perjantai 10. tammikuuta 2014

Miten päästä eroon negatiivisesta energiasta, jota olet kerännyt päivän mittaan

Anna Merkaba

Aina kun kanavoin jollekin ihmiselle, tämä sama asia tulee esiin kun enkelit sanovat: "Kutsu meitä koska tahansa kun tarvitset meitä. Kutsu meitä,  me tulemme ja puhdistamme sinut kaikista negatiivisista energioista. Anna meidän parantaa sinut. Jne..." Kysymys on aina, miten.

Tänään haluan jakaa yhden HYVIN YKSINKERTAISEN tekniikan, jolla voi poistaa negatiivisia ajatusmalleja, energioita, värähtelyjä jne, joita olet kerännyt päivän mittaan. Tämä tekniikka toimii minulla ja monilla muilla, jotka ovat kokeilleet sitä.

Mitä sinun tarvitsee tehdä:

- Seiso suorassa käsivarret taivutettuina kyynärpäästä niin että kämmenpuoli on ylöspäin

- Jalat suorassa linjassa, jalkaterät yhdessä

- Kun olet tässä asennossa, sulje silmäsi, ota syvä sisäänhengitys ja pidätä ilmaa sisälläsi kuvitellen, että hengittämäsi ilma leviää ruumiisi yläosaan ensin.  Hengitä ulos.

- Hengitä nyt sisään toisen kerran ja kuvittele, että ilma kulkee alaspäin aina jalkapöytiisi asti,  pidätä ja hengitä ulos.

- Tee tämä hengitys ainakin 3 kertaa ylös ja 3 kertaa alas. Jos tunnet lievää huimausta, laita kämmenesi yhteen aivan kuin rukousasennossa ja seiso muutama sekunti kunnes energiasi tasapainottuvat.

- Kuvittele nyt, että sininen valonsäde tulee päälaellesi kruunuchakraasi ja kulkee koko matkan alas jalkoihisi sekä niiden alapuolelle. Kuvittele, että kun valo kulkee lävitsesi, se puhdistaa mennessään ruumiisi jokaisen solun ja vapauttaa kaiken tuntemasi jännityksen, kaikki negatiiviset tunteet ja kaikki negatiiviset värähtelyt, joita olet saattanut kerätä päivän mittaan.

- Samalla kutsu haluamaasi enkeliä tai muuta henkiolentoa ja pyydä: "Rakas xxx,  pyydän sinua nyt, että olet hyvä ja vapautat kaikki negatiiviset ajatukset, tunteet ja värähtelyt, joita olen tietoisesti tai tiedostamatta saattanut kerätä päivän mittaan,  ja lähetät ne valoon parannettaviksi ja muunnettaviksi. Pyydän, että niiden sijaan täytät minun ruumiini, sydämeni ja sieluni valolla, rakkaudella, kärsivällisyydellä, ymmärryksellä ja ** kaikella sillä mitä haluat saada **".

- Kun teet tätä, kuvittele kaiken negatiivisuuden lähtevän pois kehostasi kuin jätteet, jotka lentävät pois sinusta. Näe, kuinka ne imetään valoon ja lähetetään Lähteeseen puhdistamista varten. Näe itsesi paistattelemassa puhtaassa rakastavassa, parantavassa sinisessä valossa.

Tee tätä kunnes tunnet olosi paremmaksi ja valoisammaksi. Toivon, että se auttaa sinua.
Rakkautta ja valoa,
Anna Merkaba

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2013/06/19/how-to-get-rid-of-negative-energy-youve-accumulated-throughout-the-day/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti