torstai 20. maaliskuuta 2014

Päiväntasauksen energiat ja tietoiset kontaktit

Plejadilaisia kanavoinut Méline Lafont


Tervehdys, me olemme plejadilaiset ja tulemme eteenne tuoden armon ja varauksettoman rakkauden jokaiselle olennolle tällä planeetalla. Meillä on syvempi ymmärrys ja tieto teidän planeettanne ylösnousemuksesta ja sen eri vaiheista. Kun monet teistä saavuttavat syvempää tietoisuutta todellisuutenne tasoista, monia uusia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia ilmestyy ja jopa toteutuu teidän omassa kollektiivisessa ja henkilökohtaisessa todellisuudessanne.

Haluamme puhua teidän maapallonne tason tässä nyt-hetkessä päiväntasausenergioista/-portaalista sekä sen vaikutuksesta jokaiseen yksilölliseen olemassaoloon ja todellisuuteen. Olkaa urheita, ystävämme valotyöntekijät, veljemme ja sisaremme, sillä tämä uusi aalto ja määrä aurinkoenergiaa osuu naulan kantaan monien asioiden ja maanpäällisten realiteettien suhteen, joita on toteutettu nyt jo useita vuosia.

Voimakkaita muutoksia on tulossa teidän tasollenne kollektiivisesti. Monet teidän valotyöntekijöistänne ovat ikävöineet, luoneet ja julistaneet monia näistä muutoksista. Tulee olemaan ravistelua ja järistyksiä energia-aaltojen muodossa sekä kirjaimellisesti valtavia määriä tiheyden vapauttamista, vanhojen mallien/muotojen/luomusten vapauttamista. Mikä joskus oli vanhaa ja epämukavaa, ei tule enää olemaan olemassa, vaan se haihtuu tiehensä kuin savu tuulessa.

Päiväntasaus on täällä auttamassa monia teistä polullanne, jossa teidän värähtelytaajuutenne on muuttumassa moniulotteiseksi teidän itsenne korkeimmassa mahdollisessa energiassa.Tämä tuo esiin joitakin asioita, kuten esimerkiksi ensimmäisen henkilökohtaisen kontaktin teidän omassa todellisuudessanne ennen kuin koko yhteisö pääsee osalliseksi tästä vuorovaikutuksesta. Miksi on tärkeää aloittaa ensimmäiset kontaktit ensin todellisella, fyysisellä tasolla (teidän omalla tasollanne)?! Siksi että kun te tulette tietoisiksi ja valmiiksi näille vuorovaikutuksen tasoille omalla tavallanne ja omassa värähtelyssänne, koko kollektiiviin virtaa hyväksyntää ja rakkautta, ymmärrystä meidän olemassaolostamme ja läsnäolostamme teidän maanpäällisessä tilassanne.

Koska jokaikinen teistä on osa ykseyttä ja teidän maanpäällistä kollektiivianne, te valmistatte tietä muille, jotta hekin voivat olla yhteydessä meidän olemukseemme syvemmällä tasolla ja syvemmällä ymmärryksellä/hyväksynnällä. Kaikki, mitä haluamme työstää, koskee meidän olemassaolomme hyväksymistä, ja se on enemmän kuin pelkkä tieto siitä, että me olemme täällä nyt-hetkessä, se on myös meidän läsnäolomme näkemistä ja tuntemista teidän ympärillänne ja teidän sisällänne.

Portinvartijat ja valotyöntekijät ovat ensimmäisinä yhteydessä meidän energioihimme, koska te olette valmiita siihen. Tämän ylösnousemusprosessin ensimmäisen aallon osallistujat ovat jo yhteydessä meidän olemukseemme ja läsnäoloomme, koska he ovat valmistautuneet tähän kaikkeen hyvin pitkän aikaa. Heidän aikansa avustaa ensimmäistä kontaktia on NYT ja se menee läpi heidän oman ruumiinsa ja olemuksensa, läpi heidän todellisuutensa. Te kyllä tiedätte, jos olette ensimmäisen aallon osanottaja, ja kun meidän energiamme lähestyvät teitä kaikissa muodoissa ja tavoilla.

Älkää etsikö meitä fyysisessä muodossa, rakkaat, sillä me saatamme yksinkertaisesti virittäytyä teidän energioihinne kaikkein hienoimmilla ja korkeimmilla mahdollisilla tavoilla tullaksemme konkreettisesti teille "näkyviin".  Muistakaa, että "näkeminen" ei tapahdu pelkästään fyysisillä silmillä ja näköaistinne välityksellä, vaan puhumme tässä olemuksemme näkemisestä totuuden sisäisellä silmällä. Kaikki erilaiset muodot ja manifestaatiot ovat mahdollisia, mutta me valitsemme aina sen tavan, joka palvelee teidän korkeinta hyväänne, ja se on mieluiten meidän olemuksemme kaikkein luonnollisin mahdollinen tapa.

Me teemme sen askel askeleelta, kuten aina, sillä teidän tasapainonne ja kykynne sopeutua tähän kaikkeen on meidän ensimmäinen huolenaiheemme ja meidän tärkein prioriteettimme. Ensimmäisen aallon osanottajat, olkaa valmiita tähän ja kylpekää kauniin päiväntasauksen portaalin energioissa. Sille kollektiiville ja valotyöntekijöille, jotka ovat astumassa sisään omaan luonnolliseen itseensä, omaan Minä Olen -olemukseensa ja Kristustietoisuuteensa: runsaasti rakkautta ja koodeja tullaan imeyttämään teihin kaikkiin, jotta teitä voidaan valmistella tähän vaiheeseen, joka on jo tulossa ensimmäisen aallon ihmisille.

Ketään ihmistä eikä mitään ei jätetä jälkeen eikä tulla unohtamaan, sillä kaikki on osa ykseyttä, jota kutsutaan nimellä Oleminen. Te tulette aina Olemaan eikä ole mitään mahdollisuutta, millä te ette voi olla olemassa,  sillä oleminen on elämää ja elämä on ÄÄRETÖNTÄ.

Me olemme plejadilaisia.

Méline Lafont
http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti