maanantai 17. maaliskuuta 2014

Malaysia Airlines, lento 370 - mitä tapahtui lentokoneelle ja matkustajille?

Yhteenveto eri lähteistä ja kanavoinneista
The Earth Plan

Yhteenvetona eri lähteistä saamiini tietoihin perustuen voin todeta, että kaikki matkustajat ovat elossa ja että koneen kaappaus saattaa olla valon voimien / Galaktisten joukkojen manipulaatiota, jolla pyritään kiihdyttämään maapallon heräämisprosessia.


Rainbow Phoenix

Lentokone on hävinnyt, mutta ei minkään valtion toimesta eikä ihmisten aseilla, vaan avaruusolentojen teknologian avulla. Tutkassa näkyneet koneen käännökset oikealle ja vasemmalle johtuivat siitä, että toinen lentokone tuli kovalla nopeudella suoraan kadonneen koneen eteen, ja tämä toinen kone jatkoi lentämistä. Se näkyi tutkissa. Kadonnut kone "haihtui" aika/paikka-jatkumon välityksellä toiseen ulottuvuuteen,  mikä olisi näyttänyt ihmissilmään siltä kuin se olisi välähtänyt kirkkaana valona ja sitten kadonnut. Kone ei ole "kadonnut" vaan se on olemassa toisessa ulottuvuudessa, ja se pystytään palauttamaan kolmanteen ulottuvuuteen. Koneen matkustajat ovat elossa ja myös toisessa ulottuvuudessa, mutta vielä ei ole varmaa, palaavatko he koskaan maapallolle kolmanteen ulottuvuuteen takaisin.
HighHeartLife Denise LeFay

Näen, että kone olisi kaapattu ja että kaikki ihmiset olisivat elossa. En kuitenkaan tunne selvänäköisesti, että kone olisi missään kohdassa maapalloa tai meressä, se ei ole pudonnut maahan. Skannasin selvänäköisesti koko maapallon, mutta en löytänyt ihmisiä sieltä. En myöskään astraalitasolta, joten he eivät ole kuolleet. Tunnen, että kone ja ihmiset ovat elossa jossain toisella tasolla, toisessa ulottuvuudessa.


Focus Session

Näen, että koneessa on suuri sähköinen ongelma. Musta ukkospilvi ympäröi koneen, näen salamointia ja turbulenssia. Ihmiset ovat paniikissa. Äkkiä kaikki hiljenee,  ei kuulu mitään ääntä ikään kuin moottorit eivät olisi käynnissä. Kone liukuu hiljaa eteenpäin ilman halki. Minusta tuntuu kuin kone olisi mennyt toiseen ulottuvuuteen tai tilaan. Näen viidakon ja kasvillisuutta, jota matkustajat katsovat ihmetellen. Kukaan ei ole paniikissa. Kasvit ovat valtavan kokoisia, kuin trooppinen viidakko, hiekkaranta ja trooppinen ilmasto. Se näyttää joltakin hyvin syrjäiseltä saarelta.


2012 The Big Picture
Nesaranews.blogspot.com

Olen kuunnellut ensimmäisen audiolähetyksen keskiviikolta ja se on täynnä kiehtovaa tietoa lennosta 370: matkustajista, heidän tilanteestaan, mitä tapahtui ja miksi avaruusolennot sieppasivat lentokoneen, mitä he suunnittelevat tekevänsä seuraavaksi, sikarinmuotoisesta aluksesta sekä paljon muuta. Wow! Suunnatkaa silmänne taivaalle!

Ashtar sanoi, että ne matkustajat, jotka valitsivat menevänsä Agarthaan, ovat innoissaan saadessaan osallistua suunnitelmaan, jossa neuvotellaan NESARAn toteuttamisesta, ja ovat siinä mukana pitkässä juoksussa kunnes kaikkien heidän kotimaansa vastaava hallitus on allekirjoittanut asiakirjat ja "panttivangit" voidaan vapauttaa rakkaittensa luokse.

Useat kontaktihenkilöt ovat jo kertoneet Galaktisten joukkojen varmistaneen, että kone ja sen matkustajat ovat turvassa. Tämä tieto täsmää myös julkisuuteen tulleisiin tutkahavaintoihin, matkapuhelintietoihin sekä siihen, ettei koneen hylkyä ole löydetty.

Koneessa tapahtui hydraulinen toimintahäiriö, joka jäädytti koneen läpät, niin että kone syöksyi ylöspäin. Kone olisi syöksynyt stratosfääriin ja hajonnut korkeuden vaikutuksesta palasiksi. Ashtar ja hänen aluksensa pelasti koneesta kaikki ihmiset, jotka halusivat tulla pelastetuiksi,  noin 75% matkustajista. Loput 25% muuttuivat täydellisiksi viidennen ulottuvuuden olennoiksi. Itse lentokone ja 75% matkustajista ovat turvassa maapallon sisällä, ontossa paikassa. Niille maailman valtioiden hallituksille, joista matkustajat ovat kotoisin, on tietotettu tästä asiasta ja kerrottu, että niiden on allekirjoitettava NESARA-sopimus ennen kuin matkustajat voivat palata takaisin.

Who Needs Light,  Kathryn E. May

Olette varmaankin kuulleet Malesian itärannikolla kadonneesta lentokoneesta, joka keinahti ilmassa ja sen jälkeen tipahti äkillisesti 35 000 jalan korkeudesta alas häviten kokonaan. Samaan aikaan tutka näytti "lentokoneen", joka kiihdytti äkillisesti 4-5 kertaiseen nopeuteen muihin koneisiin verrattuna, pysytteli vähän aikaa paikallaan ja kiihdytti sen jälkeen ulos tutkaruudusta vain sekunteja ennen kuin lentokone katosi. Tässä linkki tutkakuvaan.

Kadonnut kone ja sen matkustajat ovat turvassa salaisessa paikassa. He kaikki olivat hyvin ilahtuneita ja suhtautuivat myönteisesti "ehdotukseemme" pitää heitä "panttivankeina" siihen asti että seuraavat ehdot täytetään:

Heidät vapautetaan sen jälkeen kun kaikki maailman maat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka perusteella kaikki massatuhoaseet hävitetään välittömästi.

1. Laki NESARAsta esitellään allekirjoitettavaksi kaikille maailman johtajille, jokaiselle YK:n edustajamaalle, ja se otetaan käyttöön välittömästi. Odotamme, että presidentti Obama allekirjoittaa sen ensimmäisenä.

2.  Globaali Rauhanjulistus julistetaan jokaiselle maailman ihmiselle riippumatta rodusta, uskonnosta tai kansallisuudesta,  ja sitä tulee juhlia jokaisessa yhden kuukauden kuluessa allekirjoittamisesta jokaisessa maapallon kylässä sekä kaupungissa tanssimalla ja järjestämällä juhlatilaisuuksia. Näistä juhlallisuuksista syntyvät kustannukset katetaan kuluista, jotka olisi käytetty sotilasvoimien ylläpitämiseen.

3. Kaikille sotilashenkilöille maksetaan kolmen kuukauden palkka sen jälkeen kun he ovat luovuttaneet pois aseensa ja univormunsa sekä palanneet takaisin kotiinsa perheensä luo. Tämän jälkeen ei sallita minkäänlaisia kuluja sotilastarkoituksiin yksilöiltä eikä kansakunnilta. Tämä toimenpide vapauttaa henkilökuntaa toimimaan infrastruktuurin, vesi- ja viemäröintijärjestelmien, maatalouden, koulutuksen ja sosiaalialan töissä sekä omalta osaltaan parantamaan oman yhteisönsä elämänlaatua.

5 kommenttia:

 1. Selailin tuota tutkakuvaa. Huomasin, että myös kolmas kone katoaa kuvasta hieman ennen tuota konetta, joka kiihdytti. jää hieman alemmas ja vasemmalle, kuin kiihdyttänyt kone. Outoa! Krisukka

  VastaaPoista
 2. Vain otettu lääke auttaa.

  VastaaPoista
 3. Wautsi wau! Tällasia ollu mullakin mielessä, kaikki hyvin, matkustajat ja kone Hollow Earthissa jne

  VastaaPoista
 4. Mun kanavointi sanoo että matkustajat hengissä, odottamassa trooppisessa paikassa. Tuntuu että ei ihan tässä ulottuvuudessa. Ainut mahdollisuus että ovat oikeasti agarthassa mikä on oikeasti aivan älytöntä miltei mahdotonta järki sanoo. Mut tää oli taas vaan visio. salaisessa tukikohdassa jossain kuitenkin ja ehdottomasti ei hostiilissa seurassa. Mutta panttivankeja silti ovat..

  VastaaPoista