tiistai 31. joulukuuta 2013

Hilarionin viikkoviesti 29.12.2013 - 4.1.2014

kanavoinut Marlene Swetlishoff

Rakkaat,

Planeetalla on tänä aikana paljon ihmisiä, jotka ovat katsoneet syvään sisimpäänsä ja jatkavat sitä edelleen, jotta he voivat kohdata jokaisen piilotetun oman olemuksensa osasen. Jotta he voivat suoraan ja rehellisesti, ilman kieltämistä,  hyväksyä ja rakastaa itsensä jokaista aspektia. Jokaisen ihmisen halukkuus kohdata hänen sisällään asuvat tasapainottavat, harmonisoivat ja päätökseen saattavat asiat auttaa muuttumaan kokonaiseksi. Tämä synnyttää syvän rauhan ja tyytyväisyyden tunteen kaikissa heidän teoissaan sekä tuo iloa ja onnea heidän ulkoiseen elämäänsä. Sanontaa "kuten ylhäällä, niin alhaallakin" aletaan ymmärtää sydämessä, sillä ulkoinen maailma kuvastaa aina sisäistä.

Monet sielut ovat käyneet läpi ankaria yrityksiä tasapainottaakseen olemuksensa henkiset ja tunne-elämän osansa tietäen, että eivät pääse täydellisesti korkeampiin ulottuvuuksiin ennen kuin ovat puhtaita alempien tasojen ajatusmalleista ja uskomuksista. Tämä on ollut vähintäänkin haastavaa hyvin monille. Tuon hyviä uutisia teille, jotka ovat kokeneet tämän ongelman. Samalla kun planeetta poistaa ja  puhdistaa vanhoja taajuuksia, kun tapahtuu ilmaston- ja maapallon muutoksia, tulee paljon helpommaksi säilyttää tasapaino. Täten energiat auttavat nyt teistä jokaista päästämään irti itsepäisistä vanhoista ajatusmuodoista ja vanhoista tunnemalleista, jotka ovat pitäneet teitä panttivankeinaan pitkän aikaa. Jokainen ihminen toivottaa tämän avun tervetulleeksi, kun hän huomaa, että on paljon helpompi pysyä tasapainoisena sisäisesti ja ulkoisesti.

Teidän on tärkeää maadoittaa energiajuurenne maapallon kristalliseen timanttiytimeen joka päivä. Se on välttämätöntä, jotta pystytte inkarnoitumaan täydellisesti tänne maapallolle yhdessä kaikkien moniulotteisen olemuksenne korkeampien osien kanssa. Yhdistykää joka aamu korkeamman itsenne ja jumalaisten osienne kanssa. Antakaa itsellenne rakkautta toistamalla jonkin aikaa voimalauseita, kuten :"MINÄ OLEN nyt yhdistynyt korkeimman mahdollisen itseni osan kanssa, joka on mahdollista tällä hetkellä" ja "MINÄ OLEN jumalaisen hengen puhdas astia". Muistuttakaa itsellenne usein, että olette valon ja rakkauden olemuksia, jotka ovat valinneet tulevansa tälle planeetalle tänä aikana avuksi ankkuroimaan kosmista valoa maapallon kristalliytimeen. Se on äärimmäisen tärkeää maaäidille, koska se auttaa tasapainottamaan hänen energioitaan ja levittämään valoa hänen sisällään.

Kun teette tätä työtä joka päivä, autatte maapalloa syntymään siksi kirkkaaksi tähdeksi, joka on hänen kohtalonsa. Samalla autatte koko ihmiskuntaa nousemaan korkeampaan taajuuteen. Tämä ei tarkoita, että kaaos ja epäjärjestys häviäisivät välittömästi, mutta tekemällä tätä työtä ja säilyttämällä oman korkeamman visionne maapallosta ja sen kaikista asukkaista, te olette rauhan tyyssija myrskyssä, joka raivoaa ympärillänne. Rauhallisuutenne vaikuttaa ympäröivään maailmaanne. Näinä edeltävinä vuosina te kaikki olette tehneet työtä itsenne kanssa ja alatte nyt ymmärtää, että sen avulla olette asettaneet itsenne johtavaan asemaan edelläkävijänä, joka pystyy käyttämään energiaa voimakkailla ja mahtavilla tavoilla.

Tämä tietenkin tuo mukanaan mahtavan vastuun. Olemme luottavaisia siihen - ja teidänkin pitäisi olla - että olette läpäisseet tämän aloituksen liehuvin lipuin. Jos luette tätä viestiä, olette yksi niistä, jotka ovat todistaneet pystyvänne ottamaan suurempaa vastuuta ja olette sen arvoisia. Nyt tulee helpommaksi pysytellä selvillä olemassaolonne korkeammasta tarkoituksesta täällä maan päällä. Me, teidän veljenne, sisarenne ja työtoverinne, kävelemme rinnallanne kun otatte vastuun uudesta identiteetistänne. Hyvin tehty, rakkaat. Olkaa rauhassa.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti