lauantai 23. marraskuuta 2013

Kaikki antaa teille mahdollisuuden valita joko pelon tai rakkauden. Mitä jos valitsisitte tällä kertaa rakkauden?

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ron Head, Oracles and Healers, 21.11.2013


Aloitamme tänään jälleen kerran tarjoamalla onnittelumme teidän jatkuvasta edistyksestänne. Te ette ehkä näe mitään, vaikka alatte tuntea paljon, mutta me näemme ihmeellisiä muutoksia teitä ympäröivässä energiakentässä. Valtavan paljon hyödyllistä muutosta on alkanut ja sillä on kestävät vaikutukset, jotka ovat ehkäpä vasta orastamassa teidän tietoisuudessanne. Ajatelkaa niitä kuin vasta istutettuina taimina kasvihuoneessanne. Ne tulevat olemaan hyvässä kasvussa silloin kun uusi kasvukausi alkaa, valmiina istutettaviksi sisimmästänne ulkoiseen elämäänne. Tuo kausi saattaa saapua aikaisemmin kuin kuvittelettekaan.

Puhutaanpa nyt taivaallisesta ilmiöstä, jota monet teistä katselevat. Jotkut katsovat sitä huolestuneina ja pelokkaina. Jotkut näkevät kauneuden ja ihmeen. Se on tietenkin teidän oma valintanne. Se on suuri valo, komeetta, joka tulee valaisemaan teidän yönne. Suosittelemme lämpimästi, että katsotte tätä lähestyvää taivaankappaletta, tätä lähestyvää esinettä, lahjojen antajana, ihmeellisenä ja kauniina joululahjana, jos haluatte. Kuten tähän mennessä jo tiedätte, kaikki antaa teille mahdollisuuden valita joko pelon tai rakkauden. Mitäpä jos valitsisitte tällä kertaa rakkauden? Miten se vaikuttaa teihin ja myös teidän maailmaanne? Se on tapahtuma, jota ei ole nähty tässä suuruusluokassa aikaisemmin eikä ehkä koskaan enää tulla näkemään. Vakuutamme teille, että tämä tapahtuma on myös mainittu joissakin alkuperäiskansojen ennustuksessa hyvin kauan, kauan aikaa sitten.

Tämä vahvistaa teille kaikille "joilla on näkevät silmät ja kuulevat korvat", kuten teillä on tapana sanoa, että aika on saapunut. Olette todella sen keskipisteessä. Ja vaikka ette ehkä näe suuria muutoksia omassa henkilökohtaisessa ympäristössänne vielä, kannustamme teitä kiinnittämään tarkasti huomiota itseenne yhteisönä, kokonaisuutena. Kun opitte tekemään sen, alatte tuntea, mitä voimme kuvata vain mullistuksena, täydellisenä käännekohtana, jota te kaikki olette odottaneet.

Se ei ole "salama-taivaalta-mitä-nyt-tapahtui?" -tyylinen muutos. Ja kuitenkin, kun tapahtunut alkaa upota sisään, tulette näkemään että se oli juuri tuollainen. Se tulee olemaan melkein yhtä nopea kuin muutos, joka tappoi dinosaurukset. Tietenkään teidän dinosauruksenne eivät pitäneet rannekelloja eivätkä seuranneet 24/7 uutisvirtaa.

Meidän paras neuvomme tällä hetkellä on toivottaa muutokset tervetulleiksi, sekä sisäiset että ulkoiset. Ottakaa ne vastaan kiitollisuudella ja arvostuksella, sillä loppujen lopuksi te itse olette olleet mukana luomassa niitä. Ja jatkakaa keskittymistänne parempaan maailmaan, jossa haluatte elää. Nähkää se mielessänne niin yksityiskohtaisena kuin vain pystytte. Se lähestyy.

Pidämme teitä rakastavassa syleilyssämme ja kiitämme teitä rohkeudestanne sekä ällistyttävistä kyvyistänne, joita olette osoittaneet mutta ette vielä näe. Hyvää päivää, rakkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti