torstai 2. tammikuuta 2014

Alkuvuosi 2014: kollektiivisen todellisuuden nousu

Rakkaat valonheimolaiset,  salaisuuden on aika paljastua. Gaia ottaa pois naamionsa paljastaakseen siirtymänsä neljänteen ulottuvuuteen alkuvuodesta 2014. Herännyt tai ei - täältä tullaan. Vihdoinkin massaheräämiset ovat alkamassa.

Planeettaa läpitunkevien fotoni-valoaaltojen vahvuus lisääntyy.  Joulukuun loppuun mennessä viidenteen ulottuvuuteen ylösnousevat joukot kokevat tietoisuuden syviä muutoksia tammikuusta maaliskuun päiväntasaukseen. Ne ovat ainutlaatuisia teidän valotasollenne ja halukkuudellenne sitoutua tuntemattomaan.

Kollektiivi, joka ei ole herännyt, näkee (lopultakin) epätavallisia muutoksia - ja alkaa kyseenalaistaa omaa todellisuuttaan. Tunnen, että suurin osa hämmentyy maapallon muutoksista tai henkilökohtaisista ilmiöistä ennen kuin he tajuavat, että tämän evoluutiomatkan tarkoituksena on yhtenäisyys. Suuria heräämisaaltoja odotetaan kuitenkin vuoden 2014 alkupuolella.


Massaheräämiset valolle

Fotonievoluutio tähtää meidän käsityskykyymme hävittäen itse luomamme verhot. Tässä kriittisessä vaiheessa yhtenäisyyttä palvelee parhaiten kollektiivinen kokemus. Ylösnousevien henkilöiden tehtävänä on osoittaa, että muutos merkitsee rakkautta, myötätuntoa ja yhtenäisyyttä.

Tiennäyttäjät, meidän kuuluu keskittyä rakkauteen. Yhteisöissä laukeavat kohonneet tunnetilat vaativat meidän puoleltamme tasapainoa. Säilyttäkää ja säteilkää RAKKAUTTA kaikelle elämälle tällä planeetalla. Olkaa lempeitä, ystävällisiä ja kärsivällisiä. Olkaa Lähteen valon puhdas kanava - luokaa valon virta Jumalan kipinästä sisällänne. Pitäkää sydänkekuksenne avoinna ja virtaavana sisäisen lähteenne kautta kun ulkoinen yhtyy kaikkien asianosaisten korkeimpiin etuihin.


Magneettinen harmonia

Magneettinen tasapainottaminen on kiireellinen tämän siirtymän aikana. Herkät ihmiset saattavat tuntea sen ruumiissaan huimauksena, pyörrytyksenä tai pahoinvointina. Maapallon laatat ja energialinjat muuttuvat ja elementaalit vastaavat säämuutoksilla tasapainottaakseen tilannetta. Monet valon tiimit loivat useita magneettisia tasapainotuspisteitä vuosien 2012-2013 aikana. Ne tarjoavat vaihtoehtoja epävakaiden sähkömagneettisten virtauksien varalta, useita pisteitä jotka pyrkivät tasapainottamaan magneettista ylijännitettä sen sijaan että olisi vain pohjois- ja etelänapa. Maaplaneetan pinnalla olevat pyhät paikat, pyörteet ja portaalit auttavat kohdistamaan uutta valoa näihin uusiin magneettisiin tasapainotuspisteisiin. Jotkut sijainnit palvelevat jo itsessään tasapainotuspisteinä.

Tämän järjestelmän - ja monien muiden, jotka on toteutettu tätä siirtymää varten - tarkoitus on varmistaa mahdollisimman sujuva matka maapallolle, ihmiskunnalle ja elementaaleille. Vaikka olisi kaunista purjehtia fotonivyön läpi ilman minkäänlaisia maapallon muutoksia, muutosten on tapahduttava. Ne saattavat vaikuttaa dramaattisilta niiden mielestä, jotka eivät ole tietoisia näistä myötätuntoisista ponnisteluista.


Itkekää ilosta, rakkaat valonjoukot

Niin voimakkaita kuin viimeiset kolme kuukautta ovatkaan olleet ylösnousemuksen kokeville ihmisille, meitä odottaa vielä aika tavalla lisää. Tämän suuruusluokan tapahtumat ottaa tietoisen valinnan hetki hetkeltä. Sen sijaan että olisitte läsnä,  olkaa läsnäoloa. Teidän todellisen itsenne loisto ja voima on paljastumassa, sisäistäkää se sitä myöten kun se paljastuu teille. Todellinen sisäistäminen merkitsee pysyvää muutosta.

Totuuden kieltämistä ei enää sallita sekä persoonallisella että planetaarisella tasolla. Älkää antako alempien tasojenne kiusata teitä jos ne takertuvat menneeseen; antautukaa sille joka te todella olette sitä mukaan kun se paljastuu. Tietoisuuden laajeneminen voi muuttua ylitsevuotavaksi kun nämä uudet valotasot lisäävät voimakkuuttaan. Hengittäkää, tietäkää että kaikki on hyvin, löytäkää rakkaus (ei draama) näistä päivityksistä.


Yksisuuntainen poistumistie

Ylösnousevat joukot kokevat syviä paljastuksia, moniulotteisia läpivuodon ilmiöitä, syvällistä hiljaisuutta ja lähtemisen tunteita. Muistakaa, että tämä on lopullinen hyvästijättö menneisyydelle. Kollektiivinen intuitio tuntee, että kolmiulotteinen alusta ei ole enää paikallaan, mikä laukaisee vakausongelmia. Pitäkää henkilökohtaiset ja kollektiiviset psykologiset asiat tasapainossa hengittämällä sisään muutoksen hyväksyntää, pysymällä avoimina muutoksen virralle ja keskittymällä sydämen viisauteen. Tämä valo saattaa olla liian voimakasta, yksinkertaistakaa aina kun vain voitte.

Joulukuun - maaliskuun muutostapahtuma on loistava ja haastava. Pysykää viileinä ja keskittyneinä sydänvirtaanne. Ankkuroikaa rakkautta, rauhaa ja myötätuntoa jokaisella keskustelulla, jokaisella toimella, jokaisella ajatuksella. Yhdistykäämme kirkkaiksi esimerkeiksi siitä, mitä ylösnousemus voi tarkoittaa. Opastakaa jokaista ympärillänne valoon osoittamalla miten kaunista on ruumiillistaa kaikkein korkein rakkaus.

Sandra Walter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti