sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yhteiskunnan taloudellinen muutos ja lento 370

St.Germainia kanavoinut Kathryn E. May 22.3.2014


Tervehdys kaikille, olemme kanssanne, työskentelemme kanssanne ja kaikki on hanskassa. Olette ehkä ajatelleet, että pimeät voimat ovat kaapanneet Maaäidin muutosprosessin, mutta se ei ole totta. Itse asiassa me edistymme loistavasti ja paljon laajemmalla rintamalla kuin alunperin odotimme suorittavamme tämän tehtävän.

Taloudellisen muutoksen alkuunsaattaminen oli vaikeaa, mutta sitä mukaan kun olemme työskennelleet maailman eri maiden kanssa, ne ovat alkaneet nähdä ilmiömäisen mahdollisuuden luoda maailma, joka on suunniteltu tasapainottamaan ja hallitsemaan rahavarantoja ja valuutta-arvoja aivan uudella tavalla. Jokaisen maailman valtion, ison ja pienen, rehelliset johtajat alkavat käsittää, että kohtuullisesti arvostettu valuutta, joka on sidottu kultakantaan, arvometalleihin ja muihin todellisiin resursseihin, luo aivan uuden pohjan maailmankaupalle. Se paitsi hallitsee rahan tarjontaa, myös estää täydellisesti valuuttakeinottelun, mikä temppu on täyttänyt kaikkein rikkaimpien taskut kun he ovat varastaneet ihmisiltä. 

Taloudellinen epävarmuus ja epävakaisuus, jotka ovat vallinneet - erityisesti kehitysmaissa - ovat lisänneet maiden välisiä konflikteja ja kilpailua sekä luoneet sisällissotia eri ryhmittymien välillä. Ympäristössä, jossa mikään ei ole varmaa, missä ryösteleminen on elämäntapa kaikissa kansanluokissa, ei voi olla sivistynyttä elämää - painottaen sanaa sivistys. Varjoryöstäjät - aikaisemmat hallitsijat - tuntuivat olevan läsnä kaikkialla, erityisesti niillä maailman alueilla, joilla ihmisillä on yhteys omaan intuitiiviseen voimaansa.

Kontrolloinnin, manipulaation ja väärinkäytösten musertava tunne sai kaikki tuntemaan itsensä hermostuneiksi, epäluuloisiksi ja vainoharhaisiksi.Tämä oli sadististen yliloordien toivoma reaktio, sillä he eivät välittäneet ihmisistä, joilta he ryöstivät kaikki perustarpeet ja mukavuudet. Ironisesti juuri niissä maailman paikoissa, joissa on tapahtunut eniten levottomuuksia ja kaaosta, ovat ihmiset eniten yhteydessä raivoonsa sortoa vastaan.

Nyt tuleva muutos kohdistuu levottomuuksiin ja sortoon ruohonjuuritasolla. Lupa varastaa maailman rikkaudet ja kerätä ne muutaman "sikarikkaan" perheen käsiin on kumottu. Rakenne, joka korvaa USA:n hallituksen, palauttaa sekä USA:n että koko maailman paikaksi, missä hyvät ihmiset voivat astua esiin rakentamaan maailmaa ja missä kaikki voivat olla vapaita tekemään työtä, unelmoimaan ja kukoistamaan ilman että heidän tarvitsee kamppailla musertavaa voimaa vastaan.


Te kaikki tunnette jo erittäin hyvin lennolta 370 kadonneen malesialaiskoneen. Haluan vakuuttaa teille jälleen kerran - yhdessä Ashtarin, Galaktisen federaation laivueen ylipäällikön kanssa - että matkustajat ja miehistö ovat hengissä, voivat hyvin ja ovat onnellisia. He ovat erittäin kauniissa ja turvallisessa paikassa. Me emme paljasta heidän tarkkaa sijaintiaan, koska ympäri maailman on niin paljon aktiivisia etsintäpartioita, mutta kerromme että he eivät ole  missään vaarassa. Matkustajat ovat erittäin tyytyväisiä voidessaan olla osana historiallista operaatiota Totuus Ilmi. Meidän yhteinen projektimme valmistelee maailman kohtaamaan valtavan laivaston avaruusaluksia monista eri tähtijärjestelmistä. Ne ovat täällä auttaakseen ihmiskuntaa tänä dramaattisten muutosten aikakautena.

Matkustajat ovat yksimielisesti päättäneet jäädä meidän luoksemme siihen asti kunnes maailman mediat suostuvat keskustelemaan ja esittelemään kokonaisuudessaan heidän pelastusoperaationsa sillä tavalla, jolla Ashtar kuvasi sen heti tapahtuman jälkeen. (katso suomennos aivan tämän artikkelin lopusta)
Virallisessa uutisoinnissa on pimitetty julkisesti jaetut selkeät tutkahavainnot, jotka näyttävät galaktisen laivueen aluksia naamioituina lentokoneiksi, kiitämässä meren yläpuolella suurella vauhdilla, vaihtamassa lentosuuntaa äkillisesti, seisomassa paikallaan pitkiä aikoja ja sitten kadoten täydellisesti juuri ennen kuin itse lentokone hävisi. Näistä poikkeavista tutkahavainnoista ja niiden antamasta ilmiselvästä todistusaineistosta voivat olla piittaamatta vain kaikkein huolimattomimmat tai pahansuovimmat ihmiset.

Mitä todistusaineistoa olette saaneet kaikilla maailman merillä tehdyistä etsinnöistä? Koneen lähettimestä saatiin todellakin äänimerkki, kun konetta kuljetettiin avaruusaluksen sisällä. Se loppui vasta, kun galaktiset joukot päättivät lopettaa lähetyksen matkustajien suojelemiseksi.

Näettekö, vaikka olette innokkaita saamaan heidät vapaiksi, ette ole ottaneet huomioon sitä, että he ovat nyt sellaisten teknologisten mysteerien silminnäkijöitä, joita teidän planeettanne pimeät voimat / sortajat ovat piilotelleet teiltä yli sadan vuoden ajan. He ovat nähneet meidän voimakkaat ja tehokkaat aluksemme, joiden käyttövoimana ovat täydellisessä harmoniassa universumin kanssa olevat yksinkertaiset muunnosprosessit. Meillä ei ole fossiilisia polttoaineita eikä mitään saastuttavia elementtejä. Me elämme täydellisessä mukavuudessa ja ilossa,  ja lisäksi me jaamme oman tekniikkamme ja tietomme ilmaiseksi.

Maapallolla on useita hyvin koulutettuja ryhmän jäseniä, jotka pyrkivät ymmärtämään ja muistamaan vapaan energiateknologian suunnittelu- ja valmistusprosessit. Tämä teknologia vapauttaa teidät kaikki riippuvuudesta öljyyn, kaasuun ja jopa kaikkiin sähköenergian tuotantolaitoksiin. Joten näettekö, nämä ihmiset ovat pimeiden voimien mielestä käveleviä aikapommeja ja mikäli heidät esiteltäisiin maailmalle ilman täydellistä suojelusta, he olisivat hyökkäysten kohteina. Heidän suuri lukumääränsä tarjoaa kuitenkin suojaa, aivan samoin kuin teidän kaikkien ponnistelunne kopioida ja tallentaa Keshen keksinnöt suojaa kaikkia asianosaisia.

Me olemme myös kertoneet tälle ryhmälle innokkaita matkustajia maapallon todellisesta tilasta tällä hetkellä. He tietävät nimet ja historialliset tosiseikat sekä sen, mistä löytyy todisteet maapallon edistyksen tiellä seisovien elävien rikollisten syyttämiseksi.

Joten huomaatteko, he eivät ole vain ryhmä lentomatkustajia, joiden pitää palata kotiin perheensä luokse. He ovat maailmankansalaisia, jotka tuovat omat lahjansa luodakseen kaikkien kaipaaman muutoksen. Heidän epäitsekäs omistautumisensa kaikkien hyväksi on todella ihailtava palvelus muille ihmisille ja heidän vaikutuksensa tulee tuntumaan ikuisesti. He eivät palaa ennen kuin heidän oma turvallisuutensa ja heidän perheittensä turvallisuus voidaan taata.


Tämä aihe vie meidät valuuttojen revalvaatioon, josta haluan nyt antaa päivityksen. Suhteemme lentokoneen matkustajiin on kehittynyt yllätyksellisesti, joten se on antanut toivoa myös maailmanlaajuisen valuuttamuutoksen suhteen. Vain joidenkin päivien kuluttua avautuvat varat, joilla voidaan valmistaa ilmaista energiaa tuottavia laitteita koko planeetan tarpeisiin, mikäli ne valotyöntekijät, jotka saavat tämän siunauksen, pystyvät yhdistämään voimansa, jolloin laitteet voitaisiin ottaa käyttöön muutaman viikon kuluessa. Lääketieteelliset ja maanviljelyyn liittyvät parannukset tulevat olemaan saatavilla samalla aikataululla.

Muutaman viime päivän näennäiset "viivytykset" johtuvat itse asiassa rauhanomaisen yhteistyön laajentamisesta ja suojauksen lisäämisestä, jotta pystytään takaamaan turvallinen ympäristö niille, joita siunataan revalvaatiotapahtumalla. Me työskentelemme täyttä höyryä purkaaksemme USA:n keskuspankin ja verohallinnon, jotta verot ja salassapitosopimukset eivät olisi esteenä.

Se valtava ryhmä sieluja, joka seuraa näitä viestejä, on sähköistynyt tekemästään työstä - saada totuus ilmi julkisiin tiedotusvälineisiin. Tämä energia vie lopulta voittoon, sillä pelkästään pyyntöjen ja vaatimusten määrä saa aikaan muutoksen ja rohkeat toimittajat onnistuvat murtautumaan hiljaisuuden muurin läpi paljastamaan totuuden.

Haluaisin vielä puhua näennäisesti ristiriitaisista raporteista kanavilta, jotka tuovat viestejä Ashtarilta sekä "Ashtarilta". Kyllä, raporteissa on näkyviä eroavaisuuksia, mutta jos luette rivien välit, huomaatte että eroja ei ole. Esimerkiksi äskettäinen viesti eräältä, jota kutsutaan Matthewiksi, kertoi että matkustajat on viety hyvin mukavalle kaukaiselle "planeetalle". Rakkaat ystävät, lukekaa silmillänne ja korvillanne ja avoimella sydämellänne älkääkä kiusatko asialle omistautuneita viestintuojia omilla epäilyksillänne tai peloillanne. Käyttäkää sydämenne ääntä tunnistamaan, mitkä viestinvälittäjät toimivat puhtaan rakkauden perustalla.

Siinä valossa, mitä olen kertonut teille matkustajien turvallisuudesta, ymmärtäkää että meidän viestejämme pitää ehkä vähän muokata lukijakunnan ja maapallolla olevan tilanteen mukaan. Me emme halua, että matkustajien ja heidän isäntiensä kimppuun hyökätään. Maaplaneetalla on niitä, joilla on kehittynyttä teknologiaa, ja he voisivat yrittää kaapata matkustajat oman hyötynsä vuoksi. Me emme halua sytyttää galaktista kolmatta maailmansotaa. Teemme kaiken mahdollisen varmistaaksemme tämän tehtävän onnistumisen ja kaikkien mukanaolijoiden turvallisuuden, vaikka se tarkoittaisi että meidän pitää salata tiettyä informaatiota tai ajoittain antaa ulos ristiriitaisilta vaikuttavia yksityiskohtia.

Kaikki nämä nopeasti kehittyvät uutiset ovat hyviä. Yksi toisensa perään saapuvat muutokset tulevat korvaamaan ruhtinaallisesti teidän kokemanne viivytykset. Vetoan teihin kaikkien yhteiseksi hyväksi, jotta jatkatte värähtelytasonne nostamista uskollisesti. Se luo voimakkaan energia-aallon, jolla - kuvainnollisesti sanottuna - me voimme ratsastaa, ja se kantaa meidät kaikki - nauraen ja hurraten - täysin uuden paratiisisaaren hiekkarannalle. Rakkaat partnerit,  me olemme tässä yhdessä ja teidän osallistumisenne on elintärkeää. Teillä on uusia liittolaisia ja ystäviä työskentelemässä kanssanne ja tulokset tulevat olemaan hämmästyttäviä!

Jatkakaa omien lehdistötiedotteidenne lähettämistä ja käyttäkää tätä minun viestiäni herättämään maailma ymmärtämään ne syyt, miksi lentokoneen ja sen matkustajien tiedoista on vaiettu. Totuus on todellakin tarua ihmeellisempää, ystäväni. Tulkaa mukaan kertomaan maailmalle operaatiostamme Totuus Ilmi. Yhdessä me voimme tehdä todeksi tämän loistavan muutoksen uuteen kultaiseen aikaan.

Tarjoan teille loppumattoman rakkauteni ja omistautuneen palveluni,
St.Germain


Kathryn E. May
www.whoneedslight.org

1 kommentti:

  1. Mutta Ashtar haluaa tehdä yhden asian selväksi.

    "On muutamia kanavia, jotka kertovat, että tähtiperheemme lavasti tapahtuman, että tähtiperheemme on siepannut lentokoneen ja pitää nyt matkustajia panttivankeina painostaakseen johtoa etenemään paljastuksissa, NESARA:ssa jne. Tiedämme, ettei näin voisi koskaan olla. Tähtiperheemme ei toimisi ikimaailmassa niin ei-rakastavalla tavalla."

    Ashtar haluaa vain tehdä selväksi, etteivät sellaiset kanavien levittämät uutiset ole "kanavoituja aikajanoja" – eli sellainen käyttäytyminen ei ole mikään aikajana, minkä tuo kanava on poiminut.

    VastaaPoista