maanantai 18. marraskuuta 2013

Kaikki teidän kokemuksenne jokaisessa polariteetissa ovat tuoneet teidät tähän ratkaisevaan muutoskohtaan

Hilarionin viikkoviesti 17.-24.11., kanavoinut Marlene Swetlishoff 18.11.2013


Rakkaat, 

Kun viikot etenevät pohjoisella pallonpuoliskolla talvipäivänseisausta kohti ja eteläisellä kesäpäivänseisaukseen, on ihmiskunnan sydämessä paljon liikettä kun he imevät itseensä avaruudesta tulevia valon voimakkaita säteitä ja monet sydämet muuttuvat rakkauden väreilyn ja säteilyn avulla tässä monitahoisessa valkoisessa ja muunvärisessä valossa. 

 Talvi- ja kesäpäivänseisaukseen johtavien viikkojen aikana on tärkeää pitää valo vakaana sisällänne sekä säilyttää tasapaino ja keskittyminen. Te teette tämän automaattisesti kun teidän moniulotteiset puolenne johtavat teitä eteenpäin henkisellä matkallanne ylösnousemusta kohti ja teidän henkilökohtaiset pyrkimyksenne auttavat luomaan tämän mahdollisuuden koko ihmiskunnalle. 

Kun kuljette päivittäistä polkuanne, olkaa tietoisia ajatuksista ja tunteista, jotka virtaavat tietoisuuteenne, koska jotkut niistä eivät ehkä ole peräisin teidän omasta elämänvirrastanne vaan pikemminkin ympärillänne olevista. Teidän on tärkeää aloittaa jokainen päivä puhdistamalla oma energiakenttänne, niin että kun lähdette ulos elämän aktiviteetteihin omassa maailmassanne, tiedätte milloin oudot ajatukset ja tunteet tulevat teidän kenttäänne ja voitte tunnistaa, että ne tulevat muualta. 

Tuollaisina hetkinä visualisoikaa violetti liekki polttamassa ja puhdistamassa nämä ajatukset ja tunteet sekä lähettäkää ne Suureen keskusaurinkoon muunnettaviksi ja kierrätettäviksi takaisin valoon. Monet teistä ovat aivan liian herkkiä toisten energioille sekä maapallon energioille, joten heidän tarvitsee harjoittaa itsesuojelua ja puhdistusta johdonmukaisesti sekä pitkäjänteisesti. 

Mitä korkeammalle energiat nousevat, sitä enemmän monet teistä vaativat pitkiä aikoja unta ja lepoa. Me haluamme teidän ymmärtävän, että olemuksenne toisilla tasoilla tapahtuu enemmän asioita ja että teissä ei ole mitään vikaa. Sallikaa vain itsellenne nämä lepoajat kun ne tapahtuvat. Ne teistä, jotka lukevat tätä nettisivua säännöllisesti, ovat valonkantajia. He toimivat hyvin aktiivisesti ylösnousemusprosessissa tällä planeetalla ja osallistuvat moniin tehtäviin, jotka vaativat osallistumista olemuksenne muilla tasoilla. Rakastavaa aherrustanne näissä toimissa arvostetaan suuresti ja tarvitaan paljon näinä aikoina. Te haluatte todella palvella planeettaanne sekä kaikkia elämänmuotoja sen päällä ja sisällä. Osallistutte galaktisiin initiaatioihinne, kun palvelette tällä tavalla.

Ottakaa aikaa ilmaistaksenne kiitollisuutta galaktisille veljillenne ja sisarillenne heidän tuestaan, rohkaisustaan ja hyvästä tahdosta, jotka he antavat epäitsekkäästi ja ilolla. Yrittäkää päästä yhteyteen heidän energioidensa kanssa, jolloin tunnette ilon ja naurun heidän energisestä säteilystään kun he ovat teidän lähellänne. Tämä on olemuksen taso, johon te kaikki olette siirymässä kun kuljette tietoisuuden käytäviä korkeampaan tapaan olla ja luoda. Tuntekaa kaksinaisuuden kokemuksen vuosituhansien painon nousevan pois teidän leveiltä hartioiltanne ja antautukaa rakkauden väreilylle, joka tulee jumalaiselta äidiltä yhä voimakkaampina virtoina kunnes vain valo jää teihin jäljelle.

Te kaikki olette ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi tähän ennen kuin asetitte jalkanne tälle planeetalle. Kaikki teidän kokemuksenne jokaisessa polariteetissa ovat tuoneet teidät tähän ratkaisevaan muutoskohtaan sekä matkaanne takaisin Lähteeseen, josta tulitte monia maailmankausia sitten. Se on totuudessa, ilon aika ja uuden ajanjakson alkaminen maapallolle sekä ihmiskunnalle. Nyt vaaditaan pelkästään, että pysyttelette edelleen vakaasti aikomuksessanne päästä tämän tehtävän loppuun asti. Te olette valaisseet polun, niin että muut voivat kulkea sitä helpommin ja turvallisemmin, suurempina määrinä kuin koskaan on kuviteltu.

Ensi viikkoon ...

Minä olen Hilarion
http://www.therainbowscribe.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti