keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ennustuksia vuodelle 2014

Äiti/Isä Jumalaa kanavoinut Kathryn E. May 14.10.2013


 Me näemme dramaattisen ja vallankumouksellisen muutoksen maaplaneetalla vuoden 2014 aikana,  jollaista ei ole nähty koskaan ennen maassa. Ihmiskunta nousee uusiin korkeuksiin, koska maassa syntyy uusi vapaus köyhyydestä ja tarpeesta, minkä mahdollistavat uudet vaurausohjelmaan keskittyneet rahastot. Rahaston varat tullaan vapauttamaan tietyn ajanjakson kuluessa kaaoksen estämiseksi maailmanmarkkinoilla, mutta vaikutukset alkavat tuntua jo ennen joulua 2013 ja ne jatkavat koko planeetan mielialan ja sydänten kohottamista.

Kolme tapahtumaa muuttavat teidän maailmanne täysin. Ensimmäinen oli 22.8.2013 kun kaikkein pimeimmät voimat jättivät planeetan. Ne olivat kaikkien sotien, voiman massiivisen väärinkäytön ja tarkoituksella luodun köyhyyden alkuunpanijoita ympäri maailman. Toinen tapahtuma on hyvinvointirahastojen vapauttaminen, joka huipentuu vaurauden välittämiseen koko ihmiskunnalle, ei vain muutamalle kaikkein rikkaimmalle.

Kolmas ja kaikkein jännittävin tapahtuma tulee olemaan avaruusalusten laskeutuminen - tähtisiskojen ja -veljien saapuminen. Heitä on nyt 14.10.2013 miljoonittain odottamassa aluksissaan. He ovat kiertoradalla maapallon ympärillä odottamassa ilmoituksia, jotka annetaan julkisuuteen tiedotusvälineiden kautta samanaikaisesti joka nurkassa, ympäri koko maapallon.

Tulee kulumaan vielä monia kuukausia ennen kuin koko maailman väestö on valmis omaksumaan muutosten todellisen merkityksen. Pimeiden voimien järjestämät taloudellisen orjuuden aikakaudet ovat pysyneet hengissä psykologisena ajattelutapana, joka pyörii puutteen, kilpailun ja pelon tunteiden ympärillä. Nuo matelijasukuun kuuluvat pimeät voimat on poistettu maaplaneetalta 22.8.2013 lukien, mutta heidän asenteidensa ja psykologisten ehdollistumisiensa täydellinen kitkeminen vie kuukausia, jollei vuosia. Jotkut ovat kutsuneet heitä nimellä Illuminati tai Kolmetoista perhettä. Me kutsumme heitä mielummin nimellä Ilkimykset, koska emme halua suurennella heidän voimaansa. Vakuutamme teille, että he ovat menneet. Pystytte kuuntelemaan seremoniaa, jossa he lähtivät ja heidät vastaanotettiin valoon. Se radioitiin BlogTalkRadio.com:issa /ChannelPanel sinä yönä kun Uusi aikakausi alkoi.

Monet teistä tuntevat ne hyvät työt, joita rakas St.Germain on tehnyt viimeisten satojen vuosien ajan. Ne ovat mahdollistaneet koko maailmantalouden nollauksen ja samalla vallan poistamisen eliitin käsistä. Taloudellisen vallan muutos tuo mukanaan käsittämättömiä poliittisia uudistuksia mukaan lukien koko USA:n hallituksen uudelleenjärjestyksen. Alatte tuntea todellisen merkityksen vanhalle sanonnalle "taivas maan päällä", kun uusi tunne vapaudesta, läpinäkyvyydestä ja yhteistyöstä leviää läpi koko maan ja pitkien tylsien työpäivien raadanta muuttuu tanssimiseksi kaduilla juhlien elämää, vapautta ja onnellisuuden tavoittelua.

Jotkut ovat uskoneet, että henkisyys on erillään politiikasta. Me haluamme kertoa teille, että me Äiti-Isä-Jumala olemme aina olleet hyvin kiinteästi mukana planeettanne hallitusten kehityksessä, koska kansakunnan hallinto on kaikkein vaikutusvaltaisin elementti yksilöiden terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin kehittämisessä, seuraavana tärkeysjärjestyksessä perheen ja vanhempien jälkeen. Kaikki on yhteydessä, kaikki on olennaista.

Galaktisten joukkojen saapuminen tuo kokonaan uuden rakkauden, luottamuksen ja yhteistyön ilmapiirin koko maapallolle. Jokaiseen kaupunkiin,  jokaiseen pieneen kylään saapuu korkeasti kehittyneitä ja sitoutuneita tähtiveljiä ja -sisaria, joita saapuu miljoonittain ollakseen teille avuksi ylösnousemuksessanne. He ovat opettajia ja ystäviä ja he tuovat uusia käsitteitä ja uusia teknologioita, jotka ovat kaukana siitä mitä teillä on käytössä nyt.

Ilmainen energia, kommunikaatiovälineet ja ilmakulkuneuvot tuovat mukavuutta ilman saasteita tai maaäidin herkän ekosysteemin tuhoamista. Tietenkään näitä muutoksia ei voi ottaa käyttöön poistamatta öljy- ja kaasuteollisuutta sekä kaikkia myrkyllisiä kemikaaleja maanviljelyssä ja tuotannossa. Jotkut näistä muutoksista ovat jo alkamassa ja pääsevät täyteen voimaansa vuoden 2014 aikana.
Galaktiset joukot toimivat ihmiskunnan kiihkeiden rukousten pohjalta ja Taivaan komppanian suostumuksella. He ovat jo alkaneet auttaa planeetan puhdistamisessa. Teidän ydinaseenne olivat suuri huolenaihe koko avaruudelle ja ne olivat ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä. Kaikki massatuho-ydinaseet on nyt tehty täydellisesti toimintakyvyttömiksi. Galaktisille joukoille on helppoa paikallistaa ne ja tehdä ne toimintakyvyttömiksi. Kaikki aseet, joita olisi voitu käyttää kolmannen maailmansodan aloittamiseen, on neutraloitu. Pienemmät aseet kuten ohjusten ydinkärjet on myös neutraloitu, mutta perinteiset aseet ovat yhä käyttökelpoisia. Nekin tullaan vielä tekemään toimintakyvyttömiksi. Vuosi 2014 merkitsee rauhan leviämistä suuressa mittakaavassa.

Kaiken sodankäynnin loppumisen lisäksi - mukaan lukien muutamia viimeisiä kansalaissotia, jotka ovat vielä viime vaiheissaan - vuosi 2014 tuo mukanaan aivan uudenlaisen vapauden koko planeetan pakolaisille, joita on pidetty pelon, köyhyyden ja konfliktien panttivankeina.  Täysin uudenlainen vauraus tulee tarttumaan vapauden ilmakehään, jossa voi käydä kauppaa vapaasti, ja pakolaiset voivat palata runneltuun kotimaahansa uudelleenrakentamaan ja uudelleenistuttamaan rauhassa, anteeksiannossa ja sovussa. Kaikelle tälle tulevat galaktiset joukot antamaan runsasta apua uusien maanviljelyskeinojen kehittämiseksi, puhtaan veden löytämiseksi ja ilmaisen energian saamiseksi. He tulevat olemaan jatkuvan palvelemisen ja loppumattoman rakkauden lähde.

Rakkaat, te todellakin olette nyt läsnä todistamassa uuden kultaisen ajan sarastusta ja se tulee olemaan ihastuttavampi kuin olette voinut koskaan kuvitella. Te olette tehneet sen mahdolliseksi kohottamalla omaa värähtelytasoanne valmistautuessanne ensimmäiseen ylösnousemusaaltoon. Te kaikki, koko ihmiskunta aloittaa loistavan ylösnousemuksen, jossa te kohotatte ruumiinne korkeampiin värähtelyihin, jotta pystytte sopeutumaan maaäidin ylösnousemukseen viidenteen ulottuvuuteen. Se tulee olemaan loistavaa aikaa.

Jätämme rakkaalle Sanandalle, jonka te tunsitte Jeesuksena, kerrottavaksi ihastuttavat yksityiskohdat siitä, mitä te tulette kokemaan henkilökohtaisessa ylösnousemuksessanne. Me olemme Äiti ja Isä Jumala. Tuomme teille tämän viestin yhdessä Sanandan ja Korkeimman Luojan kanssa. Kanavana on Kathryn / Lady Portia, jota kutsumme nimellä "Äiti/Isä Jumalan ääni". Toivotamme teille rauhaa, harmoniaa, anteeksiantoa, iloa ja loppumatonta rakkautta.

Kathryn E. May

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti