sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hilarionin viikkoviesti 19.-26.1.2014

kanavoinut Marlene Swetlishoff

Rakkaat,

kun siirrytte seuraavien päivien läpi, muistakaa kehua ja palkita itseänne usein siitä, että olette pysyneet tehtävässänne ja kävelleet maan päällä. Teistä jokaisella on hyvin tärkeä rooli näyteltävänä Pyhässä suunnitelmassa ja teidän läsnäolonne on välttämätön.Teistä jokaista piirittää ja rakastaa enemmän oppaita ja enkeleitä kuin koskaan ennen. Puhumme teille ja olemme iloisia, kun kuulette meidät ja vastaatte. Tämä tulee yhä yleisemmäksi sitä mukaan kun vuosi kuluu. Tulette olemaan selkeässä yhteydessä myös useampiin omiin korkeamman itsenne osiin, mikä on teille ja ympärillänne olevalle maailmalle ehdoton siunaus, rakkaat. Saamanne opastus tulee auttamaan teitä ja niitä, jotka ovat teidän vaikutuspiirissänne - kun he ovat valmiina - ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin. Älkää ujostelko kertoa eteenpäin sitä, mitä olette saaneet meiltä, mikäli nuo sanat ohjaavat ja neuvovat lähellänne olevia. Puhumanne sanat saattavat olla juuri niitä, joita kuulijoiden tulee tietää saadakseen apua tiellään avautumiseen. Te saatatte kertoa heille juuri oikean vastauksen, opastuksen tai vihjeen, jota he ovat etsineet.

Kun teette tämän, antakaa sen tulla neutraalisti, ilman mitään tunteita ja odotuksia jakamanne viestin lopputuloksesta tai kertomisesta. Muistakaa, että te olette vain viestin välittäjä, ja teidän osuutenne loppuu kun olette saaneet sanat sanottua. Jos sanojenne kuulijat eivät näytä kuulevan, mitä sanoitte, luottakaa vain siihen, että he saivat sen mitä tarvitsivatkin, ja jättäkää asia siihen. Tietoisuuden korkeammat tasot haluavat kommunikoida suoremmalla ja syvemmällä tavalla niiden kanssa, jotka ovat heidän hoivassaan ja opastuksessaan, ja se tapahtuu teidän kaltaistenne ihmisten kautta. Puhukaa teille tulevat sanat rakkaudella ja ystävällisesti, mutta antakaa kuulijoiden päättää, luottavatko he ja miten he luottavat siihen, mitä te olette kertoneet. Tämä on rakastava ja tärkeä palvelus ympärillänne oleville, joka otetaan suurimmaksi osaksi vastaan kiitollisuudella.

Kaikki maapallolla olevat sielut etsivät nyt vastauksia kysymyksiin, joita he eivät tienneet kysyvänsä ennen nykyisiä nyt-hetkiä. Äkkiä aivan uusi perspektiivi on ilmestynyt heidän tietoisuuteensa, joten heillä on paljon selviteltävää ja sisäistettävää. Teidän apuanne arvostetaan suuresti vaikka ette koskaan saisi siihen suoraa palautetta. Puhumanne sanat ovat lohdutusta heidän levottomille sieluilleen. Kun aikaisemmissa viesteissämme olemme kutsuneet teitä lähettiläiksi, olemme tarkoittaneet juuri tätä. Maailma tarvitsee teidän rakkauttanne, ystävällisyyttänne, hyvää tahtoanne, kärsivällisyyttänne nyt enemmän kuin koskaan ennen. Siksi te kaikki olette olleet koulutuksessa tulemaan tällaisten asioiden mestareiksi. Voimme sanoa, että teitä ei voi koskaan syyttää työssä nukkumisesta, koska tosiasiassa te olette töissä jopa ollessanne unessa.

Teidän olemuksenne moniulotteiset aspektit ovat aina olleet töissä, sillä niillä ei ole tarvetta levätä vaikka maapallolla elävät ihmiset tarvitsevatkin unta. Tämän vuoksi te voitte joka päivä pyytää apua omaan ylösnousemusprosessiinne sillä tavalla, jota eniten kaipaatte ja tarvitsette. Teidän olemuksenne korkeammat osat ja Jumalan lähettämät oppaanne alkavat välittömästi tuoda opastusta ja vastauksia, mutta teidän tulee olla avoinna vastaanottamaan ne, tulivatpa ne millä tavalla tahansa, sekä toimimaan annetun mukaisesti. Tämä saattaa vaatia teiltä kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, koska pyyntönne ja etsimänne vastauksen välillä on aikaero. Mikäli olette ahkera, tulette uskomattoman tietoiseksi ja kiitolliseksi siitä ymmärryksestä, että ette koskaan kulje yksin.

Me, teidän valon perheenne, haluamme auttaa teitä vapauttamaan kaikki tukokset, jotka estävät teitä siirtymästä korkeammalle tietoisuuden tasolle. Voimme työskennellä teidän kanssanne yöt ja päivät auttaaksemme teitä ymmärtämään, mitä teidän pitää tehdä kulkeaksenne eteenpäin. Avaruudesta tulevat energiat säteilevät hellittämättömästi suurempia ja voimakkaampia valoaaltoja kaikkialle planeetalle. Tuleva valo nopeuttaa vakiintuneiden ajatus- ja käytöskuvioiden vapautumista, jotka ovat valmiina muuttumaan korkeammaksi tietoisuudeksi sekä teidänoman jumaluutenne ilmentymiksi. Suurin osa teistä on ymmärtänyt, että te todella olette osa pyhää olemusta, joka ikinen teistä. Kun otatte taas käyttöön tuon olemuksen tilan, autatte myös avaamaan tietä niille, jotka heräävät nyt omaan sielunmatkaansa ja etsivät vastauksia teidän jo kulkemillanne poluilla. Tämä on aina ollut samoin. Ne, jotka ovat löytäneet vapauden elämän ja kuoleman pyörästä sekä ovat vapauttaneet itsensä, kääntyvät ojentamaan käden veljilleen ja siskoilleen, jotta kaikki voivat olla vapaita.

Ensi viikkoon!
MINÄ OLEN Hilarion
www.therainbowscribe.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti