torstai 14. marraskuuta 2013

Pidä hauskaa

Brian, lohikäärmettä kanavoinut Wes Annac

Tässä on lohikäärme,

Olemme aikaisemmin puhuneet hauskan pitämisestä. Tällä kertaa aiomme kertoa 2013 puhdistuksesta ja siitä mitä se tarkoittaa.

Elämän on tarkoitus olla hauskaa. Elämä kouluna tai tehtävänä tai ristiretkenä tai henkisenä kehityksenä on - uhhuh - todella tylsä tapa kokea se. Sitäpaitsi lohikäärmeet vain haluavat pitää hauskaa. On totta, että elämä tarjoaa kaikkia näitä asioita hauskuuden lisäksi, mutta ennen kaikkea Kaikki-Mitä-On haluaa teidän nauttivan luovasta kokemuksestanne,  koska jos te ette nauti siitä, niin mitä järkeä siinä on? Tehkää jotain muuta. Kaikki-Mitä-On kyllä löytää jonkun toisen ottajan ("tarkkailijan") sille kokemukselle, josta te ette nauti. Näin se toimii, koska kaikki on olemassa ikuisuuden joka tapauksessa.

Entä sitten ne kokemukset, joita teidän sielunne pitää hauskoina ja nautittavina, mutta te inkarnaatiossanne ette. No, te olette kuljettajan istuimella, ei sielunne.

Joka kerta kun otamme puheeksi tämän asian, jotkut turhautuvat,  mistä olemme pahoillamme. Sillä jotkut ihmiset eivät vain saa asioita järjestymään tai muuttumaan omassa henkilökohtaisessa elämässään. Joskus tuntui siltä, että roina oli hauskaa, joten teidän pyytämisenne pitämään hauskaa tuntui loukkaukselta. Tämä asia on nyt muuttumassa monen kohdalla. Luulemme, että teille on varsin selvää, mitä tämä tarkoittaa. Näiden asioiden puhdistaminen ei välttämättä ole mukavaa, mutta lopputulos tulee olemaan paljon pidemmällä hauskan suunnassa asteikolla hauska - ei hauska. Ainakin neutraali,  ja luultavasti palkitseva.

Tämä ei kuitenkaan ole se paikka mistä hauskuus alkaa. Se alkaa myöhemmin kun enemmän asioita alkaa aueta teille näitten puhdistusten tuloksena. Niille teistä, jotka ovat pelanneet videopelejä, oletteko koskaan ollut jumissa, jossa teidän tarvitsi keksiä yksi pieni asia, jotta saitte avattua kokonaan uuden pelitason? Se on juuri tuollaista.

Alkaen myöhemmin 2014 ja siitä edelleen eteenpäin höyryten teille tulee aukeamaan uusia kykyjä ja tilaisuuksia. Hitaasti mutta varmasti perhonen onnistuu ryömimään ulos kotelostaan. Se tulee olemaan hauskaa.

Emme kerro teille, mitä on odotettavissa, vaan jätämme sen teidän mielikuvituksenne varaan. Me vain näemme energiat ja että ne ovat uusia teille. Mitä muotoja te liitätte niihin, se on teidän asianne.

Rakkaudella,
Lohikäärme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti