perjantai 28. helmikuuta 2014

St.Germain: auringonpurkaukset, ylösnousemus ja maaplaneetan tulevaisuus

Saint Germainia kanavoinut Méline Lafont


 Tervehdys, rakkaat ystäväni. Tässä minä, Saint Germain, tuon teille uutisia, itse asiassa paljon uutisia. Aina silloin tällöin nautin kun saan astua esiin tuomaan tärkeitä uutisia ajankohtaisista asioista, kun taas toisinaan annan teille mielummin syvempiä mietelmiä, joilla on syvällisempi vaikutus teidän ylösnousemusprosessiinne. No, tässä viestissä on molempia.

Vuosi 2014, joka on ensimmäinen vuosi kun teidän kaikki toiveenne, todellisuutenne, luomuksenne ja valmistelunne toteutuvat, on jo tuonut mukanaan useita alustavia muutoksia. Ensimmäiseksi viittaan erityisesti intensiivisiin auringonpurkauksiin, joilla on valtava vaikutus teidän maanpäälliseen todellisuuteenne sekä teidän nykyiseen tietoisuuteenne ja ruumiiseenne.

Älkää koskaan aliarvioiko noita mahtavia voimia ja impulsseja, koska ne edustavat ratkaisevaa linkkiä tässä maailmanlaajuisessa ylösnousemusprosessissa. Enemmän kuin koskaan ne syöksyvät teitä kohti tuoden yhä voimakkaampia impulsseja ja aina kiihtyvämmällä vauhdilla, jota ette pystyisi koskaan kuvittelemaankaan. Ystäväni, varoitan teitä, että ne muuttuvat vielä voimakkaammiksi ja lisääntyvät edelleen! Tämä auttaa saavuttamaan enemmän heräämisiä ja lisää muutoksia teidän maanpäällisessä todellisuudessanne. Tähän asti auringonpurkausten lisääntyminen on ollut jonkinlaista "terra incognita",  tuntematonta maata monille teistä, koska niiden intensiteetti ei ole koskaan ennen saavuttanut nykyisenlaisia mittasuhteita.

Jokainen auringonpurkaus on itsessään valtava luomus ja aktivaatio, joka edistää sisäisen itsenne toteutumista juuri omassa ympäristössänne, omassa todellisuudessanne sekä omassa ruumiissanne. Suurin osa tämän planeetan valotyöntekijöistä ja mestareista, jotka ovat siihen valmiina, toteuttavat ruumiissaan oman MINÄ OLEN olemuksensa ja Kristustietoisuuden yhteensulautumisen, kehittäen tämän kaiken eri vaiheiden kautta.

Se saattaa vaatia vielä enemmän maadoittumista ja rentoutumista sekä lisää lepoa ja tietynlaista kokemusta, jotta ne saa muutettua sisäiseksi luovuudeksi ja tasapainoksi. Siihen tarvitaan keinot tunkeutua syvälle omaan todellisuuteen ja tietoisuuteen, mutta se vaatii myös välineet toteuttaa itsensä KAIKESSA oman todellisuutenne ja ruumiinne lisäksi. Teidän ruumiinne ja tietoisuutenne ovat ratkaisevan tärkeitä tässä koko prosessissa.

Ei pelkästään ihmistietoisuus manifestoi näkyviä muotojaan ja omia luomuksiaan,  vaan myös globaalinen tietoisuus kokonaisuudessaan ympäri koko planeetan ottaa muotoja ja luomuksia kaikista maapallon ja sen ulkopuolisista luomuksista, kun puhumme planeetan ja auringon muutossiirtymästä. Ne myös aiheuttavat huolta ja niillä on vaikutuksensa muihin planeettoihin sekä toisiin todellisuuksiin/ulottuvuuksiin.

Te olette osa kollektiivista tietoisuutta ja siten olette lisääntyvästi muuttumassa yhdistyneiksi - ei vain toistenne kanssa ihmisrotuna, vaan myös luonnon elementaalien kanssa, eläinkunnan ja jopa keijujen valtakunnan kanssa. Mitä enemmän olette yhdistyneitä samalle tasolle ja samoihin värähtelyihin kuin eläimet ja elementaalien valtakunta sekä korkeamman ulottuvuuden olentoihin kuten keijut ja devat, sitä enemmän teidän tietoisuutenne laajenee kohti suurempaa galaktista yhteyttä ja tietoisuuden yhteensulautumista.

Galaktinen federaatio on jo aloittanut omat suunnitelmansa varmistaakseen planetaarisella tasolla tehokkaan läsnäolon kaikille niille, jotka teistä ovat valmiina siihen. Riippuen jokaisen omasta todellisuudesta, sydämen aikomuksista, kunkin henkilökohtaisesta tietoisuudesta ja värähtelystä, kontaktit tullaan tekemään sellaisella tavalla ja sellaisella värähtelytasolla, että pystytte helposti käsittelemään ne. Mikäli te olette edelleen riippuvainen tietoisuudesta, jossa vallitsee erillisyys, niin se tullaan heijastamaan vastaavasti. Jos taas te edustatte ykseyden ja suvaitsevuuden tietoisuutta, silloin tulee tapahtumaan enemmän tietoisuuden yhteensulautumista näiden galaktisten energioiden kanssa, mikä sallii teidän tulla tietoisemmaksi Itsenne useista eri moniulotteisista osista.

Mitä enemmän te olette oman olemuksenne mestari - tarkoittaen että te pysyttelette omassa sydämenne voimassa ja olette tasapainossa - sitä enemmän pystytte määrittämään ja luomaan sitä, millä tavalla haluatte kokea aivan ensimmäisen galaktisen yhteydenoton omalta kohdaltanne. Siinä on lukemattomia mahdollisuuksia ja ne kaikki ovat teidän käytettävissänne omaksi hyvinvoinniksenne. Nauttikaa eteen tulevista luomuksista, tietoisemmasta vuorovaikutuksesta sekä tutkimusretkistä itsenne galaktisiin aspekteihin ja oman valon perheenne pariin.

Varsin suuri määrä avaruusaluksia on itse asiassa jo laskeutunut maahan, sillä tähän on saatu lupa kollektiiviselta tietoisuudelta. Me odotamme kuitenkin malttamattomina, millainen tulee olemaan poliittinen vastaus meidän läsnäoloomme ihmisväestön keskellä. Tämä asia on nyt päivän teema. Tietty määrä hyvin tärkeitä läpimurtoja on tulossa ilmi koskien mm. galaktista tietoisuutta sekä paljon muuta.

Yksi tällainen asia koskee NESARAa, sillä minä olen uppoutunut siihen hyvin hartaasti viime viikkojen ajan. Kosminen laki koskien varauksettoman rakkauden ja vapauden hyväksymistä on saapunut teidän ovellenne. Tämä läpimurto on jo toteuttanut itsensä ja tapahtunut. Ensin kaikki pitää saattaa loppuun eteerisellä tasolla ennen kuin se voi toteutua planeetan tasolla, mutta - ystäväni - älkää unohtako että te itse olette vastuussa siitä mitä tapahtuu teidän henkilökohtaisessa todellisuudessanne. Eli pähkinänkuoressa sanottuna:  te itse päätätte milloin ja miten tämä kaikki tulee toteutumaan lopullisesti. Minä vain siloittelen tietä, teen sen teille mahdolliseksi ja autan saamaan sen kukoistamaan.

Vain kollektiivinen tietoisuus  voi valtuuttaa ja sallia sen, mitä tapahtuu seuraavaksi, yhteistyössä teidän omien jumalaisten voimienne kanssa. Minä työskentelen teidän energioittenne ja tietoisuutenne kanssa määrittääkseni, miten voin auttaa saavuttamaan läpimurron tai missä minun pitää vielä ojentaa auttava käsi energioiden hoitamiseksi. Te voitte nähdä sen valopallona, jonka te kaikki ojennatte minulle. Se symboloi teidän sydämenne luomaa energiaa ja teidän sisäistä muutosenergiaanne. Tämä valon energiapallo sallii minun saattaa omien manifestaatiovoimieni avulla loppuun kaiken mitä pallon sisällä on, minkä jälkeen pystyn tasoittamaan tien poliittisesti niin korkealle kuin mahdollista. Ilman tuota valopalloa minä en pysty sekaantumaan tähän asiaan, sillä asioihin puuttuminen ei ole sallittua ilman teidän suostumustanne, yhteistyötänne, avoimmuuttanne ja teidän kasvuanne tietoisuudessa. Mitä enemmän tuo valopallo sisältää ykseyden energiaa, yhteistyötä ja sydämen aikomuksia, sitä voimakkaampi siitä tulee.

Viime kuukausien aikana on käyty monia neuvotteluja ja paljon esivalmistelutöitä on tehty vaikka te ette ole niistä tietoisia. Toisaalta jotkut teistä ovat täysin tietoisia tapahtumien kulusta ja ovat pystyneet poimimaan joitakin muistoja. Teidän kärsivällisyytenne tullaan palkitsemaan,  mikä tosiasia on tulossa yhä enemmän ja enemmän silminnähtäväksi.

Unohtakaa se asenne, että odotatte jotain tapahtuvaksi, sillä asioita ei tehdä kokonaan teidän puolestanne. Ne tehdään teidän kauttanne ja yhdessä teidän kaikkien kanssa, sillä yhdessä me muodostamme ykseyden, joka kokoaa yhteen kaikkien voiman sekä luo tehokkaita muutoksia ja siirtymiä. Me voimme vain toimia linkkinä tai apulaisena, mutta loppu jää teidän omalle kollektiiviselle kokemuksellenne, teidän omalle mahdollisuudellenne / luomuksillenne, koska juuri teidän tietoisuutenne merkitsee ja toteuttaa kaiken tällä planeetalla.

Minä en ole tämän planeetan pelastaja. Pikemminkin minä levitän tietoisuuttani ja omia mestarin energioitani voimakkaalla ja jatkuvalla tavalla tähän todellisuuteen omana lahjanani tälle ylösnousemusprosessille.  Vesimiehen aika edustaa minun puhdasta energiaani ja minun voimaani samalla tavalla kuin violetti liekki.

Tulkaa kaikki mukaan lisäämään oma voimanne tähän kollektiiviseen tietoisuuteen. Jatkakaa elämistä yhtenä ja samana rakkauden lähteenä, jotta voimme saavuttaa tien ikuiseen vapauteen ja huolettomaan olemassaoloon. Voimme yhdessä saavuttaa ylösnousemuksen tällä planeetalla niin täydellisesti kuin mahdollista. Me emme ole mitään ilman toisiamme ja me olemme kaikki itsessämme.

MINÄ OLEN joka MINÄ OLEN.

Saint Germain
http://lafontmeline.com/
http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/

2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos kiitos tästä blogista <3. Teet loistavaa työtä maapallomme ja meidän kaikkien hyväksi. Kiitos <3

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa saada tällainen kommentti, kiitos!

    VastaaPoista