maanantai 17. helmikuuta 2014

Hilarionin viikkoviesti 16.-23.2.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff

Rakkaat,

Kun kuun energiat tuovat lisää selvyyttä sekä suuremman kyvyn antaa rakkautta ja olla rakkautta sen monissa ihmeellisissä muodoissa, muistakaa että nimenomaan teillä on kyky vastaanottaa ja välittää maapallolle virtaavaa valoa. Jopa haasteiden keskellä te pystytte muuttamaan tilanteen rakkauden energialla ja värähtelyllä, sillä rakkaus on suurin ja kaikkein voimakkain olemassaoleva voima. Joka kerta kun teette tämän, maapallolle avautuu uusi rakkauden virta. Missä tahansa tilanteessa annettu hyvyys saa aina samanlaisen hyväntahtoisen vastauksen. Ne jotka ovat virittyneet korkeampiin värähtelyihin, pystyvät helposti tunnistamaan, tarkkailemaan ja jatkuvasti käyttämään tätä ikuista rakkauden lakia.

Ihmisille on tulossa helpommaksi jatkaa oman luonteensa jalostusprosessia. Kun jokainen ihminen katsoo sisimmässään niihin alueisiin, jotka tarvitsevat ilmaisutavan muuntumista ja tunnistaa pinttyneitä tapoja, jotka tarvitsevat nyt muuttamista, jotta niiden korkeimmat puolet voivat sisäistyä täydemmin, sekä yhdistää ne tähän tarkoitukseen, ihmiselle aukeaa tie eteenpäin ja paljastuu suurempia sokeita kohtia. Tämä helpottaa kaiken sen eliminointiprosessia, mikä on estänyt ihmistä kehittymästä täysin tietoiseksi pyhäksi ihmiseksi, joka kävelee maan päällä. Kaikki ne olemassaolon tavat, joita ihminen on omaksunut koko elinikänsä ajan ja varastoinut alitajuntaansa, voidaan nyt paljastaa totuuden valolle, tunnistaa muutosta vaativaksi alueeksi ja tehdä tietoisesti tarvittavat säädöt.

Kun jokainen ihminen ottaa täyden vastuun omasta elämästään siten kuin on sen elänyt täällä maan päällä ja tunnistaa oman luontaisen voimansa muuttaa sen, mikä ei enää toimi, elämästä tulee yksinkertaisempaa. Ihminen tuntee itsensä täydemmin ja kunnioittaa ainutlaatuisia ominaisuuksiaan, omia mieltymyksiään ja vastenmielisyyksiään enemmän kuin niitä asioita, jotka yhteiskunta on juurruttanut häneen. Hän voi muuttua esteettä olennoksi, joka hän todella on sieluna. Hän voi kunnioittaa omia totuuksiaan ja elää oman moraalinsa mukaan, mikä vapauttaa jokaisen ilmaisemaan korkeampia ominaisuuksia, jotka ovat aina olleet osana häntä, ilman että hänen pitää pelätä jonkun tuttavansa arvostelua. Silloin elämä on helpompaa ja loistokkaampaa. Ilo ja harmonia voivat ilmestyä useammin.

Oman itsensä kunnioittaminen avaa tien yhä suurempiin mahdollisuuksiin, jotka ovat saattaneet aikaisemmin olla piilossa. Jokaisella ihmisellä sisällään on aarrearkku, joka makaa odottamassa löytämisen hetkeä ja tuomista tietoiseen mieleen, hyväksymistä ja laajenemista. Jokaisesta päivästä tulee seikkailu, kun ihmisen olemuksen piilossa olleet ihanat ominaisuudet pääsevät pinnalle täydellisesti tarkasteltaviksi ja omaksuttaviksi. Kun jokainen ihminen kunnioittaa näitä oman olemuksensa ominaisuuksia, he vapautuvat ilmaisemaan niitä kaikessa kanssakäymisessään muiden kanssa, millä vuorostaan on vapauttava vaikutus heidän ympärillään oleviin. Nämä ihmiset tarkkailevat tilannetta ja antavat itselleen luvan olla kaikkea mitä mitä he voivat olla. He alkavat toteuttaa omia valintojaan ja muutoksiaan niin että hekin ovat uskollisia itselleen.

Kun jokainen ihminen rakastaa itseään täydemmin ja päivittäisellä tietoisuudella, antaa itselleen sen mitä hän todella tarvitsee, ihmisten läpi virtaa enemmän harmoniaa ja onnea, vaivattomuutta ja loistokkuutta kaikille elämänalueille. Elämästä tulee kaikin puolin ilontäyteisempää ja jokainen ihminen kukoistaa itsensä suuremmilla mahdollisuuksilla. Kun menneisyyden haavat paranevat ja jokainen ihminen saavuttaa sisäisesti eheyden, maapallo vapautuu myös siirtymään eteenpäin omaan täydellisyyteensä. Kun ihmiskunta ilmaisee rakkautta kaikissa teoissaan joka päivä, yhteiskunnan saavutuksilla ei ole enää mitään rajoja.

Ensi viikkoon.
MINÄ OLEN Hilarion
The Rainbow Scribe
http://www.movingintoluminosity.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti