torstai 6. maaliskuuta 2014

Sanandan ennustukset vuodelle 2014

kanavoinut Kathryn E. May 14.10.2013Sananda

On suuri ilo tuoda tämä viesti näin valistuneelle yleisölle. Me teemme yhteistyötä kirjoittaaksemme tämän erityisen informaation Sedona Journalin lukijoille, mutta se on ajankohtaista tietenkin kaikille niillekin, jotka haluavat kohottaa omaa värähtelytasoaan tänä aikana. Tämä hetki on historiallinen ja se muistetaan ikuisesti, nämä tasapainottelun päivät monumentaalisen muutoksen partaalla. Monet, jotka ovat valmistautuneet vuosien ajan, pitävät vaikeana käsittää, miksi teidän kaikkien on niin hidasta päästä ylösnousemuksen kiitoradan alkuun. Rakkaat, vakuutan teille että sillä kaikella on tarkoitus, kaikki järjestyy ajallaan.

Monet teistä valittavat, että ajat ovat vaikeat, että monet ovat suurissa vaikeuksissa, menettämässä kotinsa, kamppailemassa sairauksien kanssa, vaikeuksissa eteenpäin pääsemisen kanssa. Teille on myös kerrottu, että ylösnousemus tuo mukanaan täydellisen parantumisen, rajoittamattomat rikkaudet ja kyvyn luoda mitä ikinä tarvitsette. Raivatkaa tienne vanhan ajattelutavan ohitse sen totuuden taakse, mitä nyt on tapahtumassa planeetalla. Jokaisella tarpeessa olevalla ihmisellä on olemassa mahdollisuus tehdä palveluksia ympärillään oleville;  jokaisella sairaalla on olemassa mahdollisuuksia saada ystäviä, perheenjäseniä ja ihmisiä, jotka tulevat esiin rakastavasti palvellen. Koskaan aikaisemmin ei ympäristö ole ollut yhtä suosiollinen, jotta te pystytte nostamaan omaa värähtelytasoanne ystävällisten eleiden ja varauksettoman rakkauden avulla.

Uusia tapoja tarjota apua sekä uusia vanhusten, sairaiden ja köyhien huoltoon keskittyneitä yhteisöllisiä järjestöjä nousee esille joka puolelta. Ei ole enää tarpeellista perustaa hyväntekeväisyyslaitosta ja kerätä varoja saadakseen ympärillä olevien huomion. Koska vauraus on keskittynyt väestön muutamalle rikkaimmalle prosenttiyksikölle, yhä useammat teistä ovat samassa veneessä yhdessä, kamppaillen oman kodin omistuksesta, ihmetellen miten saatte laskut maksettua. Tämä ei enää koske vain muutamia kaikkein köyhimpiä teistä;  on harvoja, jotka eivät ole vielä oppineet suunnittelemaan huolellisesti rahanmenoaan ja miettimään tärkeysjärjestystä. Te kaikki tunnette nyt samalla tavalla olevanne reunalla, minkä vain muutamat tunsivat aikaisemmin.

Niille, jotka ovat tottuneet elämään hyvin, on nöyryyttävä kokemus äkkiä löytää itsensä ilman keinoja huolehtia itsestään. Perheenjäsenet ovat muuttaneet yhteen, lapset palaavat vanhempiensa luokse asumaan ja kaikki aloittavat työstää jälleen alusta niitä ihmissuhteita, jotka ovat voineet olla ongelmallisia. Monet löytävät yhteistä pohjaa, suurempaa toleranssia sekä uusia tapoja antaa ystävällisyyttä ja tukea siellä, missä vihamielisyys on aikaisemmin korvannut rauhan. On sovinnon ja anteeksiannon aika. Ennen kaikkea te opitte syvää empatiaa toinen  toistanne kohtaan.

