maanantai 16. joulukuuta 2013

Kirje taivaasta: vapaa tahtoJumala sanoi:

Vastustamisen lopettamisesta seuraa rauha. Te ette ole vahvoja kun höyryätte ympäriinsä. Luulitteko olevanne? Protestoiminen ei ole voimaa. Tuhahtelu ja tiuskahtelu ei ole voimaa. Tuomitseminen ei ole voimaa. Voima tulee rauhasta.

Kauhisteleminen ei ole voimaa. Ylemmyydentunto ei ole voimaa. Omahyväinen suuttumus ei ole voimaa. Niiden yläpuolelle nouseminen on voimaa.

Hiljaisuus on voimaa. Mitä teidän todella pitää puolustella ja suojella?

Jos haluatte elää rauhallisessa maailmassa, niin rauhaa tulee olla runsaasti.

Kuka voi kävellä teidän tunteidenne yli ilman teidän suostumustanne? Jos toiset näyttävät saavan teidät tanssimaan oman pillinsä mukaan, kuka on antanut siihen luvan? Kuka on suostunut siihen? Kuka on lähtenyt mukaan jonkun toisen sanomisiin?

Jälleen kysyn, mitä puolustettavaa teillä on?

Puolustaminen ei ole rauhaa eikä turvaa. Se on sovittelua. Puolustamisen tarve merkitsee heikkouden muoto, ei voiman.

Tiedättehän, että teette virheitä tulkinnoissanne. Tulkitsette, että joku loukkaa teitä. Vaikka joku loukkaisikin, teidän ei tarvitse taipua heidän loukkauksensa edessä. Teitä ei loukkaa sade eikä myrsky vaikka haluaisitte auringonpaistetta ja sinistä taivasta.

Vaikka toisilla on vaikeuksia,  teidän ei tarvitse omia niitä itsellenne.

Katsokaahan,  tästä on kysymys. Elämän ei tarvitse mennä juuri teidän suunnitelmienne mukaan eikä kenenkään toisen ihmisen tarvitse olla sellainen kuin te haluaisitte. Jokaisella on vapaa tahto. Te voitte murehtia toisen taipumuksia niin paljon kuin haluatte, mutta minkä takia? Säästäkää vaivanne! Te ette ole koko maailman organisaattori. Te olette itsenne organisaattori. Te olette oman itsenne määrääjä. Teidän asianne ei ole määrätä millä korteilla toiset ihmiset pelaavat. Jotenkin te olette saattaneet ajatella, että olette jakanut kortit.

Antakaa vähän periksi, rakkaat. Se ei vähennä teidän arvoanne. Se lisää sitä. Kuka on rikas mies? Sekö, joka on vihainen vai tasapainoinen? Ei ole teidän asianne laittaa kaikkea järjestykseen. Te ette ole toisten ihmisten pomo. Jokaisella on täysi oikeus elää omaa elämäänsä valitsemallaan tavalla. Samoin teillä. Ja niin te teettekin. Ei osoita suurta menestystä olla loukkaantunut. Jokainen pystyy siihen. Jokainen osaa purkautua.

On valtava tapahtuma kun saavutte tilanteeseen, jossa teidän ei tarvitse loukkaantua. Se todella merkitsee jonkin saavuttamista. Se että ette loukkaannu, ei tarkoita että annatte toisen kävellä ylitsenne. Se tarkoittaa, että otatte vastuun itsestänne. Se tarkoittaa, että otatte harppauksen universumiin. Se tarkoittaa, että olette vastakohta hyväksikäytetylle. Olette hyväntekijä itsellenne ja sen vuoksi myös toiselle.

Kenelläkään toisella ei ole oikeuksia teidän ylitsenne eikä teillä ole oikeuksia toisiin. Jos teidän tulee antaa kenellekään opetus, niin antakaa itsellenne. Jos teidän tarvitsee oikaista ketään, niin oikaiskaa itsenne. Hoitakaa omat asianne. Teidän ei tule tanssia kenenkään pillin mukaan eikä kenenkään toisen tule tanssia teidän pillinne mukaan.

Jos joku huutaa teille, se ei tarkoita että teidän tulee huutaa takaisin. Jos joku on vihainen teille, se ei tarkoita että teidän tulee pysytellä vihaisena. Elämän ei tarvitse mennä tasan.

Saatatte ajatella olevanne "cool" (viileä, suom.huom.). Olkaa siis viileä mielummin kuin kuumakalle.

Tässä maailmassa kukaan ei ole täydellinen. Ja kuitenkin aina välillä te odotatte täydellisyyttä toisilta ihmisiltä, kiellätte oman voimanne ja oman vapaan tahtonne. 

Heavenletters #4769

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti