lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kevätpäiväntasauksen aikainen merkittävä astrologinen ikkuna

Kirjoittanut Kelley Rosano


Uusi ja erittäin tärkeä mahdollisuuksien ikkuna on avautumassa tälle planeetalle pian. Valon galaktiset joukot odottavat sen avautumista suurella jännityksellä. Galaktisen liittoutuman alukset ovat jo alkaneet asettautua lähemmäksi maapallon pintaa ollakseen valmiina välittämään intensiivisiä energioita ja yhdistyäkseen niihin - energioita, joita vapautetaan tämän mahdollisuuksien ikkunan aikana kohti planeetan pintaa. Oman käyntini verhon takana muutama viikko sitten ja muiden valon joukkojen suorittamien toimien ansiosta, suuria osia eteerisestä  negatiivisesta kontrolliverkosta on jo poistettu, jopa siihen pisteeseen asti että jotkut ihmiset alkavat saada jälleen takaisin alkuperäistä telepaattista yhteyttä valon liittoumaan ja monet alkavat saada perustavanlaatuisia henkisiä kokemuksia heidän kanssaan.

Kaikista meille nyt annetuista Suuren Tapahtuman aikamääreistä tällä ikkunalla on suurin mahdollisuus onnistua. Planeetan tilanne on paljon valmiimpi kuin mitä se oli muutama vuosi ja jopa muutama kuukausi sitten. Teidän tulee ymmärtää, että me elämme yhä vapaan tahdon universumissa eikä sen vuoksi voida antaa takuita Suuren Tapahtuman aikataulusta.

Mahdollisuuksien ikkuna tulee olemaan auki kevätpäiväntasauksen aikana ja sen aloittaa sensaatiomainen tapahtuma, kun kuninkaallinen kiintotähti Regulus jää asteroidi 163 Erigonen varjoon 20.3., vain muutama tunti ennen kevätpäiväntasausta.

Varjon rata menee tarkalleen New Yorkin kaupungin yli ja New Yorkin keskuspankin pankkiirit pystyvät näkemään 33 Liberty Street -kadulla (suom. Vapauden katu) sijaitsevan rakennuksensa ikkunoista, kuinka Regulus-tähti katoaa noin 10 sekunnin ajaksi jääden 80 kilometriä leveän asteroidin taakse. Tämä on erittäin voimakas ennusmerkki, joka merkitsee Yhdysvaltain keskuspankin loppua, kun Erigone (oikeuden jumalatar) jättää varjoonsa Reguluksen (vanhan maailmanjärjestyksen pieni kuningas).
Yhtä päivää myöhemmin, heti päiväntasauksen jälkeen, kuu peittää Saturnuksen. Tämä on toinen hyvin voimakas merkki, joka merkitsee, että kuu (jumalatar) peittää loistollaan Saturnuksen (pimeät voimat) ja ennustaa uutta sykliä jolloin jumalatarenergia saa jälleen enemmän merkitystä.
Täydellinen kuunpimennys 15.4. edustaa sisäisen mahdollisuuksien ikkunan avautumista. Se on auki 15.-29.4. Tämä sisäisen ajan ikkuna on itse asiassa portaali toisen portaalin sisällä ja tänä aikana koetaan äärimmäisen voimakkaita energioita, jotka saattavat ehkä laukaista rajuja muutoksia maaplaneetan pinnalla ja sen ulkopuolella. Aaltoliikkeen muodon analyysi osoittaa, että tämä aikajakso on kaikkein monimutkaisin ajanjakso koko tunnetussa historiassa ja ylittää suuresti jopa kuuluisan päivämäärän 21.12.2012. Tämä tarkoittaa, että se tulee olemaan erittäin epävakaa ja arvaamaton aika, jolla on historiamme suurin potentiaali. Se edustaa kaikkein todennäköisintä aikaa, jolloin galaksimme keskusauringon aktivoima G2-pilvi saavuttaa maapallon.

Täydellinen kuunpimennys 15.4. aloittaa neljän pimennyksen sarjan vuosina 2014/2015, joilla on syvällinen merkitys juutalaisten ennustuksissa. Juutalaisten pääsiäinen alkaa tuona päivänä ja loppuu viikkoa myöhemmin, 21.4.

Pääsiäismaanantaina 21.4. tapahtuu IS:IS -portaalin aktivoituminen, joka on tämän mahdollisuuksien ikkunan käännekohta. Tuon portaalin merkitys on niin suuri, että kirjoitan siitä myöhemmin toisen postauksen blogiini.Tulemme järjestämään laajan planeettapyörteiden aktivaation tuolloin. Ilmoitan yksityiskohdista blogissani pian.

29.4. tulee rengasmainen auringonpimennys, joka päättää sisemmän portaalin mahdollisuuksien ikkunassa.

Mahdollisuuksien ikkuna sulkeutuu 17.5., joka on myös auringon ja Plejadien yhdistymisen päivä taivaan lakipisteessä. Erityinen aktivaatio tullaan järjestämään jossakin pyörrepisteessä tuohon aikaan. Lisää tietoa tullaan julkaisemaan myöhemmin.


Kelley Rosano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti