perjantai 14. helmikuuta 2014

Hilarionin viikkoviesti 9.-16.2.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff

Rakkaat,

Monet teistä tuntevat olonsa irralliseksi kun sisäistätte kaikkinaisuuden energioita, jotka ovat tulleet aaltoina planeetallenne sateenkaarivalon yhä lisääntyvinä spiraaleina. Tämä tuntemanne irrallisuuden tunne on osa syvemmän itsetutkiskelun prosessia, kun yhdistytte olemuksenne tasolle, joka ei ole ollut avoinna teille aikaisemmin, ja käytätte moniulotteisia taitojanne. Huomaatte työskentelevänne monilla tasoilla samanaikaisesti, mikä luo kiinnostavia mahdollisuuksia ja todennäköisyyksiä. Te tutkitte niitä itsellenne ominaisella huomiokyvyllä ja opettelemalla. On tulossa helpoksi luoda vain yhden ajatuksen avulla kokonainen tarina, joka alkaa kun näette yhden esineen. Ennen kuin huomaattekaan, siitä nousee esiin kokonainen tarina, joka on täynnä tunteita ja mielikuvia.

On tulossa selväksi, että jokaisella tapahtumasarjalla voi olla monia erilaisia lopputuloksia riippuen siitä painopisteestä, jota haluatte tutkia. Siksi tarvitsette itsekuria ja vastuullisuutta, kun löydätte uudelleen luomisvoimanne. Tarve tietää selkeästi omat sisäiset halunne tulee kaikkein tärkeimmäksi näinä aikoina, kun tajuatte että ajatuksenne voivat tuottaa sen mitä ajattelette. Se ikään kuin pakottaa jokaisen ihmisen hiomaan omia ajatteluprosessejaan täydellisemmiksi ja tietämään, milloin kannattaa havainnoida sitä mikä on muotoutumaisillaan ja vain päästää se irti, koska se ei ole sellaista, mitä todella haluaa kokea elämässään. Kun kehitätte suurempaa värähtelytaajuutta, sitä enemmän ajatuksenne toteutuminen nopeutuu päivittäisessä elämässänne.

Harjoitelkaa rakkauden säteen lähettämistä sydänchakrastanne kaikille, joita tapaatte tai tulette tapaamaan. Tämä universaali tapa alkaa valmistella teidän suhteitanne muihin ihmisiin toimimaan vilpittömän ja rauhanomaisen vuorovaikutuksen korkeammalla tasolla. Rakkauden säteen lähettäminen ennen jokaista kohtaamista luo avosydämisen kommunikaation kentän, joka perustuu rehellisyydelle ja luottamukselle. Kun tätä yksinkertaista tekoa harjoitetaan ja hiotaan paremmaksi, se avaa ovia, jotka ovat olleet aikakausien ajan suljettuina, ja merkityksellisen tietojenvaihdon taito kaikkien yksilöiden kesken nousee prioriteetiksi. Ihmisrodun tarvitsee kehittää tätä kykyä huomattavasti. Kun se kasvaa ja kehittyy, ihmiskunta saavuttaa tarpeelliset työkalut ollakseen yhteydessä kaikkiin olemuksiin, mukaan lukien planeetan ulkopuolisiin sitten kun se aika koittaa.

Edelleen on mitä tärkeintä ruokkia ajatuksianne vain kaikkein eheimmillä ja rehellisimmillä asioilla, niin että sen prosessin kautta parannatte elämänkokemuksienne laatua. Kun asetatte itsellenne ja rakkaillenne korkeamman päämäärän päivittäisessä elämässänne, kohotatte myös muiden omassa vaikutuspiirissänne olevien elämää. Kun harjoittelette ahkerasti, teidän elämäänne tulee ihmeiden, taikuuden ja suloisen synkronismin kultainen hehku. Alemman egon aikaisempi valtakausi muuttuu kaikkien ihmisolemuksen puolien eheäksi hyväksynnäksi ja koette säännöllisesti sisäistä yhtenäisyyttä.

Sisäinen työskentely jatkuu kun hiotte ja muokkaatte niitä ihmisolemuksenne ja persoonallisuutenne alueita, jotka ovat valmiina siirtymään yhteyteen olemuksenne korkeampien aspektien kanssa. Kun tämä tapahtuu, te saatte jälleen käyttöönne enemmän omaa synnynnäistä jumaluuttanne ja suuruuttanne. Ympärillänne olevat tuntevat tämän voiman sydämen lämpönä ja todellisen jalouden majesteettisena ilmentymänä. Sisäinen voidaan huomata ja arvostaa, kun todellinen itse nousee esiin ja antaa ilmi oman pyhän olemuksensa.

Ensi viikkoon

MINÄ OLEN Hilarion
 www.therainbowscribe.com
http://www.movingintoluminosity.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti