maanantai 6. tammikuuta 2014

2014 - suuren muutoksen alku

 kirjoittanut Sharon Taphorn

Tervetuloa muutoksen vuoteen! Olkaa valmiina näkemään ympärillänne monia siirtymiä. Päättäkää nyt heti, mitä haluatte luoda itsellenne tietoisesti, jotta pystytte saamaan irti kaiken mahdollisen tulevan vuoden energiamalleista.

Eikö tämä juuri läpikäymämme mestaruuden vuosi ollutkin melkoinen matka. Monet meistä ovat kehittäneet taitojaan, tehneet muutoksia ja saattaneet asioita loppuun, jotta voimme siirtyä isompiin ja parempiin asioihin. Ne joilla on jo, tulevat saamaan paljon upeamman ajan tässä vuoden 2014 nousevassa energiassa, joten valmistautukaa nauttimaan matkasta ja keräämään hyöty siitä mitä olette kylväneet.

Joillekin teistä tämä on suurten päätösten ja vaikeiden valintojen aikaa. Jos kuitenkin pyydätte opastusta ja luotatte saavanne sitä, tulette tekemään itsellenne oikeat ja parhaat päätökset. Luottakaa itseenne. Yhteytenne itseenne on todella se asia, jota haluatte työstää ja kasvattaa. Kun kuljette käsi kädessä henkisen itsenne kanssa, elämästä tulee taianomaisempaa.

Odottakaa ja asettakaa aikomuksenne tämän kuukauden aikana uusien projektien aloittamiseen, päämäärien asettamiseen ja sen päättämiseen selkeästi, mikä on teille tärkeintä juuri nyt - ei muille elämässänne oleville ihmisille, sillä tämä kierros on vain teitä varten ja koskee vain sitä, mitä te itse haluatte riippumatta siitä, mitä muut sanovat tai odottavat - tämä on vain teitä varten. Mikä on parasta teille itsellenne, on joka tapauksessa parasta kokonaisuuden kannalta. Antakaa sille pitkän tähtäimen vaikutuksia, jotta voitte nähdä sen avautuvan koko komeudessaan sekä uskoa ja luottaa tähän. Juuri tässä meillä on useimmiten eniten ongelmia:  emme luota siihen, että se tapahtuu. Luottakaa itseenne ja kykyynne luoda. Älkää jääkö miettimään, kuka ja miten - vaan miettikää sitä tosiasiaa, että se tapahtuu.

Tämä auttaa teitä rakentamaan rohkeutta ja luottamusta kykyynne luoda omaa elämäänne ja se myös osoittaa, että mitään ei ole kiveen kirjoitettu, mitä ei voi muuttaa teidän kyvyllänne odottaa toista lopputulosta ja valita toista polkua. Nämä seuraavat kolme vuotta tulevat näyttämään ällistyttävää kasvua ja muutosta, mikä ei aina ole miellyttävää, erityisesti niille jotka vastustavat tai vanhalle kaartille kun se on lähdössä. Uusi eheyden ja tulkitsemisen taso tulee muuttumaan normaaliksi tavaksi tuntea ihmisille. Se on kuin tulisitte omaksi parhaaksi valheenpaljastuskoneeksenne, kuten indigo- ja kristallilapset ovat, he vain joskus tarvitsevat opetusta, miten tulkita signaaleja. Tässä monet, jotka ovat olleet oppilaita, muuttuvat opettajiksi, sillä olette osa tiennäyttäjistä niille, jotka tulevat perässä. Te juuri olette valinneet heräävänne itsenne suuremmille mahdollisuuksille ja lajillenne kokonaisuudessaan.

Jos vielä olette opettelemassa lentämään, etsikää opettaja, joka on mestarilentäjä. Tämä muutoksen vuosi tuo mukanaan monia mahdollisuuksia ja niinpä huomaatte aina olevanne oikeassa paikassa oikeaan aikaan, missä tarvitsettekin olla, oppimassa sitä mitä haluatte. Olette aina oikeassa paikassa, kuten enkelit mielellään sanovat, ette vain aina havaitse, mitä ympärillänne tapahtuu auttaakseen teitä ohjaamaan oikeaan suuntaan. Jos ette huomaa merkkejä, se johtuu omasta kuviostanne, ei muiden. Kenelläkään ei tosiasiassa ole tuota valtaa teidän ylitsenne, se on vanhojen energiaopetusten myytti ja opetus.

Ottakaa oppitunti tai kaksi siitä, miten työskennellä energian kanssa, itsenne energian kanssa ja korkeamman itsenne kanssa, joka on osa teitä. Se on yhdistyneenä sekä teidän fyysiseen itseenne että kaikkeen mitä on. Te olette korkeamman itsenne osa, joka on täällä kokemassa fyysistä todellisuutta. Kun hiotte taitojanne, paljon enemmän tulee teille mahdolliseksi ja se on todella sitä, mitä te olette täällä maan päällä kokemassa juuri nyt. Se on osa kaikkea meidän "elämäntarkoitustamme" ja me kaikki todella työstämme sitä, tajuammepa sen tai emme. Suurin osa tätä tekstiä lukevista tietää jo tämän jollakin tasolla. On aika mennä "Tähtikouluun" ja oppia käyttämään taikuutta jälleen kerran.

 Totutelkaa työskentelemään tässä korkeammassa energiassa kun näette jatkuvaa auringon aktiviteettia, auringonpilkkuja ja geomagneettista energiaa. Olemme uudessa ajassa ja siitä on tulossa uusi normaali. Mitä keskittyneempänä pystytte pysyttelemään riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu, sitä enemmän kuljette virran mukana. Ne, jotka tarvitsevat ravistelua, ovat se energia, joka on usein katalyyttina etsimillenne muutoksille. Kiinnittäkää turvavyönne ja muistakaa, että tämä on se kyyti, jota olette todella odottaneet ja se on tässä nyt.

Luokaa itsellenne jokin henkinen tapa ja pitäkää sitä ensisijaisena tapananne. On helppoa löytää asioita, jotka tuhlaavat aikaa, ja muuttaa ne tuottavaksi energiaksi. Olette sen arvoisia ja niin ovat myös unelmanne ja toiveenne.

Loistavaa kuukautta teille kaikille!

http://www.playingwiththeuniverse.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti