sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Super-portaali on auki teille nyt

Arkkienkeli Rafaelia kanavoinut Marc Gamma 16.11.2013

Rakkaat ihmiseni, tässä puhuu arkkienkeli Rafael. Taas on teidän ajanlaskussanne ja ulottuvudessanne yksi loistava viikko takana ja olen iloinen voidessani välittää teille uusia viestejä. Kuten aina, suosittelemme taaskin että avaatte tietoisesti sydämessänne sisäisen tilan, kun vastaanotatte meiltä viestejä. Täten pystytte täydesti sisäistämään tämän viestin energian sisäisen sydämenne mukaisesti.

Nauttikaa nyt minun ja meidän taivaallisen Isämme, meidän kaiken Luojamme, läsnäolosta koska hän on taas minun kanssani välittämässä tätä viestiä. Jos teillä on oikeanlainen herkkyys, voitte tulla tietoisiksi tästä valoenergiasta. Kaikki muut teistä, joilla ei ole niin korkea-asteista herkkyyttä, saatatte myös tuntea tämänkaltaisen energian, sillä se on saavuttanut uuden tason, uuden laadun ja intensiteetin. Kaikille niille, joiden on vielä vaikea tuntea näitä värähtelyjä, suositellaan varaamaan lisää aikaa kun valmistelette itseänne lukemaan ja kun luette näitä viestejä.

Yhä vieläkin ihmisillä on taipumus kohdella meidän viestejämme samalla tavalla kuin söisitte pikaruokaa. Tässä ei todellakaan ole kyse määrästä vaan laadusta ja ajasta, jonka käytätte viestiemme lukemiseen - siitä paljonko aikaa omistatte viestiemme lukemiseen. Ei ole järkevää lukea mahdollisimman monta eri viestiä. Ei myöskään ole järkevää arvioida itseään sen mukaan, montako henkistä kirjaa on lukenut aikaisemmin. On järkevää ensin alkaa ymmärtää tämänkaltaista kirjallisuutta. Ehkäpä tästä vanhasta sanonnasta on apua tässä yhteydessä:

Vähemmän on enemmän.

Kun olette ymmärtäneet tämän, olette oikeilla jäljillä. Ja jos ette halua ymmärtää tätä sanontaa, pyydän teitä ottamaan tarpeeksi aikaa harkitaksenne uudelleen. Sillä jos ette pysty käsittämään sen todellista tarkoitusta, tulette varmasti epäonnistumaan siinä, mitä pyydämme teiltä kohta.

Tämän lyhyen esipuheen jälkeen siirrymme tämänpäiväisen viestimme ytimeen. Kuten mainitsimme jo viime viikolla, teidän sallitaan kokea tuleva "super-portaali". Olen jo valmistellut kanavaani siihen mitä on tulossa ja nyt on teidän vuoronne, koska se on äärimmäisen tärkeää.

Nyt tämä "super-portaali" on avautumassa ja kun luette tätä viestiä, joka on silloin jo julkaistu, kylvette silloin jo sen energiassa, joka on pääasiassa niin korkealaatuista rakkautta, että ette ole koskaan ennen kokenut sellaista! Meidän kaikkivaltiaan Luojamme lähettämiä massiivisia ja voimakkaita energioita, jotka ympäröivät maaplaneetan ja sen asukkaat uskomattoman voimakkaalla erityisellä energialla! Mikään ei jää sen ulkopuolelle, ei kalliokivi eikä hiekanjyvänen eikä yksikään atomi - ei mikään mikä on Luojamme ja taivaallista alkuperää ja luomusta. Kaikki tulee kylpemään tässä nimenomaisessa energiassa - se ympäröi kaiken ja kaikki tuntevat sen vaikutuksen.

Jos katsotte taaksepäin tämän tulevan viikonlopun jälkeen te kaikki varmasti huomaatte, että jotain on muuttunut. Te ette pysy samanlaisina kuin ennen, kun olette kokeneet tämän viime viikon kulun. Te tulette tuntemaan olonne erilaiseksi - jotenkin muuttuneeksi ja te heräätte! Heräätte johonkin uuteen oivallukseen,  heräätte johonkin hyvin selvään ja tiiviiseen. Ja havaitsette myös, että kaikki meidän uudelleen ja uudelleen mainitsemamme asiat ovat saapuneet teille lopultakin.

Hyppäämme seuraavaan aiheeseemme ja nyt on Isämme, Kaiken-Mitä-On Luojan, vuoro:

Rakkaat lapseni, rakkaat ihmiset maan päällä. Minä, teidän taivaallinen isänne, olen aina Rafaelin mukana kun hän välittää teille viestejä. Me molemmat tuomme teille kaiken tarpeelliseksi katsomamme. Teille annetaan mahdollisuus saada minun oma energiani ja rakkauteni yhdessä jokaisen viestin kanssa. Ne valmistelevat teitä kaikkeen tulevaan. Se tarkoittaa myös teidän ruumiitanne, jotka käyvät läpi vastaavan valmistelun omassa aikataulussaan. 

Monet teistä ovat jo saaneet valmiiksi prosessinne valokehon kehittämiseksi. Se ei ole asia, jossa vain kourallinen ylimotivoituneita ihmis-valotyöntekijöitä on edennyt pitkälle, millainen käsitys on julkisuudessa levinnyt laajalle. Ei, kaikki teistä pitävät yllä samanlaista vauhtia samankaltaisessa prosessissa, kun teitä valmistellaan kaikkeen, mitä ilmentyy ja kehittyy maan päällä oikealla hetkellä. 

Menkää sisäiseen sydämeenne, tuntekaa minun läsnäoloni siellä ja tuntekaa, että olen rinnallanne. Tiedän, että monien ihmisten on vielä varsin vaikea noudattaa sanojani. Älkää joutuko epätoivoon vaikka ette tuntisikaan minua - olen aina kanssanne - ja tämä koskee teitä kaikkia koska teillä kaikilla on sama oikeus. Kukaan ei ole enemmän tai vähemmän tärkeä. Te kaikki olette minun lapsiani ja teette minulle erityisesti mahdolliseksi kerätä sen tietyn kokemuksen, johon te olette tarkoituksella inkarnoituneet maan päällä. 

Kaikki teidän kokemuksenne - kaikki nämä ihmeelliset hetket - jaetaan ja varastoidaan Akaasisten arkistojen "datapalvelimille", jotka jälleen ovat yhteydessä "Kaikkeen-Mitä-On". Tällaiset ovat linkit, jotka sallivat minun - Kaiken-Mitä-On luojan - kasvaa, kokea ja tulla tietoisemmaksi. Te kaikki olette yksi erottamaton osa minua ja tämä on syy siihen miksi kaikki kollektiiviset kokemukset ja muistot kuuluvat meille kaikille. Me olemme "Kaiken-Mitä-On" kollektiivinen tietoisuus! Me kaikki olemme "Kaiken-Mitä-On" luojia! Tämä on ollut näin ja tulee olemaan näin - kaikkien aikojen ajan. Te olette luovia jumalia ja hyvin pian teistä tulee "Maapallon uusia ylösnousseita mestareita"!

Hyvin pian te olette niitä, jotka opetatte uusille sivilisaatioille - muille maailmoille universumissa - kaiken mitä olette kokeneet itse ja kokeneet täällä maaplaneetalla. Tästä tulee teidän ihmeellinen ja suuri tehtävänne, joka odottaa teitä kun aika on kypsä.

Ja nyt luovutan vuoron pojalleni Rafaelille, jotta hän voi jatkaa viestiä. Palaan luoksenne, rakkaat ihmiset. Rakastan teitä kovasti ja olen aina myös luonanne. 

Teidän Isänne


Isäni on palauttanut valtikan minulle takaisin, joten haluan päättää tämänpäiväisen viestin seuraavasti, rakkaat maan päällä elävät ihmiset:

Te olette muutos - te olette ne valitut, jotka muuttavat "Kaiken-Mitä-On" ja "Kaiken-Mitä-Tulee-Olemaan"! Te olette kaikesta universumissa juuri ne, jotka ovat käyneet läpi nämä erityisen vaikeat ja tärkeät koettelemukset maan päällä. Kaikista universumin olemuksista ei kenenkään muun ole tarvinnut käydä läpi tätä äärimmäistä koulutusta, johon teidän on tarvinnut antautua. Te olette kaikkein kokeneimpia ylösnousseita mestareita, jotka olette syntyneet tästä suuresta ylösnousemuspelistä erityisellä planeetalla kaikkine sen asukkaineen. Tulkaa mitä suurimmassa määrin tietoisiksi tästä tosiasiasta ja tulette lopulta ymmärtämään, minkä merkityksen olette saavuttaneet rodullenne ja olemalla tämän universumin asukkaita.

Palaan takaisin viikon kuluttua yhdessä Isämme kanssa, kuten jo on kerrottu. Hänkin saa puolestaan seuraa, koska Isämme saa pian nauttia oman Jumalattarensa seurasta rinnallaan, sillä tämä omassa inkarnaatiossaan maan päällä tulee täyttäneeksi oman tehtävänsä hyvin pian. Jumalatar jättää maan piakkoin, vaikka tämän olisi pitänyt tapahtua jo paljon aikaisemmin. Me kaikki toivotamme hänet tervetulleeksi avoimin sydämin ja esittelemme hänet teille aikanaan.

Hän tulee myös puhumaan teille tämän kanavoijan kautta myöhemmin. Ei edes hän ole tietoinen siitä, mitä on tulossa. Viitaten hänen kokemukseensa maan päällä,  edes hänelle ei ole annettu mitään etuisuuksia, vaikka hän on meidän Luojamme feminiininen puoli, joka on inkarnoituneena maan päälle juuri nyt. Myös hänen tulee kulkea täällä samalla tavalla kuin jokaisen ihmisen. Palaamme tähän asiaan pian, rakkaat ihmiset.

Teidän arkkienkeli Rafael seuranaan meidän taivaallinen Isämme
kanavoinut Marc Gamma, http://soul4free.wordpress.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti