maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maapallon suuri muodonmuutos

Sanandaa kanavoinut Elizabeth Trutwin 5.3.2014


Tervehdys! Tässä puhuu Sananda. Olemme valmistautumassa maapallolla aikaan, jota ei ole nähty koskaan aikaisemmin. Ei koskaan. Monet teistä ovat tulleet maapallolle tähän rooliin ja teitä kutsutaan palvelukseen. Olemme työskennelleet teidän kanssanne ja jalostaneet teidän energioitanne. Monet teistä on otettu ylös aluksiin ja teillä on muistoja siitä. Niille, jotka ovat vasta heräämässä, olkaa lempeitä itsellenne. Te pääsette syvempään ymmärrykseen asteittain. Se vie aikaa. Maapallolla on näyttämö valmiina seuraavien muutaman kuukauden aikana tapahtuviin valtavan mittakaavan mullistuksiin, jotka synnyttävät suurimman koskaan maassa tunnetun vaurauden, kauneuden, rakkauden, totuuden, oikeuden ja rauhan aikakakauden.

Maapallo on yksi kaikkein pienimmistä planeetoista tällä alueella. Hänen Tähtiporteistaan ymmärretään hyvin vähän. Maapallon luonnolliset ja keinotekoiset tähtiportit tekevät mahdolliseksi matkustamisen toisiin kaukaisiin kohteisiin vain kävelemällä niiden läpi. Se on kaikkein helpoin tapa matkustaa pitkiä matkoja. Tästä syystä kaikki maapallon sodat on käyty näiden tähtiporttien ympärillä. Tämä matkustustapa on arvokas niille planeetan asukkaille ja ulkopuolisille, joilla on vähemmän hyviä tarkoitusperiä. Voitte nähdä nyt, että suuria määriä sieluja on jättämässä maapallon. He ovat sopineet auttavansa maata tekemään muutoksiaan toiselta puolelta. Maaplaneetalla ja sen ympärillä on myös avaruusolentoja, jotka työskentelevät yhdessä ja yrittävät kontrolloida tähtiportteja. Se on ollut jatkuvaa taistelua. Galaktisen federaation neuvostot ovat tehneet yhteistyötä useiden tähtikansojen hallitusten ja sotajoukkojen kanssa antaakseen maapallolle tukea ja auttaakseen häntä vapautumaan kiusaajistaan, jotka haluavat kontrolloida maan tähtiportteja. Maan ulkopuoliset avaruusoliot ovat työskennelleet toisen puolen pimeiden voimien kanssa saadakseen päätökseen sekä maapallon että myös muiden planeettojen manipulaation. Tästä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä asia on hoidettu jo. Hyvin yleinen kysymys on: kuinka kauan vielä? Vastaus on, että Galaktinen federaatio on työskennellyt erittäin monien planeettojen neuvostojen kanssa koordinoiden maapallon pyrkimyksiä muutokseen.

Tämän vuoden maaliskuusta toukokuuhun tulemme kokemaan kevätpäiväntasauksen (20.3.), täydellisen kuunpimennyksen (15.4.), auringonpimennyksen (29.4.) ja suuren ristin (intensiivisin aika 20.-22.4.). Tulemme kokemaan tätä paljon enemmän! Suuri auringonpurkaus 24.2. aloitti tämän tulva-ajan sielujen planeetalle ja emäalukset, joiden tarkoitus on käynnistää muutostapahtuma. Muutamaa päivää ennen tätä suurta auringonpurkausta Ashtar, Dalai Lama, presidentti Obama ja minä Sananda yhdessä monien muiden kanssa tapasimme Santa Fe:ssä, New Meksikossa ja saimme edistettyä suunnitelmaa paljastaa Galaktisen federaation päämaja maapallolla. Operaatiot tullaan johtamaan täältä maapallolta käsin.

Maaliskuussa alkavat erittäin korkeat valo-olennot avata uutta portaalia muinaisen Lemurian energialinjojen päälle. Alkaen Etelä-Amerikasta, Chilen ja Perun kautta rannikkoa pitkin Meksikoon, Californiaan ja Washingtoniin, British Columbiaan ja Alaskaan sekä Aleuttien saarille, Japaniin, Filippiineille, Indonesiaan, Australiaan ja Uuteen Seelantiin sekä kaikille tuon alueen Tyynenmeren saarille avautuu portaali aivan kuin kohtu aukeaa synnytystä varten. Tämän avautumisen aikana tulee paljon henkiolentoja, jotka ovat valon suuria olentoja, täyttämään tehtävänsä mentoreina ja saattamaan maapallo muutokseen. Nämä olennot tuovat mukanaan suurta rakkautta ja suurta älykkyyttä, jota tarvitaan tämän työn tekemiseksi. Heidän mukanaan tulee avaruusaluksia, joissa on Plejadien ja Arcturuksen teknologiaa, jota käytetään maapallon saamiseksi nollatilaan. Tämä prosessi vaatii muutaman viikon ja siinä tulevat avustamaan maapallon ihmisistä ne, jotka nyt lukevat tätä tekstiä. Virittäytykää näihin tapahtumiin ja auttakaa olemalla valon ja rakkauden säteitä ankkuroimalla uusia energioita syvään maapallolle.

Kun siirrymme huhtikuun puolelle avautuu uusi portaali Irlannin, Portugalin, Afrikan länsirannikon, Brasilian, Venezuelan, Kuuban, USA:n itäisen rannikon, Newfoundlandin, Grönlannin ja Islannin alueilla. Tämän jälkeen Atlantin valtamereen uponnut suuri kristalli palautetaan alkuperäiselle paikalleen. Lisää henkiolentoja saapuu tukemaan Atlantiksen aluetta tässä maapallon tehtävässä mentoreina.

Huhtikuun toisella viikolla alkaa laaja yhteistyö maata ympäröivien biljoonien alusten tuodessa energiaa Alcyonelta sen lähteestä maapallolle tarkoituksenaan nostaa maa sellaiselle tasolle, jolla se ei ole ollut vielä koskaan. Ihmiset ovat ainoita olentoja, joilla on kyky matkustaa maan tähtiporttien kautta. Kaikilla ihmisillä koko universumissamme on tämä kyky. Nyt maapallon ihmisille annetaan myös tämä kyky, kun nollakohdan energia asennetaan, ja he pystyvät matkustamaan minne tahansa he haluavat koko universumissamme ja seitsemässä superuniversumissa.

Te tulette näkemään maan muotoutuvan merenpinnan yläpuolelle. Te tulette näkemään moniulotteisten pyramidien muotoutuvan ja asettuvan paikoilleen Lemurian ja Atlantiksen alueilla. Niitä tulevat käyttämään hyväkseen M.T. Keshe ja Galaktinen federaatio yhteisessä projektissaan, jossa luodaan energian nollapisteen voimakenttä ympäröimään maapalloa horisontaalisesti. Se on matalinta mahdollista energiaa, jota kvanttimekaninen järjestelmä tuottaa pysytellessään fyysisellä tasolla. Tässä voimakentässä eivät aseet toimi. Se takaa maapallolle rauhan. Vasta sen jälkeen voimme sallia alusten laskeutumiset. Näiden moniulotteisten pyramidien sekä kosmisten rakentajien suorittaman Lemurian ja Atlantiksen palautuksen jälkeen tulevat Plejadilaiset ja Arcturuslaiset olemaan ensimmäisiä, jotka laskeutuvat maahan ja tuovat kaiken muuttavia teknologioita. Te TULETTE NÄKEMÄÄN TÄMÄN tapahtuvan fyysisesti tänä vuonna. Kun moniulotteiset pyramidit yhdistyvät nollapisteen modulaattoreihin, maapallon pyramideihin, tähtiportteihin ja portaaleihin, niin ne muuttuvat ajan kanssa fyysisiksi tässä todellisuudessa. Tämä tehtävä palauttaa maapallon entiselleen ja sen onnistuminen tekee kaikille muille planeetoille jossain muualla mahdolliseksi myös onnistua omassa palautuksessaan. Maapallon oli oltava ensimmäinen. Maan ylösnousemus vaikuttaa suoraan tuhansiin muihin planeettoihin tässä galaksissa, niiden ylösnousemukseen ja myös koko maailmankaikkeuden evoluutioon. Maapallo rauhanomaisena planeettana ansaitsee oman paikkansa 33. planeettana Maailmojen galaksienvälisessä valtioliitossa.

Kun siirrymme tähän valtavan kasvun aikaan, me puhdistamme pois ne rajoitukset, jotka olemme sallineet mielessämme. Kun meillä on ohjelmoinneista johtuvia rajoituksia, ne rajoittavat kykyämme rakastaa ja ymmärtää maapallon ylösnousemuksen laajuutta. Jatkakaa omaa sisäistä työtänne poistaaksenne ohjelmoinnit, jotka tulevat maapallolla elämisestä. Ei ole mitään tehtävää. Teidän ei tarvitse tehdä mitään. Maailmankaikkeus tekee yhteistyötä koko Taivaan komppanian kanssa moninaisissa tapahtumissa toteuttaakseen suuret pidätykset, muutoksen nollakohtaan ja Suuren tapahtuman. On olemassa vanha sanonta:  April Showers bring May Flowers (huhtikuun sateet tuovat toukokuun kukkaset). Tietäkää, että olette rakastettuja ja teistä pidetään huolta. Ette ole koskaan yksin. Namaste! Tässä Lordi Sananda, kanavoijana Elizabeth Trutwin

4 kommenttia:

 1. Olen unissani nähnyt n 11 vuotta sitten avaruusaluksia, jotka kiersivät maata vinhaa vauhtia. Tuolloin koin, että ne olivat vihamielisiä. Niistä lähti erittäin matalataajuinen, läpitunkeva ääni, joka sai kehoni resonoimaan ja tuli pahoinvoiva olo. Unissani oli myös pyörremyrskyjä, jotka hajoittivat kaiken tieltään. Valveilla ollessa oloni oli tukala, kuin jokin olisi painanut rintakehääni lyttyyn. Tällaista oli myös herkillä ystävilläni, yritimme keksiä syytä ololle sitä löytämättä. Planeetat ovat vinksin vonksin, sanoi yksi viisas ystäväni.

  Viime viikolla aloin taas nähdä unissani aluksia, jotka olivat valkoista valoa, niiden muoto muuttui kananmunan muotoisesta neliömäisiksi, kuin laatikoiksi, joiden keskusta oli avoin ja saatoin nähdä taivaan sinisen värin tuon aukon läpi. Alusten asento oli sellainen, että yksi kulma ylös, yksi oikealle, yksi alas ja yksi vasemmalle ja alaosaan ilmestyi tummempi alue. Näitä en kokenut uhkaaviksi, mutta tunsin, että jotain tutkitaan nyt tarkkaan. Aluksista ei lähtenyt ääntä tällä kertaa. Nämä uneni ovat olleet erityisen vaikuttavia, aivan kuin olisin itse ollut valveilla niissä. Muut ympärilläni olevat ihmiset eivät nähneet taivaalla mitään. Siksi mietinkin, miksi näitä unia minulle näytetään?

  VastaaPoista
 2. Onpa mielenkiintoisia unia! Itsekin olen nähnyt lapsesta asti unia avaruusaluksista, joten niillä on minullekin iso merkitys.
  Omat uneni ovat olleet hyvin aktiivisia ja "erilaisia" nyt reilun viikon ajan, joten alitajunta on varmaan käynyt ylikierroksilla. Jotain on selvästi ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen nähnyt enteitä unissa 9-vuotiaasta asti. sitä ei vaan ymmärrä sellainen, jolla ei ittellä ole tällaista ollut. välillä unet pelottaa, jos en osaa niiden sanomaa tulkita. Tämä siun blogi on kiva, ihan, niin kuin lukisi omia ajatuksia tämän maaliman menosta. Itte oon usein seuraillut ihmisten "joukkohypnoosia" ihmetellen. Luodaan keinotekoisesti tarpeita, ihmiset seuraavat sitten täysin hurmioituneena näitä "tarpeita" joilla ei ole mitään tekemistä todellisen tarpeen kanssa. Viedään, kuin pässiä narussa. Olen sanonut tytölleni, että kyseen alaista, kysele. siksipä hän olikin ns ei-toivottu oppilas tavallisella luokalla. Nyt onneksi pääsi erityisluokkaan, jossa saa ja pitää kysellä. <3 Krisukka

   Poista
 3. Krisukka, ihanaa että pidät näistä käännöksistäni! Valitsen aina sellaisia tekstejä, jotka itse koen tärkeiksi itselleni. Ikävä kyllä niitä on varastossa niin paljon, etten ehdi millään kääntää kaikkia. Nytkin on työn alla pitkä teksti, jota olen kääntänyt pikkuhiljaa jo muutaman päivän, toivottavasti valmistuu pian.

  VastaaPoista