sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Avunpyyntö arkkienkeli Mikaelille ennen hänen viestiään 27.11.

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Marc Gamman tekstien kääntäjä (saksa-englanti) Eva-Maria 27.11.2013

Hyvää päivää, rakas arkkienkeli Mikael,

Kun Marc lähetti minulle sinun viestisi saksankielisen alkuperäistekstin, hän kirjoitti että sinä tulet auttamaan minua kun alan kääntää ihanaa tekstiäsi. Ajattelin että olisi loistava ajatus kutsua sinua ja toivottaa sinut tervetulleeksi ennen kuin aloitan oman työni.

Tiedäthän, että aivan alusta saakka olen tuntenut puhdasta ja ehdotonta rakkautta sinuun, rakkain arkkienkelini, eikä nyt elämässäni ole yhtäkään aamua jolloin en herättyäni pyrkisi kosketuksiin sinun kanssasi pyytäen sinun kumppanuuttasi ja sinisen liekkisi apua. Olet aina niin lähellä minua ja suojelet myös rakasta ystävääni Aurelia-Sarinahia. Pyydän sinua pitämään hänestä hyvää huolta! Ja välitä rakastavat terveiseni myös hassulle Marixille, hän saa minun sydämeni aina nauramaan.

Rakkain maaenkelini Eva-Maria. Yllä olevat sanasi ilahduttavat suuresti sydäntäni, vaikka se onkin arkkienkelin sydän. Suuret kiitokset.

Olen tässä rinnallasi ja voin tuntea kaipuusi meidän lähellemme, sinun oppaittesi ja mentoreittesi "maapallon ulkopuolella". Sen vuoksi me alamme yhä enemmän toimia ottaaksemme osaa elämääsi niin kauan kuin vielä viivyt tällä kolmi- ja neliulotteisella planeetalla. Kaikkien viimeisimpienkin ihmisten odottaminen, jotta he lopulta saavuttavat Suuren Portaalin, ei ole helppo tehtävä sinulle ja Marcille eikä kaikille muille,  koska teidän kaipuunne on saavuttanut meidät jo kauan sitten. Te olette yhä samassa asemassa kuin  Bodhisattva. Kun he ja myös te saavutatte ylösnousemuksen portaalin, te käännytte takaisinpäin ja jäätte sinne auttamaan kaikkia niitä, jotka tarvitsevat puhdasta ja myötätuntoista  rakkausapua päästäkseen läpi omaan ylösnousemusportaaliinsa. 

Rakastan myös sinua, kun nyt yhdistyt uskollisten sielujen pieneen ryhmään, jotka täyttävät omaa sielunsopimustaan jumalallisessa rakkaudessa meidän Kaiken Isäämme, Kaiken-mitä-on Luojaan ja hänen jumalaiseen valoonsa! 


Olen hyvin kiitollinen rakastavista sanoistasi, arkkienkeli Mikael. Ja nyt kun olemme sanoneet kaiken, jatkakaamme seuraavaan käännöstyöhön.

Oletko valmis - annan sinulle voimaa  - ja meille molemmille - aloitammeko nyt? 

Käännetty yhdistellen saksan ja englanninkielisistä teksteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti