tiistai 18. maaliskuuta 2014

Te olette olentoja, jotka ovat Jumalan osia ja lapsia

Arkkienkeli Mikaelia ja Korkeamman Itsemme Neuvostoja kanavoinut Ron Head 17.3.2014


Sanoimme viime viestissämme, että puhuisimme pehmeästä voimasta, teidän voimastanne, siitä mitä ja miten te pystyisitte parhaiten käyttämään niitten uskomattomien olentojen energiaa, joiksi te olette tulossa. Nyt puhumme siitä. Kanavamme pitäisi tietää, että tämä ei ole helppo ja lyhyt aihe. Asiassa ei ole mitään täysin uutta, jota pystyisimme kertomaan teille, mutta tässä tapauksessa toivomme pystyvämme kattamaan aihetta paljon laajemmalta kuin mitä yleensä teemme näissä lyhyissä viesteissä.

On valtavan hienoa, että näitä lukevat monet, jotka ovat heränneet suhteellisen äskettäin ja tarvitsevat enemmän tietoa kuin ne teistä, jotka olette jo suhteellisen pitkällä ymmärryksessänne valosta, energiasta ja siitä, miten käytätte sitä henkilökohtaisesti. Uskomme kuitenkin, että saatatte lukea tästä jotain sellaista, mitä ette ole tulleet ajatelleeksi tai tervetulleen muistutuksen vanhasta asiasta.

Ensinnäkin haluamme selittää, että kun käytämme sanoja valo, energia, värähtely, ääni jne., puhumme yhden ja saman asian erilaisista ilmenemismuodoista. Meille niillä ei ole luontaista eroavaisuutta. Itse asiassa meidän silmissämme te itse vaikutatte kaikilta näiltä asioilta. Teillä on yksilöllinen valo, yksilöllinen energia, yksilöllinen värähtely, yksilöllinen ääni, joka on te itse. Puhumme niistä tavoista, joilla te voitte käyttää niitä palvelemaan parhaiten itseänne, yhteisöänne ja koko itsetietoista universumia.

Alkajaisiksi haluamme painottaa - ja teidän fyysikkonne eivät kiistä tätä - että universumissa ei ole mitään, ei ainoatakaan asiaa, joka on tehty mistään muusta kuin energiasta. Teidän Einsteininne käytti koko elämänsä tämän asian todistamiseen. Itse asiassa teidän Teslanne ei myöskään soittanut toista viulua tässä asiassa. Joten on olemassa universumi, jossa te elätte, jossa kaikki mitä te tarkastelette koostuu ainoastaan energiasta, ja energia on värähtelyä, se on taajuutta. Katsotaanpa, mitä se merkitsee. Ja se saattaa yllättää teidät vaikka se on varsin päivänselvää.

Se tarkoittaa, että ei ole olemassa mitään mihin ei vaikuta jokainen muutos, mitä te teette omassa energiakentässänne. Voitte kokeilla tätä yksinkertaisesti siten, että otatte kaksi äänirautaa, vaikkakin tätä voi tehdä monella muullakin esineellä. Tiedätte jo ennestään, että yksi äänirauta virittää toisen värähtelemään, ja että jos ne ovat yhteensopivat, yhden ääniraudan soiminen saa myös toisen soimaan. Kun ajatellaan ääntä, te tiedätte, että se laajenee alkulähteestään kaikkiin suuntiin, mutta teidän pitää ymmärtää myös se, että se aiheuttaa muutoksen kaikkialla mitä se koskettaa. Sama koskee kaikkea energiaa. Sekin aiheuttaa muutoksen kaikkialla mitä se koskettaa. Ja tämä on perusta kaikelle sille, mitä puhumme tänään.

Lisäämme yhden pienen huomautuksen tähän. Te tiedätte, että teidän ulottuvuudessanne pitkä välimatka alkulähteestä aiheuttaa muutosten voimakkuuden vähenemistä. Toisin sanoen äänen voimakkuus vähenee sitä enemmän mitä kauemmaksi se kuuluu. Nyt kerromme teille, että päinvastoin kuin miltä näyttää, muutoksen aiheuttama energia ei koskaan lakkaa laajenemasta ulospäin eikä se koskaan lopu kokonaan. Te pystytte muuttamaan energian tilan, mutta te ette pysty kumoamaan sen luomista. Asia vain on näin. No niin, saattaa olla liioiteltua sanoa, että jos perhonen liikauttaa siipiään Aasiassa, se aiheuttaa hurrikaanin Floridassa, mutta tämä kuvaa asiaa hyvin. Jokaisella ajatuksella, jokaisella sanalla, jokaisella teolla on vaikutus jokaiseen asiaan, kaikkialla.

Tämä kaikki on oikein mukavaa ajateltavaa, mutta mitä se tarkoittaa kun ajatellaan teitä henkilökohtaisesti? Ajatellaanpa asiaa vähän aikaa.

Aloitetaan jostakin muutoksesta, jonka te teette itsessänne. Ehkä se koskee reaktiotanne johonkin asiaan, ehkä uskomuksianne, sitä minkä uskotte olevan totta, tai sitä miten arvostatte itseänne. Itse asiassa kaikki nämä asiat liittyvät toisiinsa. Tämä aiheuttaisi muutoksen teidän henkilökohtaisessa taajuudessanne, teidän omassa energiassanne. Se loisi muutoksen teidän DNAssanne. Se loisi lopulta muutoksia teidän fyysisessä ulkomuodossanne. Monien ihmisten on nykyään helppo ymmärtää tämä kaikki.

Mutta vähän vaikeampaa on ymmärtää, että ykseyden vuoksi sekä sen vuoksi, että aika ja tila ovat todellisuudessa illuusiota, te olette itse asiassa tehneet muutoksen myös kaikissa omissa aspekteissanne, teidän kaikissa muissa itsessänne, olennoissanne. Jotkut niistä elävät niissä, mitä te koette menneinä eläminä. No niin, teidän on helppo ymmärtää, että te pystytte vaikuttamaan tulevaisuuteenne, mutta mikäli olette seuranneet sanojamme tarkasti, näkisitte että itsessänne tekemänne muutokset vaikuttavat myös teidän menneisyyteenne. Se on täysin vastakkainen ajatus yleisesti hyväksytylle "tiedolle", mutta siitä huolimatta se on totta.

Jatketaanpa eteenpäin sitä ajatusta, että kaikki olemassaoleva, jopa kaikki aine, on tehty energiasta. Kaikki energia on tietoista. Sen vuoksi kaikki on tarkoituksellista ja älykästä. Te voitte ymmärtää helposti, että kaikki mitä te havaitsette, tuottaa kokemuksia ja sen vuoksi vahvistaa tai sotii vastaan, tai opettaa teille uusia konsepteja. Siitä seuraa, että kaikki mitä te - tai kuka tahansa - teette, aiheuttaa saman kaikessa mikä havaitsee sen - ja tämä on Kaikkeus. Tämä tekee teistä merkittävän muutoksentekijän, huippuluokan oppimisvälineen universumille. Oletteko koskaan ajatelleet itseänne tällä tavalla?

Saatatte tuntea tämän ajatuksen hieman pelottavaksi, mutta me olemme melko varmoja siitä, että asia ei ole näin. Melkein jokainen, joka alkaa miettiä näitä ajatuksia, alkaa myös ymmärtää, että hän on arvokas ja korvaamaton osa Kaikkea-Mitä-On. Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä te teette työksenne, paljonko te omistatte, tai muillakaan mittareilla, joiden olette luulleet koskevan teitä. Te olette olentoja, jotka ovat Jumalan osia ja lapsia. Piste. Ja loppu tämänpäiväiselle varsin pitkälle keskustelulle.

Jumalainen henki, jota me olemme, tervehtii teissä olevaa jumalaista henkeä tänään. Namaste. 

Oracles and Healers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti