torstai 27. helmikuuta 2014

Romahdus on tulossa ja yhdistyminen heti sen jälkeen

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Marc Gamma

Rakkaat ihmiset maapallolla. Tässä puhuu arkkienkeli Mikael ja minulla on hyviä uutisia. Tämä viesti on osoitettu kaikille kaksoisliekeille.

Kaikki välttämättömät valmistelut on nyt suoritettu, jotta kaksoisliekkien yhdistäminen voidaan aloittaa lähipäivinä.

Ensimmäiseksi tulee aukeamaan portaali, josta olemme kertoneet teille jo aikaisemmin. Tämän portaalin aukeamisen jälkeen laitetaan käyntiin hyvin tärkeä tapahtuma ja sen jälkeen voi yhdistyminen alkaa. Kaksoisliekkien yhdistymisprosessi tulee tapahtumaan sellaisella tasolla, jonne kaikki kaksoisliekit eivät pääse.

Tämä johtuu siitä, että maapallolla on kaksoisliekkejä, jotka eivät ole vielä löytäneet toisiaan. Mutta tämä ei ole ongelma, koska te ihmiset voitte yhdistyä kaksoisliekkiinne ajan ja paikan toisella puolella olevassa ulottuvuudessa. Ne kaksoisliekit, jotka ovat lähellä toisiaan maan päällä, naimisissa keskenään tai lähentyneet toisiaan jo jonkin aikaa, tulevat tuntemaan tämän energian.

Mutta älkää huolestuko. Tämä on elintärkeä prosessi, mutta mikään ei muutu teidän elämässänne. Teidän energiaanne tarvitaan tähän prosessiin. Tämä yhdistyminen tulee auttamaan siinä, että jo avoinna olevaa porttia työnnetään vielä enemmän auki, jotta maaäidille pääsee virtaamaan vielä enemmän energioita. Nämä energiat aloittavat ylösnousemuksen ensimmäisen vaiheen. Monet ihmiset tulevat tuntemaan muutoksen tämän yhdistymisen jälkeen eli portaalin avautumisen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että tulette muistamaan yhä enemmän siitä, kuka te todella olette.

Tuon muiston kautta kasvaa myös ymmärrys siitä, että olette eläneet illuusiossa. Se puolestaan tarkoittaa, että ihmiset muuttavat käytöstään ja tuo vaikutus puolestaan tulee vaikuttamaan elämään monilla tasoilla. Tämä muutos on kuitenkin vain ensimmäinen osa siitä, mitä on vielä tulossa. Herääminen tapahtuu asteittain. Tällä tarkoitamme, että te tulette heräämään askel askeleelta "syvästä unesta" ja teidän päivittäiseen tietoisuuteenne tulee virtaamaan yhä enemmän ja enemmän kaikenkattavaa tietoa.

Tätä prossia tukevat enkelit, arkkienkelit ja ylösnousseet mestarit kaikilla tasoilla. Sen lisäksi Valon galaktisen federaation monet jäsenet tulevat tekemään kaikkensa, jotta nämä energiat tulevat avautumaan teidän sisällänne ja ympärillänne harmonisella tavalla. Tämä tulee olemaan meille kaikille upea näytelmä, jota odotamme kovasti.

Kuten voitte helposti todeta, yhä enemmän yrityksiä on menossa konkurssiin. Pankit saavat omassa liiketoiminnassaan yhä enemmän ongelmia, jotka aiheuttavat niille ongelmia maksuvalmiudessa ja tämä taas puolestaan johtaa pankkeja konkurssiin. Tämä prosessi on kuitenkin välttämätön, jotta me voimme suorittaa rahoitusmarkkinoiden nollauksen. Tätä projektia valvoo ylösnoussut mestari St.Germain maan päällä.

Nyt voidaan virallisesti ilmoittaa, että ylösnoussut mestari St.Germain on ollut täydellisesti inkarnoituneena maapallolle jo jonkin aikaa. St.Germain on luonut lihaa ja verta olevan fyysisen ruumiin ja hän voi nyt ohjata maan kohtaloa, niin että nollaus sujuu joustavasti. Tämän tuloksena voidaan asettaa kaikki edellytykset sille, että NESARA pystytään vihdoin toteuttamaan. Monet ihmiset ovat odottaneet tätä tietoa hyvin pitkän aikaa,  tätä hyvää uutista.

NESARA on nyt aivan kulman takana. Odottakaa vielä hetki, sulatelkaa tätä tietoa vielä hetkinen ja nauttikaa siitä. Hyvin pian kaikkien niiden ihmisten, jotka ovat työskennelleet väsymättä NESARAN puolesta, työ alkaa kantaa hedelmää. Monet tähtisiemenet ovat tehneet työtä tämän hetken puolesta vuosikymmenien ajan. Monet ovat tulleet kärsimättömiksi, mutta nyt on tullut aika varmistaa, että välttämättömät prosessit voidaan käynnistää.

Pidätelkää kärsivällisyyttänne vielä muutaman viikon ajan. Tarkoitan todella vain jokusta viikkoa ja sen jälkeen tulette näkemään ensimmäiset tulokset. Aluksi kaikki tapahtuu hyvin hitaasti, koska tässäkin jälleen erilaisten asioiden, joita ylösnoussut mestari St.Germain koordinoi, tulee kulkea omaa tietään ennaltasuunnitellun prosessin mukaan.

