sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viesti enkeleiltä: usko ja luottamus toiveidenne toteutumiseen

kanavoinut Ann Albers

Rakkaat ystäväni, rakastamme teitä niin paljon.

Kuten kaikki päämäärät, myös teidän päämääränne ja unelmanne uudelle vuodelle voivat joko tuoda teille iloa ja odotuksen tunnetta tai ne voivat tuoda levottomuutta ja stressiä. Voitte affirmoida suurella luottamuksella, että uskotte ja odotatte unelmienne toteutuvan, sekä ottaa niitä pieniä askelia, joita tiedätte voivanne ottaa odottaessanne suurempaa opastusta. Tai voitte katsoa ympärillenne ja sanoa:"Se ei tule ikinä tapahtumaan. Minulla ei ole aikaa. En tiedä, mitä tehdä. Voin ihan hyvin tyytyä siihen mitä minulla on."  Rakkaat, kaikki on mahdollista Jumalalle. Näemme tämän kuitenkin aivan liian usein. Ihmiset mielummin elävät varmassa pettymyksessä kuin ottavat onnistumisen riskin.

Jos pyydätte sellaista, mitä todella haluatte elämässä, se tarkoittaa, että teidän on toimittava kun saatte ohjausta. Se tarkoittaa, että teidän saattaa tarvita muuttaa suunnitelmianne ja avata mielenne sille, miten unelmanne toteutuvat. Se tarkoittaa, että teidän tulee olla kärsivällisiä kun ette saa ohjausta ja pysyä siinä uskossa, että Jumala ja universumi työskentelevät teidän puolestanne - tapahtuipa mitä tahansa. Jos haluatte elämässänne ulkoisia palkintoja, tehkää sisäinen työ. Silloin ottamanne ulkoiset askeleet tulevat olemaan askeleita armossa, ilossa, oikeudenmukaisuudessa ja yhteydessä universumiin.

Rakkaat, Jumalan rakkaus asuu, elää ja hengittää teidän sisällänne. Annatteko sen tulla pinnalle? Hengitättekö elämää unelmiinne unelmoimalla niitä, uskomalla niihin, ylläpitämällä luottamusta näkymättömiin asioihin? Jos pystytte tekemään tämän, tulette olemaan hämmästyneitä, kun katsotte elämäänne taaksepäin tämän vuoden lopussa. Tulette olemaan osa sitä todellisuutta, jossa ihmeitä odotetaan teidän omassa elämässänne, eikä vain satunnaisia asioita joita tapahtuu muille.

Talvi uskoo kevään tuloon vaikka silloin ei ole merkkejä lämmöstä eikä uudesta elämästä. Silti sillä hetkellä kun aurinko nousee taivaalla tarpeeksi korkealle, tämä valo "ohjaa" siemenet itämään, puut puhkeamaan lehteen ja linnut aloittamaan pesän rakentamisen - kaikki täydellisesti ajoitettuna.

Jumala välittää teistä, rakkaat,  joka ikisestä ihmisestä. Uskokaa siihen. Eläkää elämäänne aivan kuin tietäisitte, että teitä rakastetaan ilman mitään syytä, sillä todellakin näin on. Eläkää elämäänne kuten metsä talvella, luottaen tulevaan lämpöön ja ohjaukseen - uskoen että aivan kuin vuodenajat, niin kaikki asiat tulevat elämäänne täydellisellä ajoituksella.

Jumalan siunausta! Rakastamme teitä niin paljon!
- EnkelitViesti Annilta:

Hei kaikki,

Yksi minun uudenvuodenlupauksistani oli tehdä uutiskirjeen kanavoiminen helpommaksi. Teen sen yleensä noin viikko etukäteen ja joskus istun alas kanavoimaan keskellä kiireistä toimistopäivää. Ottaa aikansa rauhoittua, kalibroida itseni sopusointuun enkelten kanssa ja sitten keksiä, mitä tulen sanomaan. Rukoilin: "Tarvitsen helpomman tavan tehdä sen."  Äkkiä sain ajatuksen käynnistää tietokoneeni heti herättyäni ja kanavoida suoraan sikeän unen päätteeksi. Se todellakin oli paljon helpompaa! On helpompaa virittäytyä ja kirjoittaa suoraan sydämestä ennen kuin pää alkaa käydä ylikierroksilla. Rukoilin. Uskoin. Sain ohjausta. Toimin.

On paljon asioita, joita haluan saavuttaa tänä vuonna, mutta sen sijaan että olisin sukeltanut suoraan ensimmäiseen projektiin, olen elänyt sydämessäni, luottanut elämän prosessiin ja tietänyt, että kaikella on jumalallinen järjestys. Olen innoissani mahdollisuudesta tehdä nettiin tv-showta tänä vuonna ja kuitenkin kaikki suunnitelmani sen suhteen ovat sekaisin. Joten odotan kärsivällisesti oikeaa aikaa, jonka kiitollisena tunnen tulevan pian. Mitään ei tapahdu ennen kuin saan työn tehtyä. Aikaisemmin tämä olisi tehnyt minut sekopäiseksi. Olisin piiskannut itseäni eteenpäin. Nyt luotan. Tiedän, että joskus lähitulevaisuudessa minuun iskee inspiraatio ja lukitsen itseni toimistooni luomaan uuteen ohjelmaan useita jaksoja. Siihen asti näyttää tärkeämmältä saada unta, syödä hyvin, liikkua vähän joka päivä ja tehdä henkiset harjoitukseni. Ymmärrän miksi. Kun minulla on tasapainoinen ruumis, mieli ja sielu, pystyn jakamaan tietoa ja energiaa rehellisesti.

Elämässäni on muitakin unelmia, joista minulla ei ole aavistustakaan, miten luon ne. Suurempia unelmia. Näen ne mielessäni osana tulevaisuuttani ja valitsen iloisena eläväni "nyt"-hetkessä. Jumala kertoo minulle, mitä tehdä ja koska, tai tulen saamaan vielä parempaa kuin voin kuvitellakaan.

Kuten enkelit sanovat, meidän tulee ottaa menestymisen riski mielummin kuin elää varmassa pettymyksessä. Minä uskoin vuosien ajan, että olisi olemassa tapa jolla saisin enkeleiden rakkauden ja viisauden julkisuuteen sellaisella tavalla, että voisin itse elää tasapainoista elämää. Minulla ei ollut aavistustakaan miten se olisi mahdollista. Kahdeksantoista vuotta sitten, kun sain tuon ajatuksen ensimmäistä kertaa, oli olemassa harvoja tapoja saada tietoa julkisuuteen säännöllisesti eivätkä ne miellyttäneet minua silloin. Joten odotin ja odotin. Internet tuli yhä suositummaksi. Enkelit ohjasivat minua tekemään tämän uutiskirjeen. Nyt minua ohjataan yhä laajemmilla tavoilla. Siihen aikaan kun sain tuon ajatuksen, sitä tekniikkaa, joka sallii minun jakaa enemmän, ei edes ollut olemassa.

Joten uskokaa unelmiinne. Uskokaa ihmeisiinne. Uskokaa vaikka ette pysty näkemään eikä teillä ole yhtään ideaa. Ja sitten kun inspiraatio iskee, käykää toimeen.

Ihanaa viikkoa!
Tulkoon kaikki sydämenne rakkaimmat unelmat toteen!
Ann
Visions Of HeavenEi kommentteja:

Lähetä kommentti