maanantai 24. maaliskuuta 2014

Miten tähti-ihmiset syntyvät kehoon maapallolla

Kirjoittanut Anna Merkaba


Olen jonkin aikaa sitten oppinut tietämään, miten tähtisiemenet, tähti-ihmiset, "avaruusoliot" ja jotkut valotyöntekijöistä tulevat maapallolle. On olemassa monta erilaista tapaa tulla tänne ihmiskehoon. Se, mitä nyt aion kertoa, tulee luultavasti olemaan monille shokki. Teidän mielenne alkaa luultavasti pyöriä ja yrittää löytää syitä, miksi tämä ei ole mahdollista ... Mutta sydämessänne tiedätte kuitenkin, että lukemanne teksti on totta. Mutta mikäli tämä ei tunnu oikealta, silloin tämä ei ole se tapa, jolla juuri sinä tulit maan päälle. Ne, jotka tulevat tänne enkelien valtakunnasta, tulevat inkarnoitumisen kautta, ei sen prosessin avulla, josta kerron kohta. On vielä muitakin, jotka ovat esimerkiksi sielunvaihdokkeja aikuisessa ruumiissa jne. Mutta nyt aion puhua tähtisiemenen matkasta maahan.

Monet tähtisiemenet, tähti-ihmiset jne. - joka tapauksessa useimmat valotyöntekijät - me emme ole syntyneet perinteisessä käsityksessä. Näyttää siltä kuin me olisimme, mutta todellisuudessa me emme ole. Tähtisiemenet ja tähti-ihmiset eivät tule ihmisruumiiseen suoraan Lähteestä. Me KAIKKI tulemme aina YHDESTÄ lähteestä ja olemme ennen kaikkea SIELUJA. Joten kun sinulle kerrotaan, että olet tullut joltakin tietyltä planeetalta, se tarkoittaa, että olet ensin inkarnoitunut tuolle planeetalle, ja SITTEN tullut sieltä maahan.

Tämä tarkoittaa siis, että kun me tulemme toisilta planeetoilta, meidät lähetetään maapallolle suoraan fyysisestä muodosta toiseen fyysiseen muotoon. Jos yrität löytää internetistä tätä tietoa, et onnistu siinä, koska kukaan ei puhu tästä. Kaikki pelkäävät, että heitä ei ymmärretä tai tätä pilkataan jonkinlaiseksi sci-fi -jutuksi, mitä se ei ole.

Ja niin, kun olemme valmiina menemään takaisin maapallolle jälleen kerran suorittamaan tehtäväämme, niin se mitä yleensä tapahtuu, on että meidät puristetaan pieneksi palloksi / pilleriksi, joka muistuttaa sinistä sirua, ja meidän pitää kulkea läpi "7 taivaan", jotka ovat tähtijärjestelmiä.

Usein puhutaan myös "Antareksen oviaukosta". Antares on tärkeä kulkuväylä muihin galakseihin ja universumeihin. Se on moniulotteinen silta Andromedalle meidän galaksistamme. Jotkut sielut valitsevat kulkevansa läpi Antareksen väylän ennen fyysistä inkarnoitumistaan aktivoidakseen sielunsa muistin. Täällä maapallolla monet niistä ihmisistä, joihin viitataan tähtisiemeninä, ovat itse asiassa tulleet Antareksen (tai Arcturuksen) kautta. He ovat äärimmäisen herkkiä, erittäin älykkäitä, yleensä erittäin empaattisia, syrjään vetäytyviä ja varautuneita.

Meidät toimitetaan äitimme kohtuun. Siellä sulaudumme yhteen DNA-rakenteen ja ihmisalkion solujen kanssa, sijoittuen asumaan ihmisruumiiseen. Näytämme siltä, miltä ihmisen pitääkin, vaikka "vierasperäisyytemme" saattaa tulla läpi satunnaisesti kasvonpiirteissämme, erityisesti silloin kun pääsemme aktivoitumaan (olemme yhteydessä omaan tähtiperheeseemme / Lähteeseen).  Mutta meissä ei ole kerta kaikkiaan mitään ihmismäistä. Me muistamme kaiken syvemmällä tasolla, meidän DNA:mme on täysin aktivoitunut, kaikki chakrat toimivat täydellisesti, me ajattelemme toisella tavalla kuin kaikki muut lapset, käyttäydymme eri tavalla, meissä on aina jotain erilaista (värähtely), mutta yleisesti ottaen olemme samanlaisia ainakin ensisilmäyksellä (fyysisesti).

Ja niinpä, mitä me sitten olemme, on sielu "vieraassa" ruumiissa... ihmisruumiin sisällä. Vain ohut kalvo erottaa meidän alkuperäisen ruumiimme ihmisruumiistamme, ja se on väriltään sinertävä. Jälleen kerran kukaan ei puhu tästä. Minä kerron tämän ensimmäisenä, joten tulette todennäköisesti epäilemään tätä, mutta se on totta.

Syy siihen, miksi meidät asetetaan maapallolle tällä tavalla sen sijaan, että menisimme Lähteeseen ja inkarnoituisimme tänne kuten sielu yleensä inkarnoituu fyysiseen ruumiiseen, on se että jos tulisimme perinteisellä tavalla, me tulisimme tähän elämään täysin erillisinä Lähteestä, unohtaen kaiken miksi meidät on lähtetetty tänne ja olisimme automaattisesti sidottuja karman pyörään. Mutta meidän maapallolle tulomme erityinen syy on herättää koko muu ihmiskunta. Näyttää ihmiskunnalle (sieluille ruumiin sisällä) että he ovat VAPAITA, että he ovat VOIMAKKAITA. Että he myös VOIVAT tehdä saman mitä me teemme, koska se on niin!

Me olemme täällä murtautumassa unohduksen verhon läpi - unohduksen siitä, että joka ikinen yksittäinen sielu, joka asuu ihmisruumiissa täällä maapallolla, on oman elämänsä LUOJA, on vastuussa omasta todellisuudestaan ja VOI muuttaa kaiken kokeakseen kaiken sen mitä hän haluaa. Me olemme täällä aktivoidaksemme maapallon verkostot, aktivoidaksemme portaalit, aktivoidaksemme ihmiskunnan ja Gaian kokonaisuudessaan. Me olemme täällä valaistaksemme, muuntaaksemme, muuttaaksemme, auttaaksemme ja tehdäksemme tietä uudelle rauhanomaiselle ja harmoniselle elämänymmärrykselle. Me olemme täällä avataksemme oven ihmiskunnalle, jotta kaikki voivat käydä yhteen tähtiperheittemme kanssa ja olla TIETOISESTI osa luomisprosessia. Maapallon tapahtumien tietoisesti ymmärtäminen vaikuttaa kaikkeen kosmoksessa. Me olemme täällä tuomassa rauhaa ITSEN ymmärtämisen kautta. Me olemme täällä ollaksemme tiennäyttäjiä, näyttääksemme omalla esimerkillämme, mihin jokainen maassa asuva sielu on kykenevä!

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

2 kommenttia:

  1. Täällähän tämä on kerrottu, hörhöjen "raamatussa" <3
    https://kosminenvalo.wordpress.com/2014/12/04/vaeltajat-et-sielut/

    VastaaPoista