lauantai 15. maaliskuuta 2014

Suuri UFO-laivue Kansainvälisen avaruusaseman kamerassa

ISS eli Kansainvälinen avaruusasema lähettää maahan reaaliaikaista kamerakuvaa, jota voi seurata täällä. Asemalta voi seurata astronauttien elämää sisätiloissa sekä ulkopuolisesta kamerasta maan pintaa päiväaikaan. Kun ruutu on sininen, yhteyttä ei ole.

Tässä linkki nauhoitettuun lähetykseen, jossa näkyy suuri UFO-laivue. Se ilmestyy kuin tyhjästä (madonreiän kautta?) ruudun oikeassa reunassa noin 50 sekunnin kohdalla.

9 kommenttia:

 1. Wau,minä ja vaimoni nähty näitä valoja viime aikoina monesti. helpottavaa että ei mielikuvitusta, vaikka aina uskonut näihin

  VastaaPoista
 2. 2009 vuonna oli kaakois suomessa saman lainen ilmiö

  VastaaPoista
 3. Miksi en näe mitään, tai löydä kohtaa... Mitä minun pitäsi etsiä kuvasta, liikettä pilvissä, varjoja, valoa... Haluaisin nähdä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kun klikkaat kohtaa, jossa lukee: "Tässä linkki nauhoitettuun lähetykseen..." niin sinulle avautuu uusi ikkuna. Seuraa mitä tapahtuu ruudun oikeassa yläneljänneksessä, missä taivas on violetinsininen. Pieniä valopisteitä ilmestyy kuin tyhjästä suunnilleen 50 sekuntia alusta, ensin yksi, sitten toinen ja sen perässä kokonainen laivue.

  VastaaPoista
 5. En ole varma mitä näin. Valot ovat paikallaa ilmestyvät kun avaruusaseman osa poistuu liikkuu. Alkuperäisessä videossa päivänvalossa voi nähdä kuvassa koko ajan osan avaruusasemaa ja linkin näyttämässä pätkässä näyttää kuin valot ilmestyisivät tyhjästä mutta ne tulevat esille avaruusaseman liikkuessa eteenpäin. Avaruusasema liikkuu kokoajan eteen päin mutts valot ovat mielestäni paikallaan. Ovat valot maasta tulevia en tiedä, mutta en myöskään aivan varma että ne ovat ufo laivue... Mielestäni asiaan ja aiheen viedeoihin pitäisi perehtyä tarkemmin.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, on hyvä että kyseenalaistat filmin, sillä mikään ei ole itsestään selvää eikä mitään pidä uskoa sinisilmäisesti.
  Kun katsot noita valopisteitä tarkasti, huomaat että ne ovat värillisiä: ainakin sinisiä, punaisia, vihreitä ja värittömiä pisteitä huomasin. Ryhmän muoto myös pysyy koko ajan samana, vaikka ryhmä kokonaisuudessaan näyttää liikkuvan oikealle.

  VastaaPoista
 7. Kyllä valot näyttävät värillisiltä mutta pisteet/valot näyttävät liikkuvan oikealle koska avaruusasema liikkuu vasemmalle. Mielestäni olisi upeaa jos voitaisiin todistaa että kyseessä on ufo laivue mutta epäilen sitä vahvasti. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen linkki ja video. Ja lopulta ei ole tärkeää, kuinka moni uskoo onko videossa ufo laivue vai maan valot... En kuitenkaan usko että olemme maailmankaikkeudessa yksin...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, miten selität sen, että kaikki muut valopisteet pysyvät paikoillaan? Ainoastaan nämä valopisteet liikkuvat ruudussa, mutta siinä näkyy paljon muitakin valoja ympäri ruutua.

  VastaaPoista
 9. En tiedä mitä heijastuksia näkemäsi valopisteet ehkä voisivat olla. Mutta kun katsoo avaruusaseman nauhoja ja kuvausta maahan niin asemahan liikkuu kokoajan. Huomaat sen kun katsot lähetyksiä joissa näkyy maapallon valopuoli. Asema liikkuu ja alueet jotka maassa pysyvät paikoillaan. Jos kuvassa ei näkysi osaa avaruusasemasta voisi ajatella että pilvet ja maa alueet liikkuvat oikealla ja kuvauspaikka (avaruusasema) pysyy paikoillaa. Mutta näinhän ei ole. Avatuusasema liikkuu kokoajan ja kuvaa kiertäessään maapalloa noin 45 min välein varjopuolta maasta kuten lyhyessä linkin näyttämässä pätkässä ja sitten 45 min päästä ollaan taas auringoinvalon valoittamalla puolella. En silti osaa sanoa mitä nuo pallot linkin videossa on... maan valoja, heijastuksia... En usko että ne ovat ufoja. Itse olen omin silmin taivaalla nähnyt outoja valoja ja uskon että silloin kyseessä on ollut ufo tai joku muu henkinen/ paranormaali ilmiö. Vaan enpä osaa sitäkään todistaa miksi koen että silloin kyseessä oli ufo. Nämähän ovat vain minun ajatuksiani. Uskon outoihin selittämättömiin valoilmiöihin, ufoihin, henkimaailmaan ja Jumalaan. Minä kuitenkin vahvasti epäilen tässä tapauksessa kyse ei ollut ufoista. Voinhan toki olla väärässäkin. Tämä on vain minun mielipiteeni.

  VastaaPoista