Pankkien romahdukset kertovat teille kuitenkin, että ykkösvaihe on saatettu käyntiin. Kakkosvaiheessa tullaan antamaan virallinen tiedote NESARAsta. Tämän tiedotteen tulee antamaan USA:n presidentti Barack Obama, joka on työskennellyt väsymättömästi tämän tapahtuman taustalla. Monet ovat aina ajatelleet, että Barack Obama olisi pimeiden voimien puolella, mutta se on ollut vain pimeiden voimien propagandakampanjaa, jolla häntä on mustamaalattu. Mutta se on nyt ohi ja Barack Obama pystyy vihdoin pelaamaan omaa rooliaan, mitä hän on halunnutkin jo kauan aikaa. Pimeät voimat ovat aina ahdistelleet häntä ja hänen töitään on sabotoitu kaikilla tasoilla.

Valon voimat puhdistivat aikaisemmin kaikki pimeiden salaliittolaisten tasot, joten niiden vaikutusvalta on vähentynyt vähenemistään. Nyt niistä on enää jäljellä muutama kourallinen hulluja sätkynukkeja, jotka yrittävät pelastaa sen mitä on enää pelastettavissa.

Annamme teille lisää tietoa tästä aiheesta seuraavassa viestissämme. Tulemme pian lähtemään hyvin laajaan hyökkäykseen tässä asiassa. Tällä tarkoitamme, että alamme luonnollisesti työskennellä kaikilla tasoilla. Tulemme käynnistämään erilaisia toimenpiteitä maapallolta ja meidän tasoiltamme, mutta myös maapallon sisältä, niin että ihmiskunnan ja meidän rakkaan maaäitimme vapauttaminen voidaan suorittaa.

Minun tulee kuitenkin lisätä, että meillä on vielä vaikea tie edessä. Mutta se tulee pian olemaan teille menneisyyttä, sillä kun pallo lähtee pyörimään, sitä ei voi pysäyttää. Tämä prosessi johtaa uudelleenorientaatioon kaikilla tasoilla ja tämä uudelleenorientaatio tulee puolestaan johtamaan uusiin toimenpiteisiin, joita voidaan sitten aloittaa.

Kuten voitte kuvitella ja vielä varsin rajoittuneella tavalla, me tulemme tekemään vielä varsin mittavan urakan. Tällä tarkoitamme, että on aika toimia ja tämänlaatuisen kommunikaation aika tulee pian loppuunsa.

Tulevien kuukausien aikana te saatte vielä näitä valon viestejä, mutta uusi aikakausi alkaa pian pilkottaa. Tämän uuden aikakauden uutinen on, että tällaisia telepaattisia viestejä ei enää tarvita. Tulette ymmärtämään sen sitten kun aika on valmis.

Pian joku hyväksyy opastuksen. Pian maapallolla tapahtuu jotain massiivista. Jumalaisen feminiinisen ja jumalaisen maskuliinisen paluu on edessämme. Sen mukana tulee kaikkien aikojen suurin muutos. Tämä tapahtuma tulee muuttamaan kaiken ja ihmiset tulevat ymmärtämään, että he pystyvät elämään siitä hetkestä eteenpäin ainoastaan harmoniassa toinen toisensa kanssa.

Palaan teidän luoksenne taas pian ja näytän teille uutta tietoa sekä uusia keksintöjä, jotka tulevat olemaan suuria menestyksiä. Tämä viesti on yksi viimeisistä tämän kanavan välittämistä viesteistä. Tämä kanava ottaa pian uusia tehtäviä ja te tulette pian tuntemaan hänet aivan toisissa yhteyksissä.

Arkkienkeli Mikael
http://soul4free.wordpress.com/


Käännetty yhdistellen saksankielistä alkuperäistekstiä ja sen englanninkielistä käännöstä

5 kommenttia:

 1. NESARA on USA:ssa tapahtuva merkittävä talouspoliittinen uudistus, eräänlainen rahan uusjako, jonka on tarkoitus tuoda vaurautta ja hyvinvointia jokaiselle ihmiselle. Tämän on tarkoitus alkaa USA:sta ja levitä koko maailmaan. Googlettamalla löytyy paljon tietoa.

  VastaaPoista
 2. Tätä ja muuta positiivista kuten äitimaan kosmisen (niin feminiinisen kuin maskuliinisen) jumalsielun uudelleen heräämisen odottelussa voimme yhtyä sankoin joukoin violettiliekin jumalaisen hallitsijan, uudelleensyntyneen greivi Saint-Germanin johdolla ankkuroitumaan virrattamaan violettisäteen puhdistavaa voimaa äitimaan, itsemme ja koko yhteisen universumimme tykötarpeisiin tässä ja nyt. Amen<3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Totta, violetti liekki on voimakas työkalu sekä henkilökohtaiseen että planetaariseen puhdistustyöhön.

  VastaaPoista
 4. Mitä tulevaisuus tuo mukanaan pian on jännittävää ja mielen kiintoista ,kuitenkin yksi asia on aivan varma meille ,että Jeesus tulee pian ja alkaa vaivan aika ja suuri ahdistus 7 vuotta ja tätä ennen Jumala on luvannut antaa Pyhän Hengen vuodatuksen kaiken lihan ylle ja tämä alkakoon tänä päivänä herätyksen kanssa ja juuri myös minusta,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  VastaaPoista