tiistai 18. maaliskuuta 2014

Keshe-säätiö antoi julkisuuteen ilmaisten energialähteiden tiedotMehran Keshe jakoi viikonloppuna julkisuuteen tiedostot, joissa kuvataan hänen perustamansa säätiön kehittämien ilmaisten energialähteiden toimintaperiaatteet.  17 tiedostoa, 9 282 tuotetta ja 16,2 Gigabittiä.
Voit ladata tiedostot täältä (linkki Mega.co.nz pilvipalveluun)

Voit lukea belgialaisesta Keshe-säätiöstä (nykyään pääpaikka on Italiassa) ja sen kehittämistä ilmaisista energiamuodoista täältä (linkki englanninkielisille kotisivuille).

Tässä vielä lisätietoa Mehran Keshestä. Hän syntyi 1958 Iranissa ja on ammatiltaan ydininsinööri. Hän on tutkinut ilmaisia energialähteitä ja kehittänyt niistä jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia tuotteita,  esim. hänen kotisivuillaan esitellään sähköparisto (day & night panel) joka toimii ilmalla (happi CO2-typpi CH4). Hän on kirjoittanut kolme kirjaa ja tekee esiintymisiä ympäri maailmaa.

3 kommenttia:

  1. Näin se homma etenee!! Hienoa! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan paras uutis sivusto nyt! Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kun jaksat kirjoittaa. Tämä kaikki on niin mielenkiintoista ja niin "tuttua" jossain mielessä. Kun on itse pohtinut samoja asioita vuosikaudet, eikä oikein ole "uskaltanut" puhua kenellekään, kun kaikki eivät tajua näitä juttuja :) <3 Krisukka

    VastaaPoista