Ympäri maapallon on tapahtumassa uusi herääminen, joka on keräämässä vauhtia päivä päivältä. Te kaikki tiedätte, mitä tarkoittaa käännekohta. Rakkaat, te olette saapuneet loistokkaaseen käännekohtaan, joka kantaa teidät uuteen vuoteen voitokkaasti ja iloisesti. Teidän värähtelynne nousevat päivittäin samalla kun maaäiti nostaa iloisesti omaansa. Yhdessä te kaikki saavutte uuteen kultaiseen aikaan uudessa mielentilassa - kohonneessa nöyryydessä, ystävällisyydessä ja empatiassa. Siitä tulee todella uusi päivä ihmiskunnalle.

Älkää pelätkö uutisten esittelemiä katastrofeja ja tuhoa. Vaikka tulee olemaan joitakin mullistuksia kun maaäiti venyttelee ja laajenee, ei henkiä menetetä suurissa määrin, vaikkakin tulee olemaan haasteita. Kun sydämet kasvavat rakastavammiksi, yhteisöt alkavat vetää yhtä köyttä suojatakseen ja turvatakseen toinen toistaan,  ja elämä jatkuu.

Tulevina vuosina tulee olemaan aika kun kaikki poistetaan maaplaneetalta, jotta maaäiti pystyy puhdistamaan ja uudistamaan itsensä täydellisesti,  mutta ennen sitä teillä on kasvun, juhlinnan ja iloisen kanssakäymisen aika.

Sotien loppuminen, tähtiveljienne ja -sisartenne saapuminen sekä uuden hallintotavan esittely tulevat kaikki tapahtumaan vuonna 2014. Teitä valmistellaan nyt sovinnon, yhteistyön ja taloudellisen kärsimyksen lopun uuteen aikaan. Rakkauden, harmonian ja ystävyyden valo kasvaa, kun maat kaikkialla sytytetään itsekunnioituksen ja ihmisarvon yhteiseen tunteeseen, joka ei salli tyrannian jatkua missään muodossa. Evoluutio on ollut pitkä, polulla on ollut monia kierroksia ja kaarroksia, mutta ihmiskunta on kypsymässä. Testauksen ja haasteiden ajan kierros on tulossa täyteen. Monet teistä tietävät, että minä - Sananda - olin yksi alkuperäisistä Kumaroista, jotka tulivat tänne Venuksesta auttamaan maaplaneetan pelastamisessa pimeiden voimien otteesta perusteenamme oma uskomme ja suuri rakkautemme ihmiskuntaa kohtaan.

Tuo rakkaus on kasvanut aikakausien kuluessa vaikkakin olosuhteet ovat tulleet äärimmäisen vaikeiksi nykyisten sukupolvien aikana. Näemme teidät nyt päättäväisinä, määrätietoisina ja rohkeina, kun olette saaneet päätökseen vaivalloisen tehtävänne pysytellä uskossa ja rakkaudessa huolimatta vaikeasta työstänne torjua pimeyttä joka tilanteessa.

Te olette onnistuneet, rakkaat. Te olette tehneet meille mahdolliseksi, teidän rakastavat ystävänne, palata kävelemään teidän keskellenne, liittyä seuraanne juhlimaan uutta alkua, joka toteutuu loistokkaasti ja kiistattomasti vuonna 2014. Olemme aluksissamme odottamassa tapaamistamme. Meidän rakkaat kaksoisliekkimme ovat teidän joukossanne ja he työskentelevät tuodakseen meidän viestejämme ja levittääkseen valoa. Monet ovat voimakkaita naisia, jotka nousevat etualalle uuden aikakauden johtajina,  feminiinisen voiman ja johtajuuden nousun suurena aikana. Minä tulen liittymään rakkaan Lady Nadan seuraan ja olemaan teidän kanssanne jälleen, tällä kertaa rauhassa, harmoniassa ja juhlassa.

Minä olen Sananda, jonka te tunsitte nimellä Jeshua ben Joseph.

Kathryn E. May 14.10.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti