torstai 9. tammikuuta 2014

Miten voit luoda vuoden 2014 menestykselliseksi

Astrologi Kelley Rosano 1.1.2014

Millaista olisi, jos voisit luoda tietoisesti tulevaisuutesi - esimerkiksi vuoden 2014 tapahtumat? Haluaisitko kokeilla? Tämä prosessi on luonut ällistyttäviä tuloksia aikaisempina vuosina. Käytä sitä korvaamaan uuden vuoden lupaukset, joita aiot tehdä.

1. Kuvittele, että tänään on 31.12.2014

2. Kuvittele, että katsot taaksepäin kulunutta vuotta ja palautat mieleesi kaikki ihanat, menestystä tuoneet asiat, jotka tapahtuivat. Näe ne. Kosketa niitä. Tunne ne. (Me luomme tunteidemme voimalla sen, millä saamme sydämemme todelliset toivomukset toteutumaan.)

3. Ota nyt kynä ja paperia (tai tietokone) ja kirjoita itsellesi kirje, jossa kuvaat kaikkea mitä tapahtui vuonna 2014. Mitä kaikkea sinulla on elämässäsi 31.12.2014, mistä olet kiitollinen? Se saattaa olla uusi työ, ura tai liikeyritys. Ehkä olet ratkaissut suuren ihmissuhdeongelman ja/tai tavannut sielunkumppanisi. Sinulla saattaa olla uusi koti, vakaampi taloudellinen tilanne, parempi terveys tai muuttunut elämäntyyli, jossa käytät vähemmän aikaa työntekoon ja enemmän aikaa niihin asioihin, joita todella haluat tehdä. (Voit työskennellä vähemmän ja tehdä enemmän elämää.) Olipa se mitä tahansa, kirjoita se ylös. Ole tarkka. Esimerkiksi jos tulosi ovat kasvaneet, kirjoita kuinka paljon.

4. Tarkastele nyt jokaista kohtaa erikseen ja katso, mitä toimenpiteitä otit vuoden 2014 aikana, jotka johtivat näihin loistaviin tuloksiin. Kirjoita nuo toimenpiteet kalenteriisi ja merkitse, koska ne tapahtuivat. Ole jälleen mahdollisimman tarkka. Esimerkiksi parantaakseni terveyttäni, hyvinvointiani ja elämänvoimaani olen sitoutunut lopettamaan prosessoidun ruuan syömisen, juomaan enemmän puhdasta vettä ja harrastamaan liikuntaa kolmesti viikossa joka tiistai, torstai ja lauantai.

5. Laita nyt kirje talteen, jotta voit ottaa sen esille 31.12.2014 ja verrata kirjettä todelliseen tilanteeseen. Tulet olemaan hämmästynyt! Erityisesti, jos toteutat askeleet, jotka kirjoitit ylös kalenteriisi, aina kun tulet niiden kohdalle vuoden mittaan.

Siunausta ja yltäkylläisyyttä!

Kelley Rosano
http://www.kelleyrosano.com/2014/01/01/consciously-creating-2014/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti