkaat polvesi. Mutta et oikeastaan välitä siitä, sillä olet rakastunut taivaaseen. Liha on heikko, mutta henki on vahva.

Merkurius lähtee taas etenemään 28.2. ja kommunikaatio palaa takaisin raiteilleen. Voit nyt allekirjoittaa sopimuksesi, ottaa sen työpaikan, mennä naimisiin, ostaa talon, toimia. Nyt on aika mennä eteenpäin. Kiinnitä myös huomiotasi tärkeisiin viesteihin, joita saat leijonan täysikuun aikana. Universumi puhuu sinulle. Pysähdy ja kuuntele. Tarkkaile sen tuloksia, kun aurinko yhtyy Neptunukseen 23.2.

Leijonan täysikuu on yleensä huvittelukuu. Vesimies ja leijona ovat eläinradan bilehileitä. Ne hallitsevat juhlahuoneita (viidettä ja yhdettätoista). Saturnus kuitenkin pitelee auringon ja kuun ohjaksia. Leijona on tulimerkki. Tuli haluaa vain levitä jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Se vain tarvitsee ilmaa voidakseen elää. Tulimerkit usein hyppäävät ensin ja katsovat vasta sitten. Vesimies haluaa kapinoida rajoituksia vastaan. Kapina ilman syytä syntyy jännityksen halusta. Se voi saada sinut vaikeuksiin. Saturnus on leijonan täysikuussa pitämässä intohimoja aisoissa,  kannustamassa sinua miettimään valintojasi etukäteen. Sillä tavalla tulet toimimaan omasta korkeimmasta hyvästäsi ja kaikkien asianosaisten korkeimmasta hyvästä käsin. Rakkautta on monenlaista. Romanttinen rakkaus on yksi muoto. Itserakkaus on perusta terveelle ja onnelliselle elämälle. Sinä synnyit valmiina. Synnyit täydellisenä. Kaikki mitä tarvitset, on sisälläsi. Solmi ihmissuhteet oman halusi,  älä tarpeesi perusteella. Sinä tarvitset ruokaa, vettä ja unta. Ne ovat todellisia tarpeita. Ihmissuhde on halu. Sinä haluat sitä - jos - liitto tuo lisäarvoa elämääsi. Sinä haluat suhdetta - jos - tuo ihminen tekee sinun elämäsi paremmaksi. Sinä päätät.

Vetovoiman laki hallitsee universumia. Vedät puoleesi sitä, mitä on sisälläsi. Muuta ensin sisimpäsi. Sen jälkeen ulkopuoli heijastaa sitä, mitä haluat. Ole itse se sieluntoverisi, jonka haluat elämääsi. Tällä tavalla vedät puoleesi ihmistä, joka on terve ja kokonainen. Sieluntoverisi saapuu kun sinä olet valmis. Tee tilaa partnerille, jos tämä on se, mitä sinä haluat. Käyttäydy niin kuin hän olisi jo täällä. Anna itsellesi se rakkaus, jonka haluat toisilta. Leijonan täysikuu sanoo: "Älä odota juhlimisen aihetta. Elä niin kuin sinulla olisi se mitä kaipaat. Silloin vedät puoleesi sydämesi toiveet."  Ole rakkautta. Ole iloa. Loista valoasi. Se on hyvin vetovoimaista. On olemassa 100 tapaa tehdä itsestäsi vastustamaton oikeille ihmisille ja tilaisuuksille. Laita se tapahtumaan. Sinä voit toteuttaa sydämesi toiveet. Sinä voit saada unelmasi toteutumaan. Sinä olet rakastettu. Onnellista ystävänpäivää!


Kelley Rosano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti