keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Paineenalainen läpimurto, compression breakthrough

Compression Breakthrough


Mikä on Cobra?

COBRA on koodinimi, joka koostuu sanoista Compression Breakthrough = paineenalainen läpimurto.
Maaplaneetan pinta on puristettu littanaksi kuin voileipä. Galaktisen liittouman valon voimat etenevät taivaasta alaspäin planeetan pintaa kohti. Vastarintaliikkeen valon voimat etenevät maan alta ylöspäin kohti planeetan pintaa.

Täten planeetan pintaan kohdistuu valon voimien paine ja pimeiden voimien salaliittolaisilla ei ole mitään paikkaa, minne piiloutua. Ne eivät voi paeta madonreikien, tähtiporttien tai teleportaatiolaitteiden kautta avaruuteen. Ne eivät voi käyttää minkään virallisen tai salaisen avaruusohjelman avaruusaluksia. Ne eivät voi kaivaa kuoppia ja bunkkereita syvälle maan alle piilopaikoikseen. Ne eivät enää voi piiloutua edes alemmille astraalitasoille.


Käynnissä oleva puristusprosessi tarkoittaa, että valo paljastaa kaiken mikä on piilossa, kollektiivisesti ja yksilötasolla. Kun ylhäältä ja alhaalta tuleva valo kohtaavat juuri planeetan pinnalla, sillä hetkellä tapahtuu paineenalainen läpimurto. Tuota tapahtumaa nimitetään "Tapahtumaksi" (The Event). Siihen sisältyy pimeiden voimien salaliittolaisten (Cabal) massapidätykset ja paljon muutakin. Se on pikemminkin moniulotteinen alkusysäys prosessille, joka aloittaa matkan kauan odotettuun Kultaiseen aikaan. Kun pimeys on poistettu, ihmiskunta pystyy kanssaluomaan oman tulevaisuutensa.

CobraTämä artikkeli liittyy näihin kääntämiini artikkeleihin, joissa myös kerrotaan valmistautumisesta yhteiskunnassa tapahtuvaan suureen muutokseen: 

Miten voimme varautua Suureen Tapahtumaan?

Rahoitusjärjestelyt Suuren tapahtuman jälkeen

Maailmanlaajuisen vaurauden odotettu saapuminen,  osa 1osa 2osa 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti