sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sudenkorento-portaali 14.-21.2. - muodonmuutos, illuusioiden rikkominen


Hathoreita kanavoinut Anna Merkaba


Kun ihmiskunnan ymmärryksen mukainen ajanlasku pyörähtää täyden ympyrän valossa ja rakkaudessa, kun kello lyö tuntien tunnin sekä ikuiset siunaukset ja energioiden kukoistus vapautuu, kaikki teidän planeetallanne alkavat tuntea mielialansa kohoamista ja valtavaa muutosta olemuksessaan. Ilon ja uudelleensyntymän, muutoksen ja muodonvaihdoksen portaali, sudenkorennon portaali, on avannut kauniin olemuksensa ihmiskunnalle auttaakseen teitä avaamaan psyykenne valtaportit ja murtautumaan illuusioiden, esteiden ja rajoitusten läpi, tavoittamaan Luojan ja teidän luojaitsenne ikuista totuutta.

Niinpä seuraavien seitsemän maanpäällisen päivän aikana tämä portaali tulee olemaan voimassa. Tänä aikana monet teistä maapallon asukkaista saavat mahdollisuuden saattaa päätökseen puhdistumisensa ja lähteä lentoon, lentää toiseen olemisen tilaan, lentää toiseen eteeristen mittasuhteiden todellisuuteen.Tietoisuutenne kohottamisen ja sen taivaan luomisen, jonka te kaikki toivotte syntyvän maan päälle, tunnistaminen tapahtuu ensin oman olemuksenne psyykessä.

Niinpä, rakkaat valon lapset, me uudessa maailmassa elävät Hathorit, vanhojen aikojen Hathorit, taivaan valon ja rakkauden Hathorit, olemme tänään tulleet kannustamaan teitä, jotta käyttäisitte hyväksenne tämän ajan, joka on äärimmäisen suosiollisessa asemassa ihmiskunnalle. Tietäkää, että koko tämän mahdollisuuksien ikkunan kestoajan teidän valokehonne laajenee kolminkertaisesti, teidän energiakenttänne väreilee olemuksen uudistettua valoisuutta ja suurenmoinen tyytyväisyyden, autuuden, ilon, rakkauden sekä valtavien mahdollisuuksien aalto nousee syvältä teidän olemuksestanne ja levittäytyy läpi teidän vaikutusalueenne elinvoimaisesti ja loistokkaasti, huipentuen koko ihmiskunnan hedelmälliseen yltäkylläisyyteen.

Ja niin sinä päivänä kun teidän täysikuunne nousee taivaalliset ovet levittävät auki mahdollisuuden hengittää sisään uutta valoa ja rakkautta, sekä ihmiskunnalle suodaan jälleen kerran mahdollisuus Lähteen ja jumalien ja jumalattarien taivaallisista asunnoista, joita te olette. Suuresti rakastetut, ymmärtäkää että te olette myös oman todellisuutenne luojia, ja minkä te punotte omiin uniinne,  sen minkä te punotte sielunne silmin, tulee toteutumaan ja sisäistymään teidän todellisuuteenne, jonka näette edessänne.

Kun te heräätte tähän ymmärrykseen, te lähdette lentoon, lentoon ja valoon, ja te näette sellaista mitä ette ole aikaisemmin nähneet. Joka ikinen este teidän polullanne muuttuu yllättäen kauniiksi kokemukseksi, josta te voitte oppia paljon itsestänne ja muista ympärillänne.

Teidän tulee käyttää hyväksenne jokainen tilaisuus laajentaa omaa tietoisuuttanne, jotta pystytte sallimaan suuremman määrän valoa, rakkautta, iloa, yltäkylläisyyttä, harmoniaa ja ikuista ymmärrystä totuudesta päästä olemukseenne. Sillä oman itsenne olemuksesta te pystytte sen jälkeen levittämään eteenpäin sitä tietoa, jota teidän kuuluu ankkuroida Gaiaan ja kaikille sen asukkaille, sulattaen illuusiot pois ja raivaten tietä Luojan ja teidän luojaitsenne ikuiselle totuudelle.

Me emme voi toistaa sitä tarpeeksi, että joka ikinen yksilö teistä on voimakas olento! Todellakin se on niin ja niin se on! Ja silti, ilman täyttä ja kunnollista ymmärrystä ja käsitystä siitä että se on näin, teidän ei ole mahdollista muuttaa maailmaa ja luoda sitä mitä teidän pitää nähdä,  sillä teidän on ymmärrettävä ja täysin sisäistettävä se ymmärrys, että te kaikki olette voimakkaita, rajattomia olentoja, jotka ovat tulleet taivaasta rakentaaksenne energioille uuden suunnan, uudet ajattelumallit kaikille jotka asuvat maapallolla. Jotta voitte auttaa näitä kauniita sieluja kukoistamaan varauksettoman rakkauden uudessa ymmärryksessä. Jotta voitte auttaa heitä murtautumaan ulos unohduksen verhon takaa, ihmiskunnan historian valheiden takaa, kaikkia yhteisesti ja heidän oman olemuksensa yksilöllisen rakenteellisen muistin takaa. Jotta voitte ohjata ikuisen OM:in uudessa ajassa.

Ja niin, alkaen teidän täysikuunne nousun päivästä, teidän tulee tarttua mahdollisuuksiin, jotka esittävät itsensä teille, ja muuttaa itsenne sudenkorennoksi alkaen omasta mielestänne, levittää siipenne pelottomasti, rakkaat, lähteä lentoon sydämestänne ja sallia oman tietoisuutenne laajentua, muuttua ja muuttaa kaiken, mikä seisoo valon tiellä.

ME olemme teidän kanssanne. ME rakastamme teitä. Näkemiin tällä kertaa.
Hathorit

* * *

Henkilökohtainen huomautus Anna Merkabalta:

Aloin etsiä sudenkorennon henkistä merkitystä saatuani tämän viestin ja tässä on mitä löysin:

Sudenkorennon symboli paljastaa, miten päästään illuusioiden taakse. Sudenkorennon toteemi opettaa värähtelyjen kohottamisen taitoa värien avulla ja näyttää meille polun uusiin maailmoihin kun se tanssii sisään ja ulos mystisistä porteista.

Sudenkorennon toteemi johtaa muutoksen usvan läpi taikuuden maahan, missä voi löytää todellisen voimansa ja kuulla sielunsa viisauden.

Sudenkorennon henkieläin on hyvin voimakas viestintuoja ihmeiden iloista! Sudenkorennot ovat täynnä mystisyyttä ja illuusion voimia ...  Sudenkorennon toteemin henkinen merkitys symboloi menemistä itse luotujen illuusioiden ohitse, jotka rajoittavat kasvua ja muutosta. Sudenkorennot ovat väritaikuuden ja muodonmuutosten ruumiillistuma.

Sudenkorennon toteemin energia muistuttaa valon pyhästä viestistä,  sillä sudenkorento heijastaa valoa ja avaa luovan mielikuvituksen virran elämään.

Sudenkorennon symboli näyttää, että voitte liikkua kaikkiin suuntiin, puhua täydestä potentiaalistanne antaen visioiden välähdysten ja inspiraation lahjan siitä mitä voitte luoda elämässänne, miten pystytte taidokkaasti liikkumaan maastossa, nopeilla tarkoilla toimilla ja liikkeillä ...
Näistä syistä muodonmuutos on yleinen sudenkorennon symboli.

Anna Merkaba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti