sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ylösnousemus on nyt ankkuroitu teidän todellisuuteenne ja ensimmäiset ovat jo tehneet oman kvanttihyppynsä

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Marc Gamma 27.11.2013

Esipuhe arkkienkeli Mikaelin viestin käännökseen, katso täältä.

Eva-Marialla, joka on kääntänyt kaikki minun kanavoidut viestini, oli lyhyt keskustelu arkkienkeli Mikaelin kanssa tätä käännöstä koskien. Sen on tarkoitus täydentää tätä käännöstä.

Arkkienkeli Mikael puhuu:

Rakkaat ihmiset, tässä olemme puhumassa teille me,  arkkienkeli Mikael ja meidän taivaallinen Isämme. Heti viestimme aluksi annan puheenvuoron Isälle, jotta hän voi ympäröidä teidät rakkaudellaan ja energiallaan. Hän tekee päivityksen tapahtumista kuten viime viikollakin, minkä jälkeen minä selitän vielä vähän lisää yksityiskohtia.

Rakkaat lapseni, tässä puhuu teidän taivaallinen Isänne. Palasin taas luoksenne kertomaan teille, että aivan ensimmäiset ihmiset ovat tehneet oman päätöksensä ja lähteneet maaplaneetalta. Lähtemisellä tarkoitan  sitä planeettaa, joka on edelleen vanhassa kaksinaisuuden ulottuvuudessa. 

He ovat saapuneet turvallisesti "toiselle puolelle" viidenteen ulottuvuuteen ja kokeneet, miltä "herääminen" tuntuu. He ovat vielä sopeutumisvaiheessa ja työskentelevät tiiviisti yhdessä Gaian kanssa, jotta he saavat päätettyä ankkurointinsa uuteen 5. ulottuvuuden todellisuuteen.

Me kaikki olemme toivottaneet heidät tervetulleiksi avoimin sydämin. Se tarkoittaa kaikkia taivaan joukkoja, enkeleitä ja arkkienkeleitä, sekä kaikkia niitä, jotka ovat näytelleet tärkeää osaa tässä ylösnousemusprosessissa ja näyttelevät edelleen. 

Tänne saapuneiden silmät ovat edelleen häikäistyneet kaikesta valosta. Heidän silmänsä tarvitsevat vielä jonkin aikaa tottua valoon, sillä se ei ole millään muotoa vertailukelpoinen teidän valonne kanssa. Se ei ole pelkästään erittäin kirkas valo, jossa voi nähdä. Se on myös  ravitsemuksen uusi peruste, valoravintoa teidän kielellänne, josta on täällä tullut todellisuutta. Valoravinto on tehty mahdolliseksi kaikille ja sitä on runsaasti saatavilla. 

Me olemme nyt saapuneet siihen vaiheeseen, jossa ihmisten tulee tehdä päätös. Se on myös vaihe, jossa jyvät erotellaan akanoista, ja olemme myös saapuneet vaiheeseen, jolloin jätetään hyvästejä toisille. Kaikki ne, jotka ovat käyneet läpi tällaisen kokemuksen, tietävät mistä puhun. Ne joilla tämä on vielä edessä, tulevat pian tietämään mitä tarkoitan. 

Tulen nyt viestini loppuun ennen kuin annan sananvuoron Mikaelille. 

Rakkaat lapseni,  olemme nyt saapuneet lopulliseen päämääräämme! Emme enää puhu lähestyvästä ylösnousemuksesta. Ei, me puhumme ylösnousemuksesta, joka tapahtuu nyt ja jatkuu tietyn aikaa. Portaalit on avattu ja odotamme teidän kulkevan läpi porteista. Odotamme teidän valoanne tulevaksi läpi näistä porteista ja odotamme teidän loistavia kasvojanne kun pystytte nauttimaan tästä ihanasta uuden maailman näkemisestä ensimmäisen kerran.

Palaan luoksenne taas pian, kun poikani Rafael välittää teille seuraavan viestinsä. 

Suurella rakkaudella teitä kohtaan, rakkaat ihmiset
Isänne ja Kaiken-Mitä-On Luoja


Nyt kun Isämme on taas antanut minulle puheenvuoron, haluaisin välittää joitakin täydentäviä kommentteja. Uskon että ymmärrätte nyt, mitä Isämme tarkoitti kun hän sanoi:

"Me olemme nyt ylösnousemuksessa emmekä enää odota ylösnousemusta"

Tästä syystä kaikki riippuu nyt teistä, rakkaat ihmiset. Kaikki riippuu nyt teidän päätöksestänne ja siitä, otatteko askeleen eteenpäin. Olemme puhuneet tästä jo useasti aikaisemmin ja jatkamme edelleen.

Te olette niitä, joiden on tehtävä aivan omat päätöksensä. Te olette niitä, joiden on otettava askel eteenpäin ja mentävä ylösnousemuksen porttien läpi. Me emme voi tehdä tätä teidän puolestanne, koska meidän tulee noudattaa vapaan tahdon lakia. Kun kutsutte meitä, tulemme heti auttamaan, sillä se on meille sallittua.

Olemme nyt saapuneet tämänpäiväisen viestimme loppuosaan. Tulevaisuudessa viestit ovat lyhempiä ja niiden sisältö muuttuu jälleen. Ylösnousemuksen alettua emme enää puhu siitä, koska se on nyt olemassa.

Tulemme kertomaan teille, mikä teitä tulee odottamaan toisella puolella. Puhumme siitä, mikä on nyt todellista täällä, ja se tulee tapahtumaan erityisellä tavalla.

Tämä kanavoija saa viestinsä viidennestä ulottuvuudesta tästä lähtien. Se tarkoittaa, että hän yhdistyy niihin ihmisiin, jotka ovat jo ylösnousseet, ja saa heiltä "ensikäden tietoa". Hän saa tietoa valituilta ihmisiltä, jotka ovat selvinneet ylösnousemuksesta ja jotka tulevat kertomaan, miten he kokivat ylösnousemuksen ja millaiset tunteet heillä on.

He näyttävät myös teille, mitä tarvittiin ylösnousemusta varten, ja he tulevat myös osoittamaan missä heidän piti ylittää vaikeuksia. Tämän pitäisi auttaa teitä ja tehdä ylösnousemus teille helpommaksi. Me tulemme pitämään näiden viestien esipuheen ja sen jälkeen annamme yhdistetyissä viesteissä puheenvuoron jollekin tietylle sielulle, joka on viidennessä ulottuvuudessa. Tämä on aivan uutta eikä sitä ole tehty aikaisemmin.

Me valmistelemme tämän kanavan etukäteen, koska tähän saakka hän on ollut telepaattisessa kontaktissa vain yhden ihmisen kanssa maan päällä. Tällainen kontakti tulee hänelle mahdolliseksi kaikkien viidennessä ulottuvuudessa olevien ihmisten kanssa.

Palaamme teidän luoksenne pian yllämainituilla tavoilla.

Suurella rakkaudella teitä ihmisiä kohtaan. Odotan ilolla tapaamistamme toisella puolella.

Teidän arkkienkeli Mikael


Käännetty suomeksi yhdistellen englannin- ja saksankielisiä tekstejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti