maanantai 3. maaliskuuta 2014

Uusi portaali on auennut!

Kirjoittanut James Gilliland 23.2.2014


Viime kirjoituksesta on aikaa, joten on päivityksen aika. Valtava portaali on auennut Maui:lle, joka on maaplaneetan sydänchakra. On ollut myös 20 muuta. Nyt maahan tulvii valoa ja korkeampivärähteisiä valo-olentoja. Kyllä, myös heidän avaruusaluksiaan. Nämä korkeammat sivilisaatiot - joita kutsun ihmisen suuremmaksi perheeksi mielummin kuin avaruusolioiksi, koska Hollywood, vääristelykampanjat yms. ovat antaneet sille sanalle pelokkaan sävyn - ovat alkaneet ilmestyä maailmanlaajuisesti ja pitävät UFO raportointikeskukset äärimmäisen kiireisinä. Voin kertoa, että jotkut UFO raportointikeskuksista eivät toimi rehellisellä pohjalla, ja kuten monet tietävät, tämänhetkinen ufo-aktiivisuus ECETI-keskuksessa on käytännössä sivuutettu. Tämä asia toimii ennusmerkkinä sille, mitä useat kutsuvat nimellä Tapahtuma.

Tapahtuman ajoitus on sidottu kriittiseen massaan, ihmiskunnan ja maapallon heräämiseen ja paranemiseen. Sen ennustetaan tapahtuvan keväällä tai alkukesästä. Se ei tule ongelmitta. Aina kun korkeampi tietoisuus ja energia saapuu johonkin järjestelmään, sympaattisen resonanssin mukaisesti alemman tietoisuuden ja energian pitää nousta ylöspäin sitä kohti. Tämä luo kaaosta,  mutta kaaos tarkoittaa sitä, että päästetään irti vanhasta ajattelutavasta, jotta uusi ajattelutapa voi korvata sen. Älyn ja egon tulee antautua sydämelle. Sydän on yhteys sieluun ja sielu on tie Jumalan/Luojan/Hengen luokse. Joskus pieni rukous ja unet ovat paras tapa sopeutua näihin uusiin energioihin.

Monet ovat kysyneet niin useiden korkea-arvoisten pankkiirien kuolemasta. Pankkijärjestelmä on korruptoitunut ja uskomattoman täynnä petoksia. Valtion kassaa on ryöstetty useasti,  mikä on pitänyt yllä keinotekoista puutetta ja orjuuttamista riippuvuuden avulla. Tämä on nyt tulossa loppuunsa. Jotkut pankkiirit tietävät liian paljon, joten heidät on eliminoitu, jotta he eivät pysty tekemään yhteistyötä maailmanlaajuisten tutkintaviranomaisten kanssa. Jotkut pankkimiehet eivät pysty elämään sen kanssa, mitä he ovat tehneet, ja tietävät että arpa on heitetty. Vasta 8 kuolemaa on päässyt julkisuuteen, vaikka todellinen määrä on lähes 20, ja tämä jatkuu vielä.

Tämä koko talousjärjestelmä on epäharmoniassa ihmiskunnan evoluution ja maapallon kanssa sekä täysin ulkona ykseystietoisuudesta ja universaaleista laeista. Hävinneen annunakin, regeneroituneiden avaruusolioiden ja demonisten maailmoiden taustalla on voimia, joita ei käytännössä ole tutkittu aikaisemmin. Illuminatin takana olevat voimat, heidän tärkeimmät yrityksensä ja heidän petolliset poliittiset sätkynukkensa. Sielun tasolla on tapahtumassa suuri herääminen, johon ei ole osattu varautua eikä ole tiedetty tämän suuren heräämisen alkulähdettä.

Hyväntahtoiset annunakit, muinaiset parrakkaat jumalat ja Kahdentoista neuvosto - nykyään pääasiassa naisia - ovat palanneet ja valvovat, kun langenneet kutsutaan suurin määrin takaisin ja heidän kanssaan tehdään sovinto. He seisovat neuvostojen edessä erittäin noloina tekemistään rikkomuksista universaaleja lakeja vastaan. Andromedan, Arcturiuksen, Pleiadien, Lyran, Siriuksen ja Orionin valon neuvostot ovat myös tulossa mukaan lopettamaan menneisyyden riisto-ohjelmat. Valvojat, parasiitit ja riistäjät, jotka ovat kaapanneet maapallon evoluution, poistetaan nyt eikä kovin loistokkaasti. Kaikki, joilla on silmät, voivat nähdä sen. Fyysiset vaikutukset seuraavat pian perässä.

Me kaikki voimme tehdä oman osamme täällä maapallolla harjoittamalla rakkautta ja hyvää tahtoa sekä asettamalla rajat niille, jotka eivät tee samaa, ja pitämällä etäisyyttä. Me voimme rukoilla omaa jumalaamme, johon uskomme, ja toivottaa tervetulleiksi hyväntahtoiset ja kauniit olennot. Voimme pyytää heidän apuaan omaan henkilökohtaiseen heräämiseemme ja paranemiseemme sekä maapallon heräämiseen ja paranemiseen. Voimme lopettaa osallistumisen kaikkeen sellaiseen, mikä orjuuttaa tai vahingoittaa ihmiskuntaa ja maata. On vanha intiaanien sanonta:  Jos se ei ole hyväksi kaikille,  se ei ole hyväksi. Tätä pitäisi myös soveltaa meidän ulkopolitiikkaamme. Meidän pitäisi olla varovaisia vaatiessamme demokratiaa. Demokratia tarkoittaa, että liikeyritykset voivat astua sisään ja riistää ihmisiä, jotka ovat vaihtaneet yhden tyrannin toiseen, liikeyritysten tyranniaan. Tasavalta on parempi malli, koska sillä on ihmisiä varten tehty ja ihmisten tekemä vahva perustuslaki. Tämä on unohdettu Amerikassa, kuten myös sen perustuslaki. Tänä keväänä ihmiset muistavat taas. He tulevat ymmärtämään oman kärsimyksensä, sodan ja sairauksien lähteen, kansanmurhaaja-psykopaatit välinpitämättömyyden verhon takana.  Nämä verhot ja maskit kaadetaan nyt. Voikaa hyvin,  hyvää matkaa, kulkekaa rohkeasti ja täysin rehellisinä. Ei ole turvaa eikä tulevaisuutta ilman sitä.

James Gilliland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti