torstai 14. marraskuuta 2013

Pilaantuvat ja kuluvat asiat

Brian, lohikäärmettä kanavoinut Wes Annac


Tässä on lohikäärme,

Todellisuuden, jossa te olette, ei ollut tarkoitus olla täydellinen. Itse asiassa sen on tarkoitus olla epätäydellinen. Meistä vaikuttaa, että suurin osa ihmisistä pyrkii saamaan asioista mahdollisimman täydellisiä. Osana sitä he tekevät kovasti työtä, jotta pystyvät pitämään asiat uusina, tai saamaan/luomaan uusia asioita kun heidän vanhat asiansa kuluvat. Ja kun ihmisillä on enemmän varaa, he pitävät mielellään asiat mahdollisimman uusina. Meistä tämä on varsin hämmästyttävää, koska teidän todellisuudessanne kaikki kuluu ja se kuuluu osana teidän todellisuutenne kauneuteen. Siellä, mistä te tulette, tavarat eivät vanhene eivätkä kulu puhki. Asioihin ei edes tule poikkeamia tai virheitä. Ei ellette te valitse niin. Ne ovat täsmälleen sellaisia kuin ne on suunniteltu. Ja itse asiassa niiden muuttaminen joksikin muuksi kuin täydellisiksi vaatii enemmän vaivaa. On lahja, että voitte kokea, mitä tarkoittaa kun asiat ovat epätäydellisiä ja kuluneita. Teidän sielunne näkee asian tällaisena. Te ette ehkä ymmärrä, mutta näin on asian ytimessä.

Ok, on siis selvää, että suurin osa teidän aikomuksistanne pyrkii pilaantuvien ja kuluvien asioiden epätäydellisyyden ja rajoitusten voittamiseen, eikö vain? No voisimme sanoa, että tavaroiden jatkuva korvaaminen uusilla on hyvin kiero tapa toimia. Toiminnallisesti sillä saa samat tulokset, mutta siitä aiheutuu melkoisesti työtä.

Olemme kertoneet aikaisemmin, että teidän todellisuutenne tekeminen vaatii paljon energiaa. Kaikki energia on tietoisuutta. Jokainen murskaantunut ruohonkorsi, jokainen jaloissanne pyörivä hiekanjyvänen, jokainen tuulen puhaltama lehti vaatii kollektiivisesti ihmiskunnalta uskomattoman määrän keskittymistä. Keskittyminen on yksi tietoisuuden osa-alue ja keskittyminen johtaa energiaa tietoisuuden kautta.

Sen sijaan että keskitätte energianne ja aikomuksenne epätäydellisyyteen, jos haluatte kehittyä, niin ratkaisu on siirtää itsenne värähtelyyn, jossa voitte yksinkertaisesti ylittää epätäydellisyyden. Kun löydätte itsenne sieltä, joko unessa, transsissa, meditaatiossa tai yksinkertaisesti ajatuksissanne, ankkuroikaa se todellisuuteenne.

Helpommin sanottu kuin tehty teidän näkökulmastanne, tiedämme, mutta te kyllä keksitte miten.

Rakkaudella,
Lohikäärme